Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Zakaj se pa bojiš konjev? Imaš kakšno slabo izkušnjo, al kar tko, samo od sebe? - mogoče jih pa premalo poznaš... :inocent:

No ja, sem morala poudarit ker vsi ne mislijo tako...

...sej vidiš, ta izjava od tvojega sodelavca je še kako resnična...

Ja tko je, s tistimi ki gre samo z glavo, se mu ni treba matrat pri osvajanju, ker dela domišljija (in roka x:)x ).

Ne vem. Nekak mi niso všač. Nikoli mi niso bili. Sicer sploh še nisem imela izkušenj z njimi ali pa kakega bližnjega srečanja, tako da je trenutno distanca. Je pa res, da sem se motorjev tudi bala, zdaj pa komi čakam, da me možek povabi na vožnjo :)

Ah saj, moj sodelavec je ful faca. Itak so pa tipčki vsi isti. Upajo da delajo z glavo, pol jim pa kaktera tko zmeša srce, da se cel življenje ne sestavijo, priznali pa itak ne bodo, tudi če jih s soljo na živo rano. x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrcek,

sem vas samo na hitro preletela, ker sem pozna kot vedno :vragec: .

Jaz se tudi bojim konjev. Tule sem sla s prfoksi v Michoacanu nekam jahat in nisem imela pojma o nicemer, me je bilo groza, kar nisem vedela, kaj narest, ce bi konj podivjal, kako ga ustavit.... Sem samo v eno smer jezdila potem pa raje varno pesacila.

Sicer pa vceraj naredila zame en blazno nenavaden nakup, tisti, ki me leta poznajo bi preverili, se sem O.K. :eek: DVD predvajalec x:o)x , jaz ki sem pogledala 1 film na leto... No zdaj jih gledam zaradi Spanscine precej. Kupila sem Samsung, stal je pa 37 EUROv. Sem sla pa tudi kot spremstvo po nakupih Levis 501 in tule stanejo 43 EUR.

No tako, frcim zverce, fajn petek naj se vam naredi in Audi plis nehajva z inventurami x:o)x x:Dx . Se hecam, ze mora bit, hvala, da me razvajes :2src:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

No tako, frcim zverce, fajn petek naj se vam naredi in Audi plis nehajva z inventurami x:o)x x:Dx . Se hecam, ze mora bit, hvala, da me razvajes :2src:

brez pospravljanja ne gre. Tko to je :2src: ampak saj ni tko zlo hudo :vio:

Jaz grem pa na kofe z eno frendico, ki je nisem vidla 4 leta. Pa kao skregani sva. Vam poročam, če dobim kako bunko na uč.... :blackeye:

Sori, punci, sam res se mi je trapast zdelo tam v gužvi se po pol metra vsake 5 minut premikat... :xx!: čist tečna ratala, pa še na pol poti nisem bila.. še najbolj trapasto se mi je pa zdelo, da sem pol čez celo mesto, iz bežigrada do viča, prišla v slabih 15 minutah.. treba tole se drugič kako drugo uro zmenit, ne pa petek ob 3h x:o)x

drugač pa preživela fajn popoldne pol.. povabla frendico na kosilo in ji demonstrirala kako se da pripravit zelenjavo, da jo jejo tud nezelenjavoljubci x;)x pol jo pa zasvojila z igrico x:o)x je visela za mojim računalnikom še potem, ko je I. prišel domov in sva se spravla pred TV x:o)x

meni prišlo ful prav, da nisem mogla do računalnika, pospravla cunje, posodo, dala prat, dala pečt kruh, naredila novo porcijo pralnega sredstva...

zdaj gremo pa počas spat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Fajn vibre tule, dogajanje na polno, smo pa vsaka v svojem filmu.

Audi v svojih sanjah :palec: .

Ksenia, spet si brat drugace, se mi zdi, da te je izdaja knjigice presejkala cist, na vec nacinov :inocent: , ampak sem ponosna nate :2src: :palec: . Tami je lusna, kaksen kardio oddelek bo ziher treba odpret tam v Zasavju :2src: :palec: .

Aliana, full si pridna pa taka sportna, jaz sem pa lena, prejsnji teden sem se skipala delat jogo, samo ni bilo tako, kot bi moglo bit, zivcna sem se spravla jo delat, namest, da bi se sprostila, ker sem imela feeling, da moram :sori: . Migam kar dosti, ker dnevno prepesacim 2-3 ure, samo konkretno razgibavanje bi vseeno prislo prav, pa se mi zdi joga mega, ker se pretegnes totalno, lahko jo delam doma, samo ne lotim se je ne in me jezi....

Ale je pa tudi nekaj na spidu :2src: :palec:

Danes zjutraj sem sla v shopping kot sopotnica po ene lesene zadeve in se nekaj, da se je naredilo obesalnike za hlace. Fajn pogruntavscina, sem videla rezultat. Potem je bila pa MF malo sitna, ni se hotla ucit, niti it v park, potem sem se jaz ratala osasta, moram pogledat, kaj je bila zaena sitna luna :inocent: . Pa dva lusna albumcka sem pogledala :2src: :palec: . Zdajle pa maile pospravila koncno, madonca se v enem tednu nabere :inocent: , pa tus, Nemscina pa verjetno filmcek.

x:Xx

Ksenia, spet si brat drugace, se mi zdi, da te je izdaja knjigice presejkala cist, na vec nacinov :inocent: ,

dobro jutro. zakaj pa misliš tako?

mi je fajn ko ne zapnem preveč na eno idejo, željo... sem danes imela čisto drugačne plane, pa so odpadli, in imam namen popolnoma drugače preživeti dan pa vseeno uživat ;)

Aliana, full si pridna pa taka sportna, jaz sem pa lena, prejsnji teden sem se skipala delat jogo, samo ni bilo tako, kot bi moglo bit, zivcna sem se spravla jo delat, namest, da bi se sprostila, ker sem imela feeling, da moram :sori: . Migam kar dosti, ker dnevno prepesacim 2-3 ure, samo konkretno razgibavanje bi vseeno prislo prav, pa se mi zdi joga mega, ker se pretegnes totalno, lahko jo delam doma, samo ne lotim se je ne in me jezi....

Pujsita, mogoče poskusi s kakšno vodeno, malo po netu pobrskaj.. jaz sem tole zadnjič delala..

http://www.truveo.com/Free-Hatha-Yoga-Vide...VD/id/988961992

toliko, da ko se enkrat vsedeš, imaš pol ure res prave joge, je ful lažje, kot če si sam nekaj sestavljaš in razmišljaš katero vajo bi še izvedel..

midva sva pa uspela spat do pol 1h x:o)x ura je kazala manj :inocent:

loesje

Spet nazaj -

Ksenia zato, ker sem prej mislila, da ko napises knjigo, je glavni pritisk in glavno delo za teboj, zdaj pa, ko sem po drobcih spremljala tvoja dozivetja in sem si poskusala predstavljati, kako to dozivljas in kako gre, si mislim, da je bilo komplicirano dobiti zaloznika, pa se potem dogovoriti vse v zvezi z izdajo knjige, verjetno je pa najtezji custveni del sledil, ko so se nanjo odzivali druzina, prijatelji in ljudje, ki so ti blizu. Vsaj tako si predstavljam na podlagi tvojih zapisov in svojih predstav, tako da sem ponosna nate.

Aliana TXX :2src: se bom lotila po temle. Zdaj sem delala po oni debeli plavi buklci, samo sem se morala sama skipat, mogoce mi bo tole dalo malo vec veselja, porocam :2src: :palec: .

Audi cist prav, da si si privoscila zuriranje :palec: .

Aandreja, upam, da tvoja stevilka narasca :palec: .

Ale je pa itak polna energije.

Danes je moj obicajni nedeljski plan. Klic v Slovenijo, potem trznica s sadjem, pa Coyoacan. Bom sla iskat eno knjigico za kolegico iz Morelie - An glescino in pobrskat za kristalcke. Nimam namrec kamene strele, pa si jo bom omislila po vsej verjetnosti. Pa Nemscina in Spanscina, po mojem bo en dva tri ponedeljek.

