Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>no, vsaj nekdo...hvala.... :sori: ........ x:Dx  x;)x  :palec:

Prosim, prosim... saj veš Amis, če ti bo hudo, če ti bo težko, ti samo pridi sem, levi te bomo potolažili, pocrkljali in ti pozdravili vse rane, tudi srčne (mamo neki arnike še , pa tud taužent roža bi se našla, da ne rečem materina dušica itak.... če pa vse to ne bo zaleglo boš pa en encijanček ruknla, pa bo.... kajne...)

Minister za zdravje opozarja pitje encijančka blagodejno... blalbla... vpliva na vas in vašo oklico... o pitju omenjene pijače se posvetujte z najbližjim.... levom.....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
Mah, kje sem, nič več preveč Levinja nisem, pustim, da mi eni Strelci in Ribe in Vage serjejo po glavi. :blackeye: :!!: Pa ne tukaj na forumu, da ne bo pomote. x!x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mah, kje sem, nič več preveč Levinja nisem, pustim, da mi eni Strelci in Ribe in Vage serjejo po glavi. :blackeye:  :!!: Pa ne tukaj na forumu, da ne bo pomote. x!x  x;)x

Ah sej veš kako gre, ni vsak sovražnik k te poserje in tudi ni vsak prjatu k te iz dreka potegne.....

Ne vem če poznaš ono basen, ko je priček zmrznil, pa ga je krava posrala... pa ga je potem lisica iz dreka ven potegnila... pa.... skratka to sem imel v mislih....

<{POST_SNAPBACK}>Hmm a take , da je stresal, ti pacek ti....čeprav v končni fazi je najpomembneje, da ste se nasmejali, saj smeh je pol zdravja (druga polovica so pa jabolka... an apple per day pust doctor away)

Ja glih zdejle sem odgovorila Bisiju v Pomlajevalni delavnici, da je najboljše pomlajevalno sredstvo smeh, ti mu pa lahko serviraš še jabolka"

:hepko: :hepko: :hepko:

<{POST_SNAPBACK}>Prosim, prosim... saj veš Amis, če ti bo hudo, če ti bo težko, ti samo pridi sem, levi te bomo potolažili, pocrkljali in ti pozdravili vse rane, tudi srčne (mamo neki arnike še , pa tud taužent roža bi se našla, da ne rečem materina dušica itak.... če pa vse to ne bo zaleglo boš pa en encijanček ruknla, pa bo.... kajne...)

Minister za zdravje opozarja pitje encijančka blagodejno... blalbla... vpliva na vas in vašo oklico... o pitju omenjene pijače se posvetujte z najbližjim.... levom.....

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ..... :palec: ...evo, popravla bom mnenje o levih.... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uf... :switz: ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma :fiju: ...pelinkovca pa ne maram.... x:Dx

po znamenju...uf...hudo...sco/dev/dvoj/vod...ne nujno v tem vrstnem redu vedno.... x^x

<{POST_SNAPBACK}>uf... :switz: ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma  :fiju: ...pelinkovca pa ne maram.... x:Dx

po znamenju...uf...hudo...sco/dev/dvoj/vod...ne nujno v tem vrstnem redu vedno.... x^x

Aha.. no saj tudi če si se samo mimogrede oglasila, sem te vesel... ono sez zdravljenjem, je bilo bolj v šali, kajne....

I wish your dream come true

<{POST_SNAPBACK}>uf... :switz: ...sej bi se javla na zdravljenje...pa mam arniko doma  :fiju: ...pelinkovca pa ne maram.... x:Dx

xDDx hehe amis, si osvojila lateralno in paralelno razmisljanje ze po naravi :palec:

cau ebor se od mene, en levje lep dan! xflirtx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>xDDx  hehe amis, si osvojila lateralno in paralelno razmisljanje ze po naravi  :palec:

cau ebor se od mene, en levje lep dan!  xflirtx

uf, tinka...zdej mi je pa zaštekalo razmišljanje čist u nulo...kako lateralno in paralelno...pismo, matematika mi je u gimnaziji mal delala probleme..... xrolleyesx

tinka, se spoznaš kaj na leve....? a so po naravi pozorni?

ja, so pozorni!

se bolj, ce si ti do njih. pri levih se definitivno obrestuje x:)x

ma tole sem mislila drugace, nima veza z matematiko - obstaja en sistem razmisljanja,

ki kao olajsa komunikacijo, razvil ga je dr. edward de bono, na kratko je to sistem, kako

na isto stvar gledas iz razlicnih aspektov, brez, da bi se o njih prepiral in kako jih optimalno iskoristiti, kadar je to potrebno.

npr.: gledamo iz custvenega vidika, informacijskega, potencialnega...itd

potem v danem momentu izberes, kar je najbolj ustrezno. to prihrani ogromno casa,

pa tudi razlitega zolca in razvrvranih odnosov. se prakticira v npr. velikih firmah in je bojda

zelo uspesno pri komunikaciji, pomaga pa tudi pri kreativnem razmisljanju.

tale dr. de bono je faca, v glavnem...

no, ti si pa te aspekte ze sama pogruntala in jih apliciras glede na potrebe x:Dx :palec:

to sem mislila...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...