Audente 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Dobrooooooooo jutroooooooooooo Že celo jutro se prebujam ob uspešnicah Radia Expres Včeraj sem bila na okrogli mizi o zdravju Potem sem si šla pomanikirat še nohte. V glavnem skoraj sem ready za vikend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Dobro juro zverinice....končno sem se odločila in vam sporočam, da sem premagala grde cigarete....fajn se počutim, sedaj pa premagujem še tisto, kar te rado grabi, ko nehaš kadit- papanje....Bo šlo....že gre....zmagujem... Lepo se mejte.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Bravo Andreja carica si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Jutro, mačke ampak kako lepo jutro, res bila na jahanju ob 10h, čist toplo bilo, samo v majčki bila.. pa krasnega konjčka sem dobila, sva galopirala po maneži, da se je kar kadilo sam očitno bo treba jahalne hlače nabavit, tele se preveč drgnejo, mam čist odrgnjena kolena.. (do zdaj sem skoz imela debele žabe spodaj pa je bilo ok)ugotovila, da fajn ker sem začela s temle pozimi, zdaj ful bolj cenim sonce in toploto.. danes spala s Tristanom v ta mali sobici.. mal bila jezna na , ker je potem, ko sva nehala gledat film na dvdju direkt na tv prešaltal (v bistvu sem jaz ugasnila, on je pa kometiral, če ne bomo nič pogledali kaj je na tv..) mi gre mal na živce tole, tv v spalnici pa avtomatično prižiganje in buljenje brezveze.. in se mi res ni dalo, sem se kar umaknila.. šla Tristančka mal pocrkljat, potem sva pa kar zaspala v sobici.. mal polomljena se zbudila zjutraj, ampak je blo pa fajn po dolgem času.. me mačko očitno ful pogreša, celo noč se je stiskal k meni.. ponavad je zdržal 5 minut in šel pol na svoj konec spat... nič, grem mal delat zdaj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Daaan! Ale, fajn mix si, no saj smo vsi en super ultra mix, za krono si pa se tigrica .Hvala! Lep vikend vsem v zverinjak... uživajte max Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Vikend bo mislim da kar deloven Najprej čistilna akcija pol pa naprej.Samo , me pa še danes čaka mhmmmm, masaža............jeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. april 2008 Avtor Prijavi Deli 4. april 2008 Ahoj, zverce , pravkar prifrcala v sluzbo, drug teden do srede nimam jutranje Anglescine, kar bom izkoristila za priprave na Nemscino . Sem pogruntala, da sem noro okupirana, pa se se kar grmadi in ne morem se izognit, po mojem takole zabukirana se nisem bila v lajfu, na sreco so pretezen del tuji jeziki, ki so ena mojih ljubezni. Je malo preintenzivno, ampak je vsaj meni ljuba zadeva. Danes sem sla prvic zjutraj ucit v kratkih rokavih in krilu, cez dan je namrec blazno vroce, zjutraj je pa malo manj - 16 stopinj, potem stopis v metro, te pa kar oblije . Moram reci, da je prav lusno, zacetek aprila, jaz pa poletna . Se celo noge so se mi uspele olupit ze, ko me je zacetek marca sonce ozgalo , tako da sem letnik 2008 na nogah . Aandreja, bravo , hrano bos ze zrihtala, ta tezja porcija so cigareti, pri hrani se lahko malo ogoljufas in pijes dosti, ali si pa pripravis sadje in zelenjavo, katere pa lahko kar nekaj pojes. Audi, cist divja, kot vedno , te komaj dohajam. Ale, tigrica mi je se zlasti vsec, ker sem tudi jaz tigrica . Kam jo bos mahnila ta vikend? Aliana, si imela loceno noc . Vcasih me prav presenetis, ker delujes sicer taka blaga, ne mislim neodlocna al pa kaj, ampak razumes folk okoli sebe, kaj se jim dogaja in nisi jezljive ali mascevalne sorte, ampak vidim pa, da si malo pedagoske sorte, si dala lekcijo , pa se Tristic je bil vesel . Pa ste res vse na A ! Lep vikend vam zelim, ta teden bomo se mi prestavili uro, tako da bomo spet 7 namesto 8 ur razlike. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Ahoj, zverce , pravkar prifrcala v sluzbo, drug teden do srede nimam jutranje Anglescine, kar bom izkoristila za priprave na Nemscino . Sem pogruntala, da sem noro okupirana, pa se se kar grmadi in ne morem se izognit, po mojem takole zabukirana se nisem bila v lajfu, na sreco so pretezen del tuji jeziki, ki so ena mojih ljubezni. Je malo preintenzivno, ampak je vsaj meni ljuba zadeva. Danes sem sla prvic zjutraj ucit v kratkih rokavih in krilu, cez dan je namrec blazno vroce, zjutraj je pa malo manj - 16 stopinj, potem stopis v metro, te pa kar oblije . Moram reci, da je prav lusno, zacetek aprila, jaz pa poletna . Se celo noge so se mi uspele olupit ze, ko me je zacetek marca sonce ozgalo , tako da sem letnik 2008 na nogah .Aandreja, bravo , hrano bos ze zrihtala, ta tezja porcija so cigareti, pri hrani se lahko malo ogoljufas in pijes dosti, ali si pa pripravis sadje in zelenjavo, katere pa lahko kar nekaj pojes. Audi, cist divja, kot vedno , te komaj dohajam. Ale, tigrica mi je se zlasti vsec, ker sem tudi jaz tigrica . Kam jo bos mahnila ta vikend? Aliana, si imela loceno noc . Vcasih me prav presenetis, ker delujes sicer taka blaga, ne mislim neodlocna al pa kaj, ampak razumes folk okoli sebe, kaj se jim dogaja in nisi jezljive ali mascevalne sorte, ampak vidim pa, da si malo pedagoske sorte, si dala lekcijo , pa se Tristic je bil vesel . Pa ste res vse na A ! Lep vikend vam zelim, ta teden bomo se mi prestavili uro, tako da bomo spet 7 namesto 8 ur razlike.ne jst nisem na A mene pa danes zebe... pa neki posajam brez energije... ne dam se pet ujet v film... jok brate, j... se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Oj, Pujsa ja, večinoma kar razumem in iščem razlage, razen okol mlaja takrat pa kaka taka 'pedagoška' pade. mah, mal sem alergična na televizijo.. sploh na tisto.. nesmiselno buljenje.. ok, fajn, si pogledamo en film, lahko tud dva.. sam prižgat tv in od polovice naprej gledat eno nadaljevanko, pol prešaltat in od polovice gledat drugo.. in tko naprej.. to pa meni ni.. ko sem sama živela, sem tv prižgala približno 2x na mesec, zdaj pa gori vsak večer.. jaz bi pa kdaj se tud kaj drugače družila, crkljala.. s tv v ozadju ne morem,me živčno naredi, čist.. sam kaj čem, on je pa tako navajen in ga tisto migetanje in menjanje slikc sprošča, da pozabi na službo in probleme in sploh lahko zaspi.. saj se večkrat pridružim, sm včeraj pa.. saj pravim, mlaj, pa za moje pojme sem dost očitno pokazala, da ne bi več tv, pa očitno ni bilo dost jasno.. pa sem pač šla po svoje.. kako smo si različni imam ful house tipov, nekaj bilance za službo delajo.. jaz grem pa Angele in demone brat pozdravček vsem na A. in Kseniji Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. april 2008 Avtor Prijavi Deli 4. april 2008 Aksenia , zebe te? A si na kaksnem postu slucajno, al imate mraz tam okoli, al je kaj drugega razlog? Sem se nekam na tvoj blogec pofockala, kjer me ze doooooooooooooooooooolgo ni bilo . Aliana, se mi zdi, da imava medve nekam podobno astro sceno, se mi zdi, da si tudi ti ASC tehtnica in veckrat ko te berem, je, kot da bi brala svoje opise. Smo imeli iste finte. Jaz nisem gledala TVja sploh, ce sem se ze usedla in kaj pogledala, se je pa saltalo po programih in gledalo 2-3 zadeve hkrati, kar me je cist nazivciralo , tako da se se tiste 2x na leto nisem usedla pred TV . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 ja, asc tehtnica ma jaz si itak čez dan pogledam tv program, če imam občutek, da mi bo dolgčas zvečer pa da se mi bo dal tv gledat, in če kaj pametnega najdem, sem 5 minut prej tam in zaplenim daljinca, pol pa ko se moje konča, ga milostno podarim naprej, da lahko šalta po mili volji pa nekak ga poskušam naučit, da men skupno sedenje pred tv in buljenje in šaltanje po reklamah ni ravno najljubši način 'druženja' saj sem že zmenjena.. ko bomo veliki in bogati in imeli hišo, kjer bo dejansko prostor za dnevno sobo, bo tv tam in v spalnici ne sploh! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Ale, tigrica mi je se zlasti vsec, ker sem tudi jaz tigrica . Kam jo bos mahnila ta vikend? Vem vem, da si tudi ti, sm si zapomnila... da si tudi ti Tehtnica po Asc pa nism vedla Ma nič ne vem, planirano nimam nič, tko da se prepuščam... bolečine so že skoraj popustile, malo je k temu pripomoglo tudi to, da sem se zdravla z Reikijem včeraj pa se takoj pozna razlika... sej bi lahko stalno, pa se sploh ne spomnim ...mora bit že res hudo, potem pa klik v glavo, da sej si lahko pomagam z Reikijem ne... Nekaj me hecajo baterije od fotoaparata, se mi ful hitro spraznijo, ne vem kaj se dogaja... Dva dni nazaj sm pa sanjala ogromnega planinskega orla, kako se kot en ogromen angel spušča nad mene, pa tak skuliran izraz je imel. Nisem čutila strahu pred njim, in ni bil napadalen. Le kaj naj bi to pomenilo? Pa ful me neki ptiči preletavajo zadnje čase... vrane, srake, šoje, kanje... kot da bi mi hotele nekaj sporočit, pa ne razumem sporočila. Lepo soboto... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2008 Avtor Prijavi Deli 5. april 2008 Ojla Ale, za fotoaparat povprasaj v kaksen servis mogoce. Glede pticev pa, kaj pa ce bi tja v sanje napisala, en kup sanjeznalcev je, pa ti morda povedo, kaj je sporocilo sanj. Vceraj popoldan je bilo adrenalinsko, me je en klic razbesnel in sem prisla domov, oprala perilo in si nalila Tequilo , ni bilo v smislu resevanja zadeve, ker ce bi svoje zivljenjske zaplete vedno utapljala v alkoholu po mojem eno celo tovarno lahko non stop podpiram, me je pa presinilo in sem si privoscila. Potem je bil pogovor v zivo, vprasam, kaj smem postreci, pomaranci juice, horchato ali Coca colo, pa dobim vprasanje, kaj pa ti pijes , jaz pa da Teqiulo. In pojasnim, da sem bila totalno besna in mi pac pase . Po pogovoru sem se malo na net skipala, pa zacela gledat en film in zaspala tule na kavcu pred TV. Ale fajn vikend ti zelim, pa tebi Ksenia pa vsem na A Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Čao bejbe Ena fajna sobota je za menoj.Najprej dopoldan očiščevalna akcija naše občine smo nabrali kar precej smeti Popoldan pa z mojim ško na motor. Sva šla v Luisa malo stvari nabavit. Dobila sva eno fajno torbo, pa neprepihljive spodnje hlače, poletne rokavice, nov ledvični pas Madonca, ampak me je kar zeblo tja čez Podkoren. Je še precej snega. Sedaj se grem razvajat na kavč. Pa eno dobro knjigo v