Ale' 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Daj jih enkrat izpraznit čisto v nulo, potem jih polni malo daljši čas, čez noč na primer.Pa preveri na polnilcu in na baterijah, kakšna je kapaciteta obeh, v mAh(miliamperska ura).Če je kapaciteta baterij večja kot je označeno na polnilcu, potem jih ne napolni do konca.Ne vem katere baterije imaš, pa to še ni najbolj pomembno, važno je da so VSE enake kapacitete in priporočljivo da so od od istega proizvajalca.Alef hvala, ampak vse to z baterijami sem že napravila... na polnilcu pa ne piše kapaciteteBaterije uporabljam Duracell 2650 mAh... še vedno sumim polnilec Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 evo opet ja mi je končno spet ratalo malo do računalnika pridit na zapado ništa novo, kot bi rekli tisti preko kolpe (ps Kolpa je še vedno premrzla za kopat) sonček se dela in mi je tako fajn Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Anaconda...heloo. Sem mislila da bom šla s kolegico na kavo. Pa se mi ni dalo prav nič Dobila sem pošto, zagovor diplome imam 16.4.ob poldvanajstih Torej, še ena zmaga je pred vrati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. april 2008 Avtor Prijavi Deli 7. april 2008 Audi, ti si cist divja . Jaz pa cez 15 minut Spanscino zacnem, pa se zdajle za 15 minut ne splaca nic konkretnega pocet, tako da bingljam in bingljam tule Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Dobro jutro zverine Dans bom vzela čas zase. Privoščila si bom kosilo v svoji priljubljeni restavraciji. Sama s sabo. Jeeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Dobro jutro zverine Dans bom vzela čas zase. Privoščila si bom kosilo v svoji priljubljeni restavraciji. Sama s sabo. Jeeeeeeeeeee jaz tud nimam problemov sama jest - vsaj vem da sem v dobri družbi Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 ŽIVJO Dans pa ni moj dan Vse mi je šlo narobe. Zamujala sem na UZ, kar ni v moji navadi. Ko sem prišla do ZD , vse polno...in jaz neumnica parkirala na pločniku, v dobri veri, da bom hitro prišla ven iz ordinacije. Hmmm, pridem ven čez eno uro, mojega avta nikjer...ODPELJAL ga je pajek. Zjokala sem se. Poklicala sem hčero, da sva šli po avto. Plačala na licu mesta 75eur MAR BI TA DENAR NAMENILA ZA OTROKE saj ga bom ravno tko , a vseeno...zdaj pa še kazen 42 eur Šla v Mercator, nabavila za kosilo, zablokira še Mercator kartico....ma da te kap. Zdaj...zdaj grem pa v pisarno naredit red. Ah, saj bo jutri lepši dan ps. važno, da se okoli koncsrta tako lepo in počasi vse odvija.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2008 Avtor Prijavi Deli 8. april 2008 Jutrcek , Audi, zoprne zadeve, ampak znajo biti se veliko bolj zoprne, tako da sem prepricana, da si ze videla, da ni tako tragicno, da bi bilo lahko slabse. Jaz sem sla vceraj spet v kino . Lusno je bilo, 10.000 pns. V bistvu je bila vsebina srednje, je bilo pa zanimivo delo filmarjev, kako so ustvarili okolje in situacije. Potem smo se malo doma lenarili, zvecer sem pa zacela s svojimi zadevami in se spet nisem mogla izklopit. Noro. Najprej sem delala Nemscino, potem Spanscino, potem sem se lotila likat in gledala film zraven, potem sem film do konca pogledala, je bila ura 1 zjutraj, pa potem sla v posteljo, da bom zaspala, pa nic. Sem brala knjigo, se vedno ne bila zaspana in ob 2h ugasnila luc. Hecne ekstreme imam, ali sem totalno naspidirana, al pa cist zgazena. Fajn dan zelim vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Pozdravček še v zverinjak Audi (sej bo boljše ) Pujsita ... upam da vsaj ti uživaš na sončku, tu je prav preveč vlage... sej mam rada vodo, obožujem jo, ampak mora bit v kombinaciji s sončkom, če ne ne velja...sej ne da bom zdej dovolila, da mi bo to vzelo moj optimizem, ma očitno so moje male celice bolj aktivne takrat, ko se lahko napojijo s sončnimi žarki... papa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Hvala Pujsita hvala Ale ...saj vem da ni tragično.Lahko bi blo še huje...samo zadnje čase mam res ful ful težave s kešom...čist nič mi ga ne ostane PS: mogoče ker sem zjutri zaspala pa nisem uspela angelčkov poklicat :inocent: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Dobro jutro ...spet bo dež ampak saj vseeno.dans malo bolj počasi pa previdno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2008 Avtor Prijavi Deli 9. april 2008 Jutrcek Audi, sem se namenila en film gledat, pa zraven maile pospravit , pa so me maili prevec okupirali, sem tale film bolj prespricala, kot ne . Nic kaj nisem zaspana spet, samo se bom vseeno zlozila v posteljo, ce ne bo jutri kriza . Fajn dan zelim tebi in vsem zvercam in obiskovalcem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Dobro jutro, dober dan....Mene noč zmatrala, ampak sedaj sem vseeno dobre volje,ker živim...in ne kadim.....hahahahaha...popila kozarec vodepa kozarček kombuče in sedaj bom počasi in z užitkom popila kavico....Mejte se lepo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 rrrrr - dober dan glih sem si sladkala kavo pa mi vrečka noter pade. Seveda ker nočem pregrenke kave, si vsujem še eno vrečko - sedaj je pa preslako no ja, dokler žlica ne stoji je vse pod kontrolo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2008 Avtor Prijavi Deli 9. april 2008 Jutrcek zverce, danes zadnji dan luksuznega vstajanja in se imam na sumu da tudi zadnji ponocevalni dan. Jutri zacneva s Pilar zjutraj, pa bo treba ene 3 ure prej vstat in si mislim, da bom tudi ene 3 ure prej crknjena zvecer . Cakam, da se mi voda pogrejev plinskem bojlerju, potem pa smuknem pod tus. Mi je vsec tule, sploh ne uporabljam fena, tudi ