Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:Dx x:o)x v guzvi Audi, v guzvi...

Nor teden v sluzbi, nor tudi doma, miljauzent enih stvari, vceraj sem bila pa totalka, popolnoma neprespana in praznih baterij, tako da sem spala 8 ur :eek: :palec: .

Danes pa guzvasticno se naprej, ampak splosen vtis je fajn :palec: , sam da je ta plavajoce ribje obdobje mim x:px :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

...madonca tudi jaz sem v gužvi, okupirana z vseh strani in še sama s sabo :2src:

ampak, najjači ostaju, ane? x:px

Ale, a ti se pa kr pr sosedih potikaš, a? :inocent:

aha x:px ...mamo fajn debate x:)x

Vidim da ste levinje 100% zasedene, pa grem k sosedom klepetat xDDx Sej lahko uletiš tudi ti na obisk, itak si domača tam...

Pujsita... pozdravček tudi tebi x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

jutro :)

sem malo upala, da bo dež, ker se mi ne da it jahat x:o)x pa ni, tko da nimam izgovora... kar je fajn x:)x

ugotavljam, da sem mogoče pa na jajca alergična.. včeraj za večerjo jedla jih v solati pa sem danes vsa pikasta in praskasta... no ja, še ena stvar za preizkusit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ha ha ha, na jajca si alergična? A nisi tega ugotovila med prazniki....?

Jaz pa alergična na službo, res. Mater kolk me sprovocirajo bedarije in da ne rečem kake slabe okoli koga....sicer sem se pa zjutraj zbudila ful dobre volje....zdaj pa...jao me glava boli ;)

Daaan zverinice... xsrcx

Upam da uživate, jst se mam super :2src:

O ČEM PA TO DEBATIRATE xcivx

he he, ja pridi pogledat ne, ne bom zdej ponavljala vsega še tuki, je preveč dolga debata

glavna tema je pa ssss... x:Dx

Jaz pa alergična na službo, res. Mater kolk me sprovocirajo bedarije in da ne rečem kake slabe okoli koga....sicer sem se pa zjutraj zbudila ful dobre volje....zdaj pa...jao me glava boli ;)

Odženi stran neumne misli ki te jezijo, in se nasmehni sama pri sebi, pa bo hitro boljše.

eno uro zdajle imeli debato o tem kako nekomu omeniš, da jahaš, pa dobi tak nagajiv pogled in nasmeh x:o)x ga skoraj ni, ki bi najprej na konje pomislil...

sicer pa... če bi bil sex tko intenziven in naporen, kot tole jahanje.. bi jaz lahko laufala na triglav in nazaj :)

... mal čudn hodim zdajle x:o)x smo se šli kas brez stremen, kar pomeni, da moraš uporablat čist vse mišice v nogah.. saj 15 minut še gre, kaj več je pa že kriza..

moj najljubši španski radio poslušam :2src:

loesje

Spet nazaj -

jst bi tud jahala... ja jahala... ;)

jaz sem pred 10 leti nardila en 10 urni tečaj.. in pol sanjala ves ta čas... letos me je pa frendica zbrcala, da greva skupaj.. in ona ušla zdaj v Egipt, ampak je tale fantič, ki uči, tko simpatiko pa faca, da me vsakič, ko se več kot 3 dni ne oglasim, pokliče in mi kar določi uro.. mu je očitno jasno, da rabim nekoga, da me mal brca, ko mi zmanjka volje..

Ksenč.. včer začela brat knjigico... sam pol nehala, ker so me motili, si moram čez vikend eno uro miru zagotovit...

loesje

Spet nazaj -

eno uro zdajle imeli debato o tem kako nekomu omeniš, da jahaš, pa dobi tak nagajiv pogled in nasmeh x:o)x ga skoraj ni, ki bi najprej na konje pomislil...

sicer pa... če bi bil sex tko intenziven in naporen, kot tole jahanje.. bi jaz lahko laufala na triglav in nazaj :)

... mal čudn hodim zdajle x:o)x smo se šli kas brez stremen, kar pomeni, da moraš uporablat čist vse mišice v nogah.. saj 15 minut še gre, kaj več je pa že kriza..

moj najljubši španski radio poslušam :2src:

x:Dx si predstavljam v živo... sm že jahala konja in vem kako ti delajo vse mišice, sploh ni tko enostavno kot zgleda v filmih... samo je pa ful lep filing ko si tko povezan s konjem (ali kobilo)

A imaš še kakšne dodatne treninge za mišice, recimo v fitnessu?

sex :inocent: x:px

ja itak a ne? čez to ga pa ni x;)x

x:)x

...sex je pa predvsem lep, če si s tapravo osebo... :2src:

x:Dx si predstavljam v živo... sm že jahala konja in vem kako ti delajo vse mišice, sploh ni tko enostavno kot zgleda v filmih... samo je pa ful lep filing ko si tko povezan s konjem (ali kobilo)