roke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 O, v Louisu sta bla.. jaz danes skenslala, naj bi šla z dvema frendoma gor.. sam nič posebnega ne rabim, pol mi je blo pa brezveze tolk km nabijat pa tja v mraz hodit.. sva šla raje prej za dve urci po okolici LJ.. I. na mojem starem, jaz na novem.. ma saj mi bo še všeč postal motorček, zdaj že kar obvladam ustavljanje in hitro rit na polovico dol, da s celo nogo na tla dosežem itak pa drug teden znižamo sedež, tko da pol bo brez težav..ja, ok, priznam.. fajn se pelje transalp sam rokavic si nisem ravno najbolj udobnih kupila al pa se morajo še mal zmehčat.. prej sva šla pa njegovi mami družbo delat po trgovinah in sem še zase dobila rožice za na balkon.. pa eno majčko, ki je njej premjhna, ful dobro zgleda tok mi je fajn, da mam tako kul 'taščo' zdajle pa mu družbo delala v garaži do polnoči, sva sestavljala skup nosilce za stranske kovčke.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 ja, ok, priznam.. fajn se pelje transalp vem ... jst pa še letos nisem sedela na njem... pa niti ne vem kako bova uspela tisto zamišljeno turco naredit, ker naj bi šel konec maja delat v tujino... dans gre na žegnanje, jst pa na tekmo od tamaleneki nisem ok, ampak bom še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Jutro Zbudil me je sonček. Tudi spala sem super, popila sem jutranjo kavico...nekak se obeta lep dan Aliana, prav fajn prebrat, da si zadovoljna s Transalpko....jaz priznam, da moja rita sedaj veliko bolj udobno sedi na Veraderotu Mi lahko poveš, kje bi dobila jeans hlače za pleti (podložene)...v luisu so ble samo male številke Ksenia, seveda bo izlet. Gremo skupaj? Mogoče en vikend prej ???????????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. april 2008 Avtor Prijavi Deli 6. april 2008 Jutrcek , prestavili smo uro naprej, tko da smo zdaj spet samo na 7 razlike . Fajn dan bil vceraj, en del se posebej, ko sem se potepala po trgovinah, neverjetno koliko zabave lahko imas tam, dva neshoping cloveka. Vedno mi dajo vse kar je za dat, vse vzorcke, vse promocije , nekdo resno razmislja, da bi se pobarval na blond . Zdajle gledam en filmcek , pol pa ostalo, se ne vem cist dobr kaj in kako . Uzivajte na vasih motorckih, meni se niti malo ne sanja o njih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Jutro Zbudil me je sonček. Tudi spala sem super, popila sem jutranjo kavico...nekak se obeta lep dan Aliana, prav fajn prebrat, da si zadovoljna s Transalpko....jaz priznam, da moja rita sedaj veliko bolj udobno sedi na Veraderotu Mi lahko poveš, kje bi dobila jeans hlače za pleti (podložene)...v luisu so ble samo male številke Ksenia, seveda bo izlet. Gremo skupaj? Mogoče en vikend prej ???????????? Ojoj, jaz bi eno majhno številko ko sem jih pa jaz iskala, so imeli pa same čez 40...vem, da jih imajo v TC Motoshop, v Ljubljani.. pojdi pogledat, meni so bile večinoma prevelike, al mi je pa model čist obupno stal, tiste, ki so bile pa najboljši približek, so bile pa predrage, tako da sem še vedno brez... Pujsiti bo pa treba mal razložit o motorjih, glede na to da smo bajkerke tlele v večini Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Jutro in deževen začetek novega tedna O vsem vas obvestim. AMPAK zdaj pa prosim poglejte moj Zverinjak...in vsaka ideja je dobrodošla DOBRODELNI KONCERT Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. april 2008 Avtor Prijavi Deli 7. april 