Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Jutrcek x:px ,

vceraj se nisem mogla izklopit, naredila vse zivo, pomila po tleh, oprala, zlikala, gledala film, se ucila Anglescino, Nemscino in Spanscino, pa si vmes vzela cas za lastnika stanovanja in mu placala najemnino, vse po sluzbi :eek: . Ob 1h sem se pa zbrcala v posteljo.

Danes zacnem ob 10h :palec: , tako da bom dolocene stvari zdajle postorila, mogoce pade kino danes, bomo videli.

Audi, brisace so vazne ja x:Dx :palec: , sam da so bili vsi trije zadovoljni x;)x .

Ale ti si tudi cist sportna ratala :palec: , jaz pa sportni lenoritis zganjam, no saj hodim pa le veliko, vsaj 2 uri na dan x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Čao bejbe.

Govorila s tipom.

Za maj nam zmanjkuje časa. V glavnem, 30.8 je dan pred šolo inm bi lahko z lepo popotnico začeli novo šolsko leto, vsi spočiti , zagoreti in polni energije....še pa vztrajam na maju...ampak proti toku ne gre.

Dejstvo je, da koncert bo :)

Aja, zdaj pa čakam mojega dragega da me popelje na motorju. Grem kuhat bučke in solato. Ajd uživite :)

Jutrcek x:px ,

vceraj se nisem mogla izklopit, naredila vse zivo, pomila po tleh, oprala, zlikala, gledala film, se ucila Anglescino, Nemscino in Spanscino, pa si vmes vzela cas za lastnika stanovanja in mu placala najemnino, vse po sluzbi :eek: . Ob 1h sem se pa zbrcala v posteljo.

Uuuuu... pridna!!! xDDx

Ale ti si tudi cist sportna ratala :palec: , jaz pa sportni lenoritis zganjam, no saj hodim pa le veliko, vsaj 2 uri na dan x:px

Ma ja... sej si skozi v akciji x:px

2 uri na dan ni malo... se kar naberejo kilometrčki, niti ne veš kdaj :palec:

Ja mene je pa to vreme zvleklo v akcijo, sej najprej sm se morala zbrcat pa prisilit da grem, samo potem ko sem padla not v filing pa kar nisem mogla nehat... danes malo bolj na izi, da ne preforciram... potem pa spet

:hepko: :hepko: :hepko:

Še malo pa bom šla na kolo... 120 stopnic mi je pa že mala malca x:px

Audi ti želim da uspe kot si si zamislila.. ja... proti toku žal res ne gre... bo pa tko da bo najboljše za vseh, boš vidla, samo prepusti se...

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

HVAAAALAAAAAAAAAAAAAA :2src: Saj prideš na koncert, a ne?

:eek: KAM PA?

Ne vem, bi, pa ne vem kako prit...težave s prevozom... :( (nimam še svojega avta)

O, Audi, priprave v polnem teku :palec: no ja, če bo uspelo maja, bo fajn, če pa ne, bo pa gotovo avgusta boljše x;)x

jaz pa peljala danes moje tamalčke jahat, sta bila vsak po pol ure in jima kar gre.. imata že od drugje nekaj prakse.. tko da še parkrat v maneži, pol bomo šli pa lahko že skupaj na teren in bo varstvo še bolj zabavno postalo :)

aja.. tko mimo grede... Jankovič dobil plus točke pri meni danes x:)x vedno se pripravljam in razmišljam a se mi da blodit po mestu in iskat čim bližji parking, kadar hočem v Lusha pri Magistratu.. no, zdaj je parking okol in okol tržnice narejen, pripelješ, parkiraš, kupiš in greš ven.. in še prve pol ure brezplačno :palec: zdaj se bom najbrž še celo kdaj spravila na dopoldanski sprehod po tržnici.. :palec: pa novo kremico imam xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hvala , hvala punce :)

Jaz močno upam, da se boste lahko organizirale in prišle poslušat ( pa kak evro prostovoljnega prispevka dat :inocent: ), ko bo stvar tko daleč...

Važno da gremo naprej in da je dobra volja in da se tkole lepo dopolnjujemo.

Naredila sva 150 km na motorčku, prav uživala sem na prvi vožnji s ta novo mrcino....tko da, vsem en poljubčeek in objemček.... x:px

Dobro jutro zverinjak xcivx

Malo za šalo in malo zares....( pa ne Golobičev :xx!: ) x:Dx

PRIMERI IZ VELENJSKEGA VSAKDANA

Denis pozvoni Sanelu na domofon: "Dobar dan. A je Sanel doma?"

Sanelova mama odgovori: "Ni Sanela doma. Sanel brca košarku."

"Fantje, a boste jedl sladoled kle al za po peš!"

x:Dx

Ljubezenska zgodba Micke in Matička

Če vas nimajo radi tako, kot si želite, ne pomeni,

da vas nimajo radi, kolikor pač znajo.

Micka in Matiček sta bila oba bolnika v psihiatrični bolnišnici.

Nekega dne, ko so hodili ob plavalnem bazenu za bolnišnico,

je Matiček nenadoma skočil vanj. Potopil se je do dna in tam ostal.

Micka je takoj skočila za njim, da ga reši. Zaplavala je do dna

in ga izvlekla na suho. Ko je direktorica izvedela za Mickino

herojsko dejanje, je rekla, da jo takoj odpustijo iz bolnišnice,

saj je dokazala, da je umsko stabilna.

