Pujsita 23. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2008 Jutrcek , sem se razvadila, da je kaj , spala vcasih 3-5 ur, ta teden pa navalila na 7-8 in danes vstala kot zombi po 4 urah. Najprej sem bila na pol mrtva, po pogovoru v zivo pa prebujena kot sova, potem sem pa se en internetni cvek udarila thx Audi, mal si me presenetila, malo pa jaz tebe najbrz, ampak mi veliko pomeni eno zunanje mnenje . Pripravila zajtrk za punce, cakam na tus , to je pa hecna plat obiskov, nisem navajena, da je treba kaj cakat tule , potem pa sibamo Zocalo in zivalski vrt . Jutri pa spet uhvati obicajni ritem . Me prav zanima kako se bom skobacala iz postelje, pa ce bom nasla firme pa sluzbo , prav pase 9 - dnevni odklop. Aliana lepi pirhi , tule nic s pirhi, moram poizvedet, kako se gredo tule velikonocni sport. Drugace, zagotovo, je pa blazno pomemben, ce imajo 1 teden prost. Aandreja, sem sigurna, da te ni premamilo . Ale jaz tudi ne praznujem razen frej dni nic, ne skrbi , se mi zdi pa fajn ideja narest vsak mozen trenutek poseben, pa tudi ce je razlog velika noc, pirhi, sunka, hren ali pa kaj drugega. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Vidiš pa le gledaš s stališča, ki je blizu in je v bistvu ta praznik.Ni vse v pojedini, je lep običaj, ki združi familijo. Je pa ta teden v bistvu teden očiščevanja samega sebe, da postanemo boljši in tako vplivamo na svet navzven.Kljub prazniku sem sedla na sobno kolo in odvrtela eno šolsko uro, da so prišle potne kapljice na plano. Mislim, da je tako prav, saj zagotovo v usta pride kakšna kalorija preveč. Sedaj bo pa kosilo in to na izi -skušica, por, rižek....nič težkega... Papa ... Pozdravljena Andreja Ne nasprotujem da se ljudje držijo tega, ampak moje mnenje je, da bi se morali tega držati stalno in ne samo takrat ko nam nekdo nekaj zapoveduje. Če se samo en teden na leto očiščuješ, ostale dneve pa škoduješ sebi in drugim, tako ne boš postal boljši in pozitivno vplival na svet okoli sebe. Ne hodim v cerkev in niti nisem nikoli opravila obredov razen krsta v otroštvu, pa lahko rečem da se dosti bolj zavedam kot večina "vernikov", kaj je hotel Jezus povedat ljudem. In se trudim da ne škodim ljudem okrog sebe, ker ne verjamem da se lahko s spovedjo očistiš storjenih napak. Ampak mogoče ni primeren dan za "takšne" teme. Dober tek in veliko mira v srčku *** Živjo Pujsita Vidim da se ti stalno dogaja Ti privoščim Ale jaz tudi ne praznujem razen frej dni nic, ne skrbi , se mi zdi pa fajn ideja narest vsak mozen trenutek poseben, pa tudi ce je razlog velika noc, pirhi, sunka, hren ali pa kaj drugega. Ja saj vem, ampak to bi prav tako lahko počeli brez nekih zapovedi, z ljubeznijo do samih sebe in svojih bližnjih. Malo morje idej je, kako si dneve polepšat... noben dan ne more bit dolgočasen če tako čutiš v srcu. Pa saj ti veš to... x:Xx *** Audi, Aliana ... čimveč lepega Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Tole mi je postnil en prjatu, Lotus....polepšal mi je dan...naj ga še vam Skrivnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Halo. še slike mojih pirhov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Beautiful nature ...ob teh kratkih filmčkih se vedno znova zavem kako je lepo živeti... Halo. še slike mojih pirhov :2src: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2008 Ojla, odpakirala bejbi domoL. Danes smo sla na trznico Balderas, kjer imajo vse tipicne mehiske izdelke, tam bi jaz vedno znova kaj kupila... Potem smo sle do Zocala in potem v zivalski vrt. Ogromen je in ker so praznicni dnevi smo malo manj kot drug po drugem hodili. Ker sem bila najmanj glavo vecja od vseh, sem vse videla . Najbolj vsec mi je bil pa hm... marioposario - metuljarij al kaj bi to bilo, so bili metulji notri, vseh barv, taki lepi modri tudi . Pa na WC smo cakali, mislim, da nas je bilo vsaj 150 zensk... Pri moskih pa nic guzve . Sem po spansko pripomnila, kok je vcasih fajn biti moski... Zdaj pa tus, pa en filmcek se, pol pa za sluzbn jutri . Ale, ja, ne na ukaz, jaz tudi darila raje dam kar tako, ne za rojstni dan al pa praznik, ampak ko me pici, vcasih je pa fajn kaksna idejha " alla" pirhi . Same lepe pirhe ste naredile Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 http://www.globalonenessproject.org/videos/barriodepaz Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Dobro jutro http://www.elixir.ro/plante/img/gradina/narcise%20albe.JPG Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 zverince, en krasen pozdravček Edini prosti "termin" draga Sco je v četrtek po službi bi šlo?? Komaj čakam da te vidim in povem ti vse sem cel teden frej, samo v četrtek imam vaje na