2008 Jutrcek Audi , bom pokukala na tvoj link . Jaz pa nic zaspana, nekak na pol baterijah delam, kar ni za spat, ni pa za kaj konkrtnega pocet, tako da maltretiram laptop tule in na en uc skilim film Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. april 2008 Avtor Prijavi Deli 7. april 2008 Jutrcek Candle, sibam pod kovtrcek kaksen lep film odsanjat.Fajn zacetek novega tedna vam zelim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Candle oj lep deževen dan ti želim Pujsita....sanjaj še zame Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Pozdravček! Vikend je bil poln presenečenj in nenadnih odločitev V soboto sem šla s prijateljico in njenim sinkotom v cirkus (nisem bila celo večnost), je bilo prijetno, čeprav sem bila malo razočarana ker ni bilo eksotičnih živali, niti konjev... premalo adrenalinsko zame, otroci so pa uživali. Zvečer pa prijetno druženje z naj prijateljico in njenim fantom... umirjeno, ampak lepo. Ojla Ale, za fotoaparat povprasaj v kaksen servis mogoce.Ja hvala, samo se mi zdi čudno ker je do zdaj delal odlično... bom najprej preverila da ni mogoče polnilec prešvoh za te baterije pa da jih ne napolni do konca. Glede pticev pa, kaj pa ce bi tja v sanje napisala, en kup sanjeznalcev je, pa ti morda povedo, kaj je sporocilo sanj.Ma ne vem če bi tja pisala, bom še premislila... ponavadi mi pride odgovor sam od sebe... sem pa napisala bolj zase, zato da ne pozabim... mogoče je povezano kaj s tem sporočilom, ki sem ga danes slišala, ko se je mama pogovarjala z eno njeno prijateljico, jaz pa sem "slučajno" ujela kaj se pogovarjata... v glavnem, moj oče je močno zbolel... menda... mogoče je s tem povezano... če ni, bom pa kmalu izvedela kaj naj bi pomenilo sporočilo... ko sanjam take žive sanje, je vedno eno močno sporočilo. Vceraj popoldan je bilo adrenalinsko, me je en klic razbesnel in sem prisla domov, oprala perilo in si nalila Tequilo , ni bilo v smislu resevanja zadeve, ker ce bi svoje zivljenjske zaplete vedno utapljala v alkoholu po mojem eno celo tovarno lahko non stop podpiram, me je pa presinilo in sem si privoscila. Potem je bil pogovor v zivo, vprasam, kaj smem postreci, pomaranci juice, horchato ali Coca colo, pa dobim vprasanje, kaj pa ti pijes , jaz pa da Teqiulo. In pojasnim, da sem bila totalno besna in mi pac pase . Po pogovoru sem se malo na net skipala, pa zacela gledat en film in zaspala tule na kavcu pred TV. Ale fajn vikend ti zelim, pa tebi Ksenia pa vsem na A No vikend je za mano, nisem uspela nič prit na internet... je bilo dovolj drugega dogajanja. Pujsita, kozarček sem in tja še ne pomeni utapljanje problemčkov v alkoholu, ampak včasih pa le paše malo sprostit ventilčke... ali pa kaj dobrega spit. Pa lep začetek tedna ti želim... Ostalim pa tudi prijeten dan... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Nekaj me hecajo baterije od fotoaparata, se mi ful hitro spraznijo, ne vem kaj se dogaja... Daj jih enkrat izpraznit čisto v nulo, potem jih polni malo daljši čas, čez noč na primer.Pa preveri na polnilcu in na baterijah, kakšna je kapaciteta obeh, v mAh(miliamperska ura).Če je kapaciteta baterij večja kot je označeno na polnilcu, potem jih ne napolni do konca.Ne vem katere baterije imaš, pa to še ni najbolj pomembno, važno je da so VSE enake kapacitete in priporočljivo da so od od istega proizvajalca. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.