Audente 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 dobro jutro, spet nov dan in spet nimam moči, da bi se postavila za sebe - zbiram moč - nočem se nikomur zameriti - pa je potem smisel ? ma daj anaconda. kdo se bo postavil zate, če ne ti sama. Komu se bi pa zamerila??To je njihov problem potem, da veš....glavo gor, ti si unikat. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Anaconda - ta teden je moj moto najbolje delovanje je včasih prav nedelovanje... nekako tako. Praviš da se nočeš nikomur zameriti. a sebi se pa lahko? včasih je moč v tišini. Ne poznam tvoje situacije, ampak dihaj, prisluhni zvokom okolice, sprejmi... ko bo prišel čas, se boš z lahkoto postavila zase... v bistvu ne želiš nadaljevanja ne da ti nekdo zameri ane?vse bo še dobro, verjemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 lev pa tak - pa še dvojni sem Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Lepo pozdravljeni. Danes je prvi pomladni dan. Uživajte in čim manj spomladanske utrujenosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 kako čudno - vsi govorijo da je danes prvi spomladanski dan - jaz sem pa vedno mislila da je 21 Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ha ha ha...jaz se grem pa na novo popedenat Splomladanske barve gor dat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Daaaan zverinice Nič posebnega nimam za napisat, vse kar se dogaja (spremembe) niso še dodelane, so čisto drobni korakci, ampak zeeeelo pomembni, ker spreminjam način gledanja. Upam da ste ok. kako čudno - vsi govorijo da je danes prvi spomladanski dan - jaz sem pa vedno mislila da je 21 Ja še mene je zavedla Fria, pa sem šla hitro gledat na kolendar katerega smo danes. Pozdravček vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja ne vem - baje je danes - res ne vem a sem tolk stara ali tolk zmedena Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja ne vem - baje je danes - res ne vem a sem tolk stara ali tolk zmedena pojma nimam kar jst vem je blo zmerej 21-ega Mi deluje kot prvoaprilska šala tole Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 pojma nimam kar jst vem je blo zmerej 21-ega Mi deluje kot prvoaprilska šala tole Po radiju skoz govorijo da je danes - pa na koledarju imam tud napisano. Mogoče se je pa kaj zemeljska os premaknila in se je pomlad prej začela Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Po radiju skoz govorijo da je danes - pa na koledarju imam tud napisano. Mogoče se je pa kaj zemeljska os premaknila in se je pomlad prej začela hm ... pa res piše mogoče zato ker je prestopno leto Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 tvoja razlaga je bolj smiselna kt moja Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2008 Dobro spomladansko jutro iz poletne Mehike , kolk sem se polenila, navadila sem se spat 8 in vec ur , no ja, ce mi pase, pac bom spala, tale tedencek, ko lahko . Zdajle imam psihicne priprave na Tibetancke in jogo, sem se ta teden malo poboljsala in telovadim. Sem razmisljala, da bi zacela tect, pa mi nekak ni, niti zagotovo potem casa ne bi nasla in sem zracunala, da od 2-3 ure dnevni hodim, tako da mislim, da je gibanja dovolj, je pa treba kaj na raztezanju narest, za to je pa joga fajn. Sem sla na tehtnico zadnjic in ugotovim, da imam 60 in ne 62 kg, da pa imam nekaj malega tacos trebuscka , zato zdaj delam trebusnjake, pa nog nikoli nisem imela taksnih, vedno osiljene zobotrebce. Razglabljali smo kako je to ratalo, pa so rekli, da od hoje, ker ogromno prehodim, pa bo najbrz res tako. Ja , ta teden je teden nedelovanja, jaz to tezko zvozim, me kljuncek srbi vedno. Zdaj sem pa pogruntala, da ne bi prineslo nikomur nic, da ni vedno pravi trenutek za razpredat zadeve. Anaconda, poslusaj se, ko bos cutila, da je pravi moment, se postavi zase. To pa moras nerast ti sama, nihce drug ne bo zate in vedi, da nikoli ne ravnas ali zivis tako, da bi celemu svetu ustregla, je nemogoce, torej se itak v vsakem primeru zameris. Moras pa ziveti tako, da ustrezes sebi, zivis namrec zato, da ostrecis najprej sebe, potem bos lahko se koga. Kar pogumno skrbi zase . Fria, jutrcek, si nas tule prosvetlila s pomladnostjo . Audi se je sla spomladansko redekorirat, karkoli ze to pomeni . Obleka ali lasje? Jaz razmisljam, ali cem pustit, da mi lasje na mojo barvo prerastejo, pa si potem naredim pramena, al cem prosit prijateljico, ki pride, da mi na narastek naredi pramena, al se cela pobarvam.... Nisem se odlocila, je stand by. Ksenia, mislim, da si v zanimivih obcutkih zdajle, ko delis tole knjigico z ostalimi, jaz resnicno razmisljam, da bi opisala moj lajf enkrat, ker je toliko tega, da to ne mores verjet, poleg tega mislim, da je to eno odlicno ciscenje svoje notranjosti, tako da mogoce se kdaj tega lotim, ni slaba ideja. Zate