Ko je prišla k Micki, da ji sporoči novico, ji reče:

Micka, imam dobro in slabo novico. Dobra novica je,

da boš odpuščena, ker si se razumsko odzvala na problem,

skočila v vodo in rešila življenje ljubljene osebe.

Sklepam, da tvoje dejanje kaţe na to, da si umsko zdrava.

Slaba novica pa je, da se je Matiček obesil v kopalnici

s pomočjo pasu kopalnega plašča, takoj potem ko si ga rešila.

Zelo mi je žal, ampak mrtev je.

Micka ji odgovori: Saj se ni sam, jaz sem ga obesila tja,

da bi se posušil. Kdaj bom lahko šla domov?

Audi, sm na hitro prelistala, ful lepo pišeš :2src:

Nekaj se napravlja k nevihti, grmi pa bliska, nič preveč vabljivo... xrolleyesx

Sej sem vedla da bo nekaj, se me bolele kosti celo noč, pa mišice mi je zategovalo kot pri krču.. sej me še vedno no, ma bom že zdržala.

Očitno bolj slabo kaže za moj trening danes, edino če se bo spadalo pa bo potem spet sonce... se pustim presenetit. x:)x

Uživajte! x:Xx

tigerčki ste pa sploh coollll,

:2src: no no, to je pa že lepše videt x:px

kaj si pa po horoskopu??? :inocent:

mešana solata x:Dx x:o)x

Ma bi morala bit Devica, pa imam ful mičken % lastnosti Device... mi pa Vodnar tolče v nulo :2src: (Uran v 1. hiši), Asc pa Tehtnica...

Luna v Ovnu (se tudi ful vidi - eksplozije - x:o)x ), pa Venera v Levu (tudi ful opazno x:px )... aja, pa Juputer v Ribah in Neptun v Strelcu (moja fizična in duhovna potovanja, raziskovanja xsrcx ), Mars v Devici (taktika, diplomacija xDDx ), Saturn v Raku (kažini doma s starši :vragec: )... ma cel mix no x:Dx

Ma bi morala bit Devica, pa imam ful mičken % lastnosti Device... mi pa Vodnar tolče v nulo :2src: (Uran v 1. hiši), Asc pa Tehtnica...

Luna v Ovnu (se tudi ful vidi - eksplozije - x:o)x ), pa Venera v Levu (tudi ful opazno x:px )... aja, pa Juputer v Ribah in Neptun v Strelcu (moja fizična in duhovna potovanja, raziskovanja xsrcx ), Mars v Devici (taktika, diplomacija xDDx ), Saturn v Raku (kažini doma s starši :vragec: )... ma cel mix no x:Dx

Madonca, saj to je prava sadna kupa s sladko smetano po vrhu :) VENERA v levu.......mhm x:px

Madonca, saj to je prava sadna kupa s sladko smetano po vrhu :) VENERA v levu.......mhm x:px

xDDx

Ja, in s čokolado in eno veliko jagodo na vrhu x:px

Kaj pa ti?

Aja, enkrat sm te že vprašala, pa si najbrž spregledala... a motorčka tudi ti voziš?

xDDx

Ja, in s čokolado in eno veliko jagodo na vrhu x:px

Kaj pa ti?

Aja, enkrat sm te že vprašala, pa si najbrž spregledala... a motorčka tudi ti voziš?

x:Dx jagode....mmmmm :yumy:

Levinja , asc levinja....luna v kozorogu. Na hiše pa one stvari se bolj malo razumem x:)x sem pa zelo komunikativna, navihana, polna energije, odločna ( kokr kdaj x:Ix ), samozavestna, iskrena, vesela, polna idej........pa še pa še x:px

ne motorja pa ne vozim. Sem samo kopilotka. Se pustim razvajat in uživam, ko me moj popelje in čutim tisto pravoooooo svobodo, sploh kje po jadranu, otokih, vonj po borovcih, soli....ja ja ja Romantična sem tud xsrcx

++++++

TAm na mojem BLOGU imaš en test, pa ga reši, če se ti da :)

Mogoče izveš kaj o sebi...pa mi o tebi....

Pa pa, zdaj grem pa s frendom na kosilo :inocent:

ne motorja pa ne vozim. Sem samo kopilotka. Se pustim razvajat in uživam, ko me moj popelje in čutim tisto pravoooooo svobodo, sploh kje po jadranu, otokih, vonj po borovcih, soli....ja ja ja Romantična sem tud xsrcx

Tipična levinja x:px x:Dx Uživačka x:o)x

Glede tega se tudi pri meni pozna vpliv Venere v Levu x:o)x

Všeč mi je tudi blišč in razvajanje, kljub temu da lahko z lahkoto spim v spalni vreči in na hitro narejenem bivaku v gozdu...

ma itak... imam rada vse odtenke življenja :2src: xrainbowx

Ojla zverce :2src: naspidirane,

jaz sem pa danes nekako zaspana, pa full ur sem spala, ne morem verjet :inocent: . Tile kapucincki iz avtomata me nic kaj prevec ne bodom k sebi spravili, upam, da se cudezno sama prebudim.

Audim, ti si pa cit not padla :2src: :palec: .

Ale, gfajn mix si, no saj smo vsi en super ultra mix, za krono si pa se tigrica :2src: x:Xx x;)x .

Moram eno porocilo se lotit delat, pa bingljam tlele. ajde Pujsita, EKSN!!!!

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...