faxu, tko da žal ne bo šlo upam, da nama uspe vsaj drug teden če se vmes kaj zgodi, pa tko al tko sporočim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 zverince, en krasen pozdravček sem cel teden frej, samo v četrtek imam vaje na faxu, tko da žal ne bo šlo upam, da nama uspe vsaj drug teden če se vmes kaj zgodi, pa tko al tko sporočim KAJ pa potem PETEK ?? bi šlo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 povejta kje, da vaju pridem pozdravit mi mamo pa ta prave počitnice.. postelja, hrana, postelja, mal telovadbe, postelja, hrana... x:o)x paše mal tkole... sva pa končno pravilno namontirala un eliptični trenažer v kleti, da mi ne meče kolkov ven, tko da sem včeraj začela mal migat pa nadaljevala bom tud .. pa še pohvala je včeraj padla.. nekaj chekirala moja stegna, sem imela kar mal celulita še prejšnje poletje, zdaj pa čisto nič.. jahanje deluje, očitno samo tale sneg Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 povejta kje, da vaju pridem pozdravit Vau, prideš res , Aliana? Torej v petek po 15.00 na Brionih v Kranju. Full bom vesela, da vaju vidim Saj če hoče še kdo, se nam lahko pridruži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2008 Iiiiiiiiiiiiiii narcise, pri nas pa nov delovni teden . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 ok, pa še v zverinjak enga lupčka Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Vsem nazaj x:Xx Aliana a prideš ??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 hej. bom se potrudila, ja. pa na os bi mal bolj natancna navodila prosila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 hej. bom se potrudila, ja. pa na os bi mal bolj natancna navodila prosila ko se z ško zmeniva...dobiš nadaljna navodila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Audi, če ne bo imel kakšnih drugih planov (ker je lih petek pa slučajno dela dopoldne), sva zmenjeni se pa še slišiva, da bo zihr nočko, zverine Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Jutro. Danes vama napišem OS :9 pa se zmenimo Lep delovni teden vsem zverinam, nezverinam, ljubim , manj ljubim grem pod tuš. Dans sem že telovadila, vse ostalo pa še pride Predvsem sadje, zelenjava in voda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2008 Jutrcek zverce, ravnokar prisla iz nocnih tacosov . Sem bila ze v postelji v pizami, ko sem dobila klic z vprasanjem, ce sem lacna in ce grem na tacose : Je en gospod igral 4 komadke , pa se mi fino zdi, ker vecino tekstov ze razumem, ne rabim vec 100% prevodov. Pa pri zobarju bila tule, zanimiv sistem, bom en dan opisala, verjetno na blogu. Pa cel kup novih spoznanj, pa nekaj odlocitev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 jutro mačke zapravljala navsezgodaj v Hoferju, sem zadnjič videla, da bodo imeli ful ugodno uro z merilcem srčnega utripa in danes šibala ponjo.. cel računalnik, si bom morala kar čas vzet pa še tekaške superge za 20 € zraven zdaj pa čez in čez zapravljanja za ta mesec... drugače pa... nič novega.. konec počitnic Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Jutro zverine....pester dan pred mano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2008 Jutrcek , zgazena, kot da bi 4je metroji cez mene zapeljali. Vceraj bila v kinu , gledala en fajn fiLEM, La misma luna; v Spanscini. Jokala kot dez, ker so bile 4 situacije iz mojega lajfa . Med drugim selitev v obljubljeno dezelo, s tem, da iz mehike v ZDA, pa neka fake varianta, ki sem jo pred kratkim obdelala, pa se 2 stvari iz otrostva. Potem so sledili globoki in odkriti pogovori do 2.30 zjutraj. Polkna se se niso zaprla, ko sem ze mogla spet odpret oci . Se pa svinjsko fajn in srecna pocutrim, z ogromno energije za delo po dolgem casu . En fajn odziv pokasirala tule . Naj se vam naredi en fajn dan . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Halo halo Preživela eno zanimivo popoldne, sproščeno, nasmejano, v glavnem fajno.Prepričana v uspeh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Hej jaz tud super fajn čist nekaj čudna prišla iz službe, samo spat šla.. me je pol I. zbrcal malo, da sva šla na jogo in mi je ful pasalo mal pomigat.. prejle se je pa vsedel za moj računlnik in nekaj bluzil in mi uspel naštimat moj najljubši španski radio (ki sem ga skoz v španiji poslušala ) sama se sploh ne bi spomnila, da se to da zrihtat... zdaj grem pa brskat po netu in prepričevat američane, da mi v slovenijo pošljejo eno tako spešl blazino za spat, nekaj kao nosečniška varianta... aja, pa pobarvana sem mal ni sicer nihče opazil, sam se mi zdi, da je kar precej temneje... sva z mami kano sprobavale.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.