Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, vsaj nekdo...hvala.... ........ Prosim, prosim... saj veš Amis, če ti bo hudo, če ti bo težko, ti samo pridi sem, levi te bomo potolažili, pocrkljali in ti pozdravili vse rane, tudi srčne (mamo neki arnike še , pa tud taužent roža bi se našla, da ne rečem materina dušica itak.... če pa vse to ne bo zaleglo boš pa en encijanček ruknla, pa bo.... kajne...) Minister za zdravje opozarja pitje encijančka blagodejno... blalbla... vpliva na vas in vašo oklico... o pitju omenjene pijače se posvetujte z najbližjim.... levom..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, zgolj dejstvo. Tako je. Strelka sem in vem, kako je biti požrešen in neobvladan. Pač. O Mačona bejba, pa kje si ti.... da jo nebi zdele kam pobrisala... sam tolk... k jest že sapo zajemam, da.....ekhm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Mah, kje sem, nič več preveč Levinja nisem, pustim, da mi eni Strelci in Ribe in Vage serjejo po glavi. :!!: Pa ne tukaj na forumu, da ne bo pomote. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, kje sem, nič več preveč Levinja nisem, pustim, da mi eni Strelci in Ribe in Vage serjejo po glavi. :!!: Pa ne tukaj na forumu, da ne bo pomote. x!x Ah sej veš kako gre, ni vsak sovražnik k te poserje in tudi ni vsak prjatu k te iz dreka potegne..... Ne vem če poznaš ono basen, ko je priček zmrznil, pa ga je krava posrala... pa ga je potem lisica iz dreka ven potegnila... pa.... skratka to sem imel v mislih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm a take , da je stresal, ti pacek ti....čeprav v končni fazi je najpomembneje, da ste se nasmejali, saj smeh je pol zdravja (druga polovica so pa jabolka... an apple per day pust doctor away) Ja glih zdejle sem odgovorila Bisiju v Pomlajevalni delavnici, da je najboljše pomlajevalno sredstvo smeh, ti mu pa lahko serviraš še jabolka" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, zgolj dejstvo. Tako je. Strelka sem in vem, kako je biti požrešen in neobvladan. Pač. ja saj sem ze ugotovila dokoncno, da nisem tipicna...ti strelka - ne levinja...?oboje?fajn! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim, prosim... saj veš Amis, če ti bo hudo, če ti bo težko, ti samo pridi sem, levi te bomo potolažili, pocrkljali in ti pozdravili vse rane, tudi srčne (mamo neki arnike še , pa tud taužent roža bi se našla, da ne rečem materina dušica itak.... če pa vse to ne bo zaleglo boš pa en encijanček ruknla, pa bo.... kajne...) Minister za zdravje opozarja pitje encijančka blagodejno... blalbla... vpliva na vas in vašo oklico... o pitju omenjene pijače se posvetujte z najbližjim.... levom..... ..... ...evo, popravla bom mnenje o levih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Super primer, Ebor!Tinka, sem oboje in še Virgo. (in mickeno Vage nekje, da ni tako hard ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..... ...evo, popravla bom mnenje o levih.... Ekhm a si imela kdaj slabega..... ne verjamem...... no ja edino če si bila zavedena.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja glih zdejle sem odgovorila Bisiju v Pomlajevalni delavnici, da je najboljše pomlajevalno sredstvo smeh, ti mu pa lahko serviraš še jabolka" Emily urejeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super primer, Ebor!Tinka, sem oboje in še Virgo. (in mickeno Vage nekje, da ni tako hard ) kajne.... Hja če si strelka in levinja... potem ne morem verjet, da si še devica (edino če si dvojček, pa... nekje sem zasledil zlobne govorice, da kao ležejo.....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Spet tole namigovanje na seks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Spet tole namigovanje na seks. Hja Mačona, kaj nej napišem, spregledala si me, sem se ravnokar okrcal po prstih, ker so pisali take packarije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Haloo levi... lenobe... a ste že na OFF ... na zimski počitek šli morda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...po moje levi še spijo...čak da jih sonce prav segreje...pa se bodo mal kraljevsko sprehodili naokrog.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...po moje levi še spijo...čak da jih sonce prav segreje...pa se bodo mal kraljevsko sprehodili naokrog.... O Amis, kako si kaj?Lepo , da si se oglasila, so kakšne težave, je potrebno kaj pozdravit, kaj pocrkljat?Saj res kaj si pa ti po zamenju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 uf... ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma ...pelinkovca pa ne maram.... po znamenju...uf...hudo...sco/dev/dvoj/vod...ne nujno v tem vrstnem redu vedno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf... ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma ...pelinkovca pa ne maram.... po znamenju...uf...hudo...sco/dev/dvoj/vod...ne nujno v tem vrstnem redu vedno.... Aha.. no saj tudi če si se samo mimogrede oglasila, sem te vesel... ono sez zdravljenjem, je bilo bolj v šali, kajne....I wish your dream come true Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 thx veri mač...opažam, da ste levi tud zelo pozorni...a je to splošna levovska lastnost?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf... ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma ...pelinkovca pa ne maram.... po znamenju...uf...hudo...sco/dev/dvoj/vod...ne nujno v tem vrstnem redu vedno.... hehe amis, si osvojila lateralno in paralelno razmisljanje ze po naravi cau ebor se od mene, en levje lep dan! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe amis, si osvojila lateralno in paralelno razmisljanje ze po naravi cau ebor se od mene, en levje lep dan! uf, tinka...zdej mi je pa zaštekalo razmišljanje čist u nulo...kako lateralno in paralelno...pismo, matematika mi je u gimnaziji mal delala probleme..... tinka, se spoznaš kaj na leve....? a so po naravi pozorni? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>thx veri mač...opažam, da ste levi tud zelo pozorni...a je to splošna levovska lastnost?..... Hja kaj nej rečem.... veš, ko pa ne opazujem ostalih levov, mislim, da je bolje, da to kdo drug pove..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja sej...pa so stručkoti šli u ilegalo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe amis, si osvojila lateralno in paralelno razmisljanje ze po naravi cau ebor se od mene, en levje lep dan! Živjo Tinka najs tu si ju agejn (Ej pa glej da nas boš hvalila, kako smo kao fulllll pozorni pa to....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja, so pozorni!se bolj, ce si ti do njih. pri levih se definitivno obrestuje ma tole sem mislila drugace, nima veza z matematiko - obstaja en sistem razmisljanja, ki kao olajsa komunikacijo, razvil ga je dr. edward de bono, na kratko je to sistem, kakona isto stvar gledas iz razlicnih aspektov, brez, da bi se o njih prepiral in kako jih optimalno iskoristiti, kadar je to potrebno.npr.: gledamo iz custvenega vidika, informacijskega, potencialnega...itdpotem v danem momentu izberes, kar je najbolj ustrezno. to prihrani ogromno casa,pa tudi razlitega zolca in razvrvranih odnosov. se prakticira v npr. velikih firmah in je bojdazelo uspesno pri komunikaciji, pomaga pa tudi pri kreativnem razmisljanju. tale dr. de bono je faca, v glavnem... no, ti si pa te aspekte ze sama pogruntala in jih apliciras glede na potrebe to sem mislila... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.