Jutrcek Audi :2src: ,

sem slisala, ja, da ste premaknili uro, se zato skoraj zgresila z domacimi. Potem sem pa scekirala, koliko je ura tule in mi bomo to isto zadevo naredili drug teden :inocent: , tako da smo en teden 8 ur za vami, cel siht x;)x

Ale je pa tudi nekaj na spidu :2src: :palec:
Ale je pa itak polna energije.

:inocent: Hej! Kako pa ti to veš? A me telepatsko gledaš z drugega kontinenta al kako? x:o)x x;)x

Sem imela res dva ekstremna dneva, končno sem našla primerno pot za trening po naravi - po kozji potki grem dol do reke, potem treningi ravnotežja in elastičnosti po skalah (tik ob vodi), potem razno razgibavanje, relax ob vodi, sledi hoja brez nobene palce po gozdni poti, in za konec 120 stopnic - že v dveh dneh so se napele mišice, celo tiste na riti xDDx

...danes grem spet :2src:

Glede konjev - kar nekaj mojih prijateljic je imelo strah pred konji, pa sem jim ga pomagala odpravit... tudi nekaterim otrokom... konj je zelo pametna in nežna žival, vendar tako kot vsaka žival čuti če imaš strah pred njim ali mu želiš škodit... v moji prisotnosti so ljudje ta strah premagali ko so videli moj odnos z živaljo... tko da če me boste rabli mi pa povejte xDDx

Uživajte kjerkoli ste... x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Živjo punce :2src:

evo končno nadaljevanje, ki sem ga obljubila zjutraj.

Priprave na dobrodelni koncert so v teku. Moram priznat, da sem naredila začetniško napako jaz, namesto, da sem se najprej zmenila z izvajlaci, sem šla vprašat vse ostale, pol pa izvajalci takrat nimajo prostega termina. ( 21. junij).

Ker bo prireditev za otroke in za vrtec ( za to se bodo tudi zbirala sredstva) me zanima, kaj mislite ve. Imam sedaj dva datuma:

- 18 maj ( Maj- mesec mladosti)

- 30.avgust ( S popotnico v novo šolsko leto).

Prireditev bo na prosten, ob jezeru.

No drage moje, kateri datum bi ve vzele-predlagale x?x x?x

Hvala x^x

Glede konjev - kar nekaj mojih prijateljic je imelo strah pred konji, pa sem jim ga pomagala odpravit... tudi nekaterim otrokom... konj je zelo pametna in nežna žival, vendar tako kot vsaka žival čuti če imaš strah pred njim ali mu želiš škodit... v moji prisotnosti so ljudje ta strah premagali ko so videli moj odnos z živaljo... tko da če me boste rabli mi pa povejte xDDx

Uživajte kjerkoli ste... x:Xx

Ale, mogoče se pa res enkrat zmenmo :)

do 18. maja imaš še dober mesec časa... mal hitro, če je kaj več priprav :inocent: če je pa dobrodelno v stilu, da bo folk moral kaj denarja dat, pa vseen boljše pred počitnicami x;)x

joooj, punce, kako sem jokala danes.. saj vem, materialistka, pa navezana na pleh, ampak.. sem šla k staršem domov odpeljat kawasakija, ga fajn oprat in spolirat in pofotkat, da dam oglas na net.. in pol gledam tam, starega in novega, in je novi taka krava ogromna.. stari pa črn lepotec :2src: da mi je tako hudopostalo.. kaj jaz to menjam..

sploh, če na koncu še ne uspe tale najin podvig z J Ameriko.. zakaj sem pol kupovala tak velik motor, namesto da bi pri onem lepem, seksi ostala :sori:

ma saj pol sem se mal skulirala, naredila en poslovilni krog še, pa pol šla še en krog s transalpko.. in je tud ta čist fajn, sam mal predelave še rabi..

pa itak ne bo škodilo, če se navadim še na drug stil motorja in eno, dve leti tole kravico vozim, pol pa še vedno lahko prešaltam na nekaj bolj meni na kožo pisanega.. pa še karkoli že bo, bo novejše od kawasakija in še lepše za vozit.. tko da v bistvu nič ne zgubim..