A imaš še kakšne dodatne treninge za mišice, recimo v fitnessu?

x:)x

ja, tud na to smo se smejal.. ko A. razlaga kako mora za gledalce stvar zgledat lepo in elegantno in lahko.. sem rekla, da pol moj trpeči izraz zihr ne paše zraven (stisnjene zobe, namrščena, skoncentrirana na vsako mišico x:o)x )

ne, nič dodatnega.. jogo 1-2x na teden pa eliptični trenažer od vikenda naprej vsak dan, če bo volja (sam to itak na druge mišice dela..)

loesje

Spet nazaj -

Ker se bojim konjev, nekak sploh ne pomislim na jahanje. Čeprav, ko sem gledala kak film, ali pa ko takole srečam konje na cesti ( na daleč), si mislim, da je verjetno res en poseben občutek :vio: mi je rekla kolegica, ki ima staje za konje, da imajo dekleta po jahanju čvrsta stegna...o celulitu nobenga sledu :inocent:

Aliana, kako za danes?

Ale, pa saj jaz mislim, da sex je vedno s "pravo" osebo, sicer sploh ne bi. Me je pa danes nasmejal sodelavec že navsezgodaj ko je rekel:

- z določenimi sexam z glavo

- z določenimi sexam s srcem

- z določenimi pa samo s penisom....

Občutki ? O teh ni govoril.....čeprav prav da najreje ima one s katerimi gre "z glavo".....

No Ksenia, jaz pa bom jahala čez vikend, motor :2src:

Aliana, kako za danes?

Audi, načeloma velja.. samo me šef tlele nekaj rabi, ker morava nekaj skupaj naredit, pa ne vem čist točno kdaj mu bo uspelo iz terena priti... rekel je ob 2h, samo pri njih se zna stvar zavlečt, tko da... držim pesti, da bom lahko šla ta prav čas iz službe x;)x

ker če grem ob 4h iz LJ, verjetno nima dost smisla...

lahko mi pošlješ številko na os, da ti sporočim kako in kaj, če te ne bo tu v bližini...

loesje

Spet nazaj -

ma jaz mam fajn šefa (je zraven še oči, tko da se rajši ne bom pritoževala x:o)x )

mam ful svoboden urnik, ni mi treba zgodaj vstajat, jahat grem lahko dopoldne, vzamem si dva dni frej, če rabim.. samo sva pa zmenjena, da kadar me rabi, sem na voljo.. in ravno danes je tako prišlo.. xnckrivx

no, saj še ni nič zgubljeno ;)

loesje

Spet nazaj -

ja, tud na to smo se smejal.. ko A. razlaga kako mora za gledalce stvar zgledat lepo in elegantno in lahko.. sem rekla, da pol moj trpeči izraz zihr ne paše zraven (stisnjene zobe, namrščena, skoncentrirana na vsako mišico x:o)x )

xDDx sej bo boljše ko se bo telo navadilo...

ne, nič dodatnega.. jogo 1-2x na teden pa eliptični trenažer od vikenda naprej vsak dan, če bo volja (sam to itak na druge mišice dela..)

A plavanje te pa ne pritegne, da si malo sprostiš mišice?

Sem mislila da imate še kakšne dodatne vaje, kot npr. smučarji.

Ker se bojim konjev, nekak sploh ne pomislim na jahanje. Čeprav, ko sem gledala kak film, ali pa ko takole srečam konje na cesti ( na daleč), si mislim, da je verjetno res en poseben občutek :vio: mi je rekla kolegica, ki ima staje za konje, da imajo dekleta po jahanju čvrsta stegna...o celulitu nobenga sledu :inocent:

Zakaj se pa bojiš konjev? Imaš kakšno slabo izkušnjo, al kar tko, samo od sebe? - mogoče jih pa premalo poznaš... :inocent:

Ale, pa saj jaz mislim, da sex je vedno s "pravo" osebo, sicer sploh ne bi. Me je pa danes nasmejal sodelavec že navsezgodaj ko je rekel:

- z določenimi sexam z glavo

- z določenimi sexam s srcem

- z določenimi pa samo s penisom....

Občutki ? O teh ni govoril.....čeprav prav da najreje ima one s katerimi gre "z glavo".....

No ja, sem morala poudarit ker vsi ne mislijo tako...

...sej vidiš, ta izjava od tvojega sodelavca je še kako resnična...

Ja tko je, s tistimi ki gre samo z glavo, se mu ni treba matrat pri osvajanju, ker dela domišljija (in roka x:)x ).

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...