Ksenia 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 novo frizurco imam... no ja se bo treba navadit tegale pa z enim fejst dečkom (ane Audi) se menim... mislim, da sem uredila vse za malo , upam, da zdrži do konc junija da gre na ta tabor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 novo frizurco imam... no ja se bo treba navadit tegale pa z enim fejst dečkom (ane Audi) se menim... mislim, da sem uredila vse za malo , upam, da zdrži do konc junija da gre na ta tabor ... a midve lahko uletiva na ta tabor....pogledat kako gre tvoji mali ..bi jaz še mojo pripeljala s seboj...seveda, ko bo ta fajn dečko tm kje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Pozdravček Audi! Ale optimistka kot vedno....Vedno bolj... ...vidim da sem spet prišla na pravo pot in zdaj teče vse tako kot mora. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 ... a midve lahko uletiva na ta tabor....pogledat kako gre tvoji mali ..bi jaz še mojo pripeljala s seboj...seveda, ko bo ta fajn dečko tm kje sej sem ti ponudila da če ne bova imeli prevoza, da naju lahko pelješ am pa ta dečko bo baje skoz tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Audi in Ksenia, sem morala it prav po googlu pobrskat kdo je tale vajin fajn dečko jaz pa športniki uf, ah, oh, kako bom jutri vsa polomljena... sem težila, da nočem več na teren hodit jahat, ker grejo tam konji kar sami in se ni treba nič matrat.. pa imela danes uro v maneži... in mi skor noge stran padle od ene ure kasanja komaj dol iz konja zlezla pol je blo pa fajn, mi uspelo it v galop moram na hitro popedenat papirje tle po pisarni, pol pa eno porcijo pirhov pobarvat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2008 Jutrcek , gledala en film nekaj z labirintom in od dogega casa zaspala kar v dnevni in sem zdaj polomljena , hvala bogu za jogo , se bom mal nastelala. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 sej sem ti ponudila da če ne bova imeli prevoza, da naju lahko pelješ am pa ta dečko bo baje skoz tam Slabo berem;) Peljem z veseljem.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2008 A k meni z obema novima knjigicama? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 A k meni z obema novima knjigicama? ha ha , ne reci 2x... mogoče pa z mojo hčero res prideva...najprej na tabor k Zormanu, pl pa še u Mexico k Pujsiti. No tko, pirhi so narejeni. Letos flourestenčnih barv, prav sexy...v hiši diši po praznikih.... Malo me sicer peče grlo in loteva se me en prehlad...ampak ga z lahkoto ukrotim....no mejte se, kjer koli že ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Hehe Audi, bi lahko kopirala.. pirhi so narejeni, naši so marmorirani, prva polovica malo bolj dolgočasna, pol sva pa z mami končno pogruntale sistem in je druga polovica ful lepa nastala..potico sva dobila pehtranovo od njegove mame in čokoladno od moje babice pa še ta veliko vrečo regrata za zraven pa nekaj me praska po grlu in se me hoče prehlad lotevat.. zjutraj je bilo kar mraz na jahanju bom kako dozo vitaminčkov pa čajčka... alergija.. hja, danes končno dobila recept in kremo, pol ko sem prebrala navodila in stranske učinke sem ugotovila, da bo res samo za najbolj krizo, ker mi ne zveni preveč nedolžno.. tako da danes sem namazala pa jutri bom še dvakrat pol pa ima da je dobro vsaj za nekaj časa... tristi še vedno gusar, z učki napol zaprtimi.. čist ok, živahen, je, vse normalno, samo tele veke mu nočejo nazaj zlezt ma saj bo, počasi. tole kar se mene tiče.. vi (ve) pa upam, da ste fajn Aandreja, moj bratec tudi nekaj poskuša nehat kadit.. oziroma zmanjšal na 6 čikov na dan, mu tudi že tri dni uspeva.. si je zaželel lizike chupa chups za nadomestilo pa sva jih iskala v dveh ta velikih trgovinah in jih niso imeli zdaj je na TicTac bonbonckih Punce, kje se dobi vaše knjigice jooj, saj res... danes me čakalo presenečenje doma.. zadnjič na glas razmišljala, da bi si mini miško brez kabla kupila.. in me je danes čakala na mizi, skupaj s torbico za laptop Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2008 Kaksen lusten dan za menoj . V bistvu nic kaj tako spesl pocela, sam sem v fajn energiji bila spet. Zjutraj najprej Tibetancki in joga, me prav zanima, ce se bom tole jogo uspela it, ko bom spet delala, upam, da bom, saj ne pozre tok casa, samo je pa fajn zacet dan s cim takim. Potem sem opravila en klic v domovino, pa sla v trgovino iskat mal zadev. Vedno se spakiram z ruzakom, pa pol vlacim k mula, samo nocem taxija uporabljat, primarno, ker se ugrabitve vrsijo s taxiji, sekundarno ker se komot mal sprehodim, pa se ne mecem denarja stran za nepotrebne zadeve. Potem sem se pa spakirala zlikat Mt. Everest oblek, sem zraven en film po TVju gledala, tako da je kar minilo. Sem gledala Mati Terezo. Cist zanimiva zadeva po vcerajsnjem krvavem filmu :xx!: . Se celo zasila sem nekaj zadevic in zdajle tipi top vse, razen sip, ki jih pa od zunaj ne morem pomit. Jutri dobim pa obiskec iz Morelie, komaj cakam, da objamem in pocmokam punce in ce sem ju prav razumela, prideta jutri in gresta v nedeljo. Ju moram malo tule okoli povabit pa pokazat mesto, pa fajn je, ker ni problem za vreme, vedno soncek in fajn vreme . Zdajle pa passive voice , pol pa film al pa Spanscina al pa obratno. Aandreja, smo na stevilki za eno vecje, a ne? Aliana, potice pa tule ni za dobit, bi z veseljem kaksen kos zmazala . Audi, vedve kar Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 kolk sneži Knjigica se dobi na založbi Katr, pošlje se jim email iz te stranihttp://www.katr.si/zanimivo, da se men zadnje čase sanja o fantih, ki so mi bili všeč v mojem lajfu ali pa jaz njim in sem vedela, le kaj to pomeni, pa vsako noč nosečnost (ne moja, vsaj vedno ne). Danes sem imela prav nežne sanje, pa če dobro pomislim, je dečko res ful čutil takrat do mene... v oš v glavnem nekaj se dogaja z menoj... aja pa tehtnica se premika navzdol, kul, še 3 kg pa osvojim svoj cilj (deset kg v enem letu)Jst bi tud jahala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 jutro je ....pri menei pa tehntnica samo gor amapk tokrat se fajn počutim... VSEM LEPE PRAZNIKE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 a nisi zadnjič govorila o enih minusih? mah važno da se ti dobro počutiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 a nisi zadnjič govorila o enih minusih? mah važno da se ti dobro počutiš ..mah..kje je že to zdaj bi samo jedla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Dober dan mačke in mačkoni!Sama sem v teh petih mesecih doma tudi nekaj pridobila in sedaj, ko sem nehala kadit, se pripravljam na osebnostno preobrazbo - lepo bom pometla po svoji notranjosti in vse kar vem o zdravi prehrani(kar ni malo) uporabila na sebi. Tako bom lahko naprej svetovala še komu, ki ima težave z artrozo in še čim, sedaj pa sem bila preveč pod vplivom svojih bolečin in še česa....Lepo praznujte, perhi so že narejeni, potička bo letos iz Živilske šole, kjer je moj mlajšina faksu..., šunka bo tista prekmurska v tunki, pa hren in še kaj, samo tega bo le toliko, da bomo čutili, da je praznik, saj ni potrebe, da na po teh dneh vse boli, ne??? Hitim se uredit, ker grava z Duškom k moji mami in očetu...Snegec pa kar pada.... Papa Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2008 Jutrcek zverce, uh, meni sta sli pa 2 kg dol, samo me je pa povsod malo vec, kot sem ze pisala. Malo okoli trebuscka, ni kake hude panike, ampak delam trebusnjake, pa ni mi do kakih visecih plaht, sigurna sem tudi, da ne bom stradala tule, tako da tudi iz tega razloga ne rabim delat zaloge. Pa noge imam drugacne, vcasih - do Mehike - bili kot palicki za raznjice, zdaj komaj zlezem v zelo oprijete kavbojke, pa smo pogruntali zadnjic, da verjetno zaradi 2- 3 ur hoje vsak dan. Tako da sem v bistvu kar fajn, bom pa nehala kake hude vecerje jest, razen tacose sem in tja. Pa zacela sem jest iz navade, ne samo ko sem lacna, tako da tudi tole kenslam... Ksenia, zanimive sanje. Jaz sem tudi ta teden nasanjala vse zivo. Danes se mi je sanjalo, da sem doma z ocimom en mrces lovila z lustrom in ko sem prijela luster je ena zadeva, ne vem, al je bila vesca, prisla ven in me picila. V 3 sekundah mi je kazalec svinjsko otekel na levi roki in razmisljali so, da bi mi prst prerezali, da gre strup ven, jaz pa v jok, da ne... Potem je sel brat k ortodontu, pa za kosarko za tekmo smo se pripravljali. Ce sanjam mojo prvo family, sem vedno otrok in brat in sestra tudi, a to zato, ker sem pri 16ih sla od doma in je bila takrat taka situacija, ce kdo od vas ve? Aandreja, super si se naravnala na spremembe. Pozitivno, prpricano, z nacrtom, krasno. Zagotovo ni najlazje skozi to zadevo, ampak sem prepricana, ca bosta oba z Duskotom zmagovalca. Danes dobim obiskec, Marisol in njeno sestro Eleno. Marisol mi je neznansko vsec, pomeni pa morje in sonce. Verjetno mi je vsec ime, ker mi je vsec tale deklica. Kaksno leto mlajsa od mene, zdravnica, nasmejana, preprosta, polna smeha, iskrivosti in nagajivosti, 2 fajn dneva me cakata. Poljubcke v zverinjak . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Samo pozdravčke pustim, lepo se imejte in uživajte max Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Juterček, po obilnem zajtrku in vsem lepem....želim, da polno preživite dan, v krogu svojih najdražjih...vsem objem in x:Xx Rada vas imam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2008 Jutrcek zverce in nezverce , Audi, hvala za vsakodnevno angelsko razvajanje . Danes sem se celo dopoldne prefurala z metrojem . Dobila obisk, klic, da sta na postaji in jaz se odpravim na postajo, prestopim 3x ,metro, poklicem da sem na postaji, kje sta, sta bili pa na drugi postaji , slaba organizacija. Potem smo se zmenile pred ZOOJem, kar je bila spet pametna odlocitev, tam je bilo namrec ogromno ljudi, v tem parku, zagotovo nekaj tisoc, se dobro da sem glavo vecja od vseh in svetlolasa in sta me videli oni. Ogledale smo si en grad, potem sle na tacose, pa na kavo in po sladkarije , pa gledale Friendse, potem se kaksni 2 uri pogovarjale in evo, je ze 2 zjutraj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Kako lepo se imate....pa ne samo ve, tudi pri nas smo na kupu in se lepo družinsko družimo...prav prijeten občutek....sicer mi prav tale trenutek mal zadišal,da bis pila kavo z eno palčko, ampak...ne, skoraj teden dni je žekar ne kadim in res bi bila trapa, da bi maredila prekršek....vem, da je ta trenutek in moja odločitev neprecenljiva in to šteje... Lepo se imejte...Pujsita, Audi, Aliana, Emmzi, Gazelca, Iskrica, uf.....ne bodite hudi da ne naštejem vseh....ampak vse nosim v srčku..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Punce, lep praznik vsem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 hej Aliana, kolk lepi pirhi Tudi tebi vseeeeee naaaaaaaaaaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Pozdravček v zverinjak Vidim da nekateri kar praznujete, meni pa ta "praznik" ne pomeni kaj dosti... pač jem hren, šunko, potico in pirhe, tudi pomen poznam, ampak ne jemljem to kot neko praznovanje. Včeraj sem gledala Kristusov Pasjon, na momente sem morala stran pogledat ker so bili tako kruti in krvavi prizori... kaj vsega je človek sposoben naredit drugemu človeku... Saj vem da naj bi Velika noč pomenila Vstajenje oz. odrešenje, ampak vedno se vprašam "Za kakšno ceno?" Je potrebno res toliko pretrpet da se nekaj naučimo? Ne gre drugače? - gledam s stališča Jezusa in ne njegovih krvnikov Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Vidiš pa le gledaš s stališča, ki je blizu in je v bistvu ta praznik.Ni vse v pojedini, je lep običaj, ki združi familijo. Je pa ta teden v bistvu teden očiščevanja samega sebe, da postanemo boljši in tako vplivamo na svet navzven. Kljub prazniku sem sedla na sobno kolo in odvrtela eno šolsko uro, da so prišle potne kapljice na plano. Mislim, da je tako prav, saj zagotovo v usta pride kakšna kalorija preveč. Sedaj bo pa kosilo in to na izi -skušica, por, rižek....nič težkega... Papa ... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.