sem pa vesela, da si zbrala pogum objavit, mislim, da je to pomemben korak. A razmisljas, da bi se kaj napisala? Ale, zate se mi pa zdi, da izjemno zaris tole obdobje, da se ti je nekaj preklikalo in da vidis stvari in lajf drugace in ce se nisi spremenila plana, maj bo zelo zelo kmalu tule . Aliana, upam, da se ti alergija zdravi, zime je kot vidis konec, tako da kar obvesti tvojo alergijo, da ima da spoka . Kako pa kaj tvoji plani za pot, se se pripravljas, kako dalec pa si, kaj moras se pripravit in kaj si ze? Se mi zdi, da si taka izkusena potovalka , da tocno ves, za kaj moras poskrbet in na kaj se pripravit . Aandreja sem prepricana, da si v 4 popoldnevu brez. Prepricana sem tudi, da se pocutis bolje, ce ne zaradi drugega zato ker tvoja volja spet zmaguje. A tisto zadevo z medom tudi prakticiras? No jaz definitivno bi jo, ne more biti skodljiva, pa niso kake hude priprave . Pozdravcek se Candle in ostalim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Pujsolita, nekaj nastaja, samo sem v dvomih... sicer sem pa danes v dvomih tudi za to... se vidi da se luna približuje jutr mam pa jst frizerja, pa baje ni prava luna... klinc tale dolžina ne spada nikamor... mam že skor paž... a si predstavljate baje me postara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ale, zate se mi pa zdi, da izjemno zaris tole obdobje, da se ti je nekaj preklikalo in da vidis stvari in lajf drugace in ce se nisi spremenila plana, maj bo zelo zelo kmalu tule . Fajn vidiš Ja se mi je res en par stvari preklikalo pa vidim drugače stvari... tudi bolj pogumna sem ratala še na področjih, kjer sem prej prikrivala svoj resnični jaz... začela sem se bolj izražat in ne samo opazovat kaj počnejo drugi... ZDAJ HOČEM ŽIVET in ne sanjarit o prihodnosti Ma nisem spremenila plana, ne tik pred.... ko pa že tolko časa čakam na to. Maj se približuje ja, ampak je lepo tudi zdaj. Še ena velika želja se mi je uresničila, in sem srečna (kolko časa nisem zmogla izreči te besede ). *** Trebušnjake bom pa tudi jst morala začet počasi delat, zdej se je rana na trebuhu (od operacije) že tolko zacelila. Pa v bazen bom začela hodit, bi morala it včeraj, pa me je presenetila "tetka iz rusije" . Ljudje, ki me srečujejo po ulici, me ful hvalijo kako lepo hodim... itak Moj naslednji podvig bo turca na Sveto Goro (682m) - fotke v "FOTOGRAFIJE" Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Halo halo Ko se gledam v ogledalo sem si vse bolj všač, po novem črnolaska z bakrenimi prameni no no sem hotla na blond se vržt...pa je frizerka skor v nezavest padla... Bila na sestanku z direktorjem hotel, kjer naj bi bil dobrodelni koncert in mi je obljubil vsop pomoč in donacijo zakuske po koncertu za vse povabljene :onfire: madonca sem vesela... Sedaj moram napisat simpatično pismo...in akcija zbiranja denarja se lahko začne Vidm, da se vsaka po svoje zabava...Fria že čisto spomladansko nastrojena...Anaconda je neki v dvom,ih....Tigrota se boji, da ni najbolj zdrava...Ale optimistka kot vedno....AAndreji se pa po moje sanja od cigaret ( ne daj se Andreja....), Ksenio trka pomlad...Pujsita, zate pa ne vem, če še veš kwa je pomlad sredi Mehike konc marca??? Če sem katero spustila, ni bilo namerno. Zdaj grem pa spat. Ne še čist, malo se še pogovorim z angelčki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Dober večer, zverince po dolgem času je treba še v zverinjak mal pokukat vidim, da vam skoz nekej dogaja Audi, dej drug teden kaj pokliči za kavico, če le imaš kaj časa da še mal počvekava dokler sm še v enem kosu nočko, zverinjak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 JUTROOOOOOOOOOOOOO Audi, dej drug teden kaj pokliči za kavico, če le imaš kaj časa da še mal počvekava dokler sm še v enem kosu Edini prosti "termin" draga Sco je v četrtek po službi bi šlo?? Komaj čakam da te vidim in povem ti vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Ksenio ne trka pomlad, Ksenia se zavija v led Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Kozica....ma kakšen led...spomladansko sonce ga bo stopilo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 včeraj nisem spala ponoči, ker sem navajena, da se zbudim takrat ko začnejo ptički pet - pa je en ptiček celo noč pel - sem mislila da sanjam. Danes pa sem ga spet slišala. Pogeldala sem na uro in ura je kazala 2 ponoči. Kateri ptiči pojejo ponoči ? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 ...Anaconda, samo ta živi ptiči pojejo ) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 ja itak samo kateri pojojo ponoč Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 tisti, ki ima tebe najrajši...lahko tudi vrabec...odvisno kje si doma Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 sred hoste Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.