sam... ko je bil pa moj prvi :C:

loesje

Spet nazaj -

Seveda bo treba denar zbrat...za nastopajoče in da še nekaj ostane za vrtec....vem da je 18.maj ful hitro... icon1_eek.gif

ojoj ampak z veliko volje se vse da :inocent:

joj joj Aliana, od svojih prvih se najtežje ločimo :sori: ampak saj veš, bo šlo vse ko po maslu xsrcx

evo ga, bjuti moj xsrcx

ravnokar 'odlaufala' pol ure in 5 minut preveslala.. zdaj pa mal bluzit pred računalnik, pol pa spaaat.. kar pester dan bil..

loesje

Spet nazaj -

Audi, jaz bi se za maja odlocila, ce je konec poletja, bo po dopustih, ko ljudje porabijo denar in pred solo, ko gre dosti denarja za solske potrebscine, ce ti le organizacijsko znese.

Aliana, upam, da se ti uredi tole s potovanjem, sicer pa se vedno lahko nazaj presaltas :palec: .

Ale, sva brezzicno povezani :inocent:

Vceraj imela odstekan dan, sem se skoraj onesvestila od bolecin, vrocine in slabega zraka v metroju, pa nisem bila prevec navdusena, da bi skup padla, kaksna bi pa zgledala 1,60 x:Dx . Sem sla ven pocakat na naslednji metro in prilezla domov normalno.

Danes pa raziskovala, kako bi jaz prisla do certifikata za ucit Nemscino, nekaj bom morala it delat, pa bi sla rajs za Nemscino, me ta moment bolj mika kot Anglescina, pa se mislim, da bi bilo boljs za solo. Se grem jutri nekam pozanimat, pa da vidim, kaj mi bodo rekli.

Zjutraj sla na kavo v Starbucksa, Pilar castila. Sva se ravno odpravljali, pa srecava mojega sefa in je bil zacuden kam to medve greva :inocent: , potem jo je prevprasal, kako je kaj zadovoljna in baje je, se ni nic pritozila. Eno knjigo koncujeva, zdaj bova zaceli novo, posebno za pravnike, kar pomeni vec dela zame, pravniskih izrazov glih ne vem :inocent: . Sicer se pa rada ucim, nic narobe z izpopolnjevanjem.

x:Xx v zverinjak

Ale, sva brezzicno povezani :inocent:

x:Dx x:px

Včeraj je bil še en fenomenalen dan, mišice me vedno manj bolijo, kondicija se veča... danes bom šla spet v akcijo :2src:

lep dan vsem zverinicam xsrcx

Aliana ... ful lušn motorček :2src:

Audi... jst bi 18. maj, mi bolj "diši" kot 30. avgust... več energije xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Starejši Jud se poroči z mlajšo žensko in zelo sta zaljubljena. Vendar pa žena ne glede na to, kaj njen mož počne v postelji, nikoli ne doživi orgazma. Ker ima pri Judih žena pravico do spolnega užitka, se odločita vprašat za nasvet rabina. Rabin posluša njuno zgodbo, se poboža po bradi in predlaga naslednje:

"Najemita krepkega mladeniča. Medtem ko se ljubita, naj mladenič nad vama maha z brisačo. To bo pomagalo ženi pri fantaziranju in pripomoglo k orgazmu."

Odideta domov in upoštevata rabinov nasvet. Najameta čednega mladeniča in ta nad njima maha z brisačo, medtem ko se ljubita. Vse skupaj ne pomaga in žena je še vedno nezadovoljena.

Vsa zbegana spet odideta k rabinu. "Prav", reče rabin možu, "poskusimo obratno. Naj se mladenič ljubi z vašo ženo, vi pa nad njima mahajte z brisačo". Še enkrat upoštevata rabinov nasvet.

Mladenič odide v posteljo z ženo, mož pa maha z brisačo. Mladenič se loti dela z veliko vnemo in žena kmalu doživi izreden, potresen, glasen orgazem.

Mož se nasmehne, pogleda mladeniča in mu zmagoslavno reče: "Ti tepec, takole se maha z brisačo!" xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...