Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Čao bejbe.... :2src:

Jeti, knjigica naj bi bila pri isti založbi...samo še ne vem kdaj, nimam nobenega odgovora.

Aliana, no jaz upam da pošlihtaš stvari kot je treba. Sploh pa ne dvomim v to....

Pujsita, ti itak vse veš.

Drugač pa, ja malo sem zmatrana :2src: do zdajle sem bila v službi in potem še pri kolegici.

V glavnem: Dobrodelni koncert za naš vrtec bo. Ideja je dozorela. Sedaj samo akcija.... :2src:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

V glavnem: Dobrodelni koncert za naš vrtec bo. Ideja je dozorela. Sedaj samo akcija.... :2src:

:2src: :palec:

Aandreja, bravo za brez :palec:

Pujsitka, in ostale, hvala za verjetje, bom zrihtala :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jutrcek :2src: ,

vceraj pospravila ogromno, danes samo se spalnica, pa likanje, pa sipe jutri xrolleyesx . Naredila test za Pilar x:o)x , danes se pa v Spanscino in Nemscino vrzem. Imela zanimive pogovore vceraj, dobila blazno dobro spoznanje in to od nekoga, od katerega si nikoli ne bi mislila, mislim, da sem dobila poplacilo za mojo naravnanost, da nihce ni slab clovek, da je v vsakem nekaj dobrega in res s cudnega naslova sem dobila odlicno spoznanje :palec:

Bravo Aandreja in Audi :palec: .

Cancdle, hvala za lepo slikco x:px .

Ananconda upam, da ni prevec zatezen dan x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ti pa tudi :2src: :palec: .

Svinjsko ponosna na tvoje zadnje obdobje, si zacela ogromne premike delat x:Xx x8Dx

Bravo Audi, tebe se mi ne da tok hvalit, ti itak samo po sebi vse laufa :palec:.

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

DIPLOMA NAREJENA...čakam samo še datum zagovora xsuperx xbendx xbendx

Draga Audi....čestitke in drži se na zagovoru. Res si faca.

Jaz pa sem zdržala tretji dan brez cigarete...res, da ni to kar si dosegla ti, a moč volje je tudi v tem, ne????

Lahko nočko... :hepko: :hepko: :hepko:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Ksenia, se nima kaj hvalit :inocent: tako mora biti :palec: sem pa danes že drugič prebrala tvojo knjigico, veš. Ko sem jo brala prvič, sem jokala ( ko je bila še nelektorirana verzija), danes sem se na glas smejala in moj srček poln topline. Kot je polno moje življenje, in hvaležna sem za vsak posamezen dan.

Pujsita, naj se ve, da smo levinje. Pa nič hvalit. Naj teče, kot mora. x;)x

Aandreja, ta glavna si. Brez cigaret. Zdrava prehrana. Pa kaj bi boljšega?? xsrcx

Punce moje sladke sanje x:Xx VSEM

Jutrcek,

Audi stafeta je tvoja, sem pazila na zverinjak dokler si ti spala :2src: , thx za vse tvoje angelcke x:Xx .

Aandreja, sigurna sem, da se zvecer prides pohvalit s stirico :palec:

Nocko x:Xx

Dobila sem tvojo knjigico !

Ko sem jo brala prvič ( pred časom-se spomniš), sem se najdla v njej in jokala ko dež, ker sem se počutila kot da berem svoje občutke in misli in še in še in še....potem je minilo dooooooooooosti časa in sedaj sem dobila v roke tiskano verzijo. In sem znova brala isti tekst. Tokrat sem ga občutila čisto drugače. Vesela sem, da se je nekaj podobnega dogajalo meni in hvaležna sem za to...da sem lahko prebudila mene v sebi. Da sem sedaj točno to kar sem, da se cenim in da na to gledam kot na čudež, ki mi ga je poslalo vesolje :)

ker sem mislila da si ti dobila svojo knjigico, pa gledam in gledam pa nikjer ni da bi jo lahko naročila ;)

največ mi pomeni, da da razmišljat, da da potrditev, upanje... mi je ena dečva napisala nekak tko, pomivam posodo, razmišljam o vsakodnevnih stvareh, pa vidim njo, v svoji hiški, z vrtom, pisočo... to si želim jst, hvala ker si mi pokazala da imam sanje...

mene ne zanimajo cifre, mene zanimajo občutki, prebujanje boginje v dekletih ;)

tko da niti ne veste kolk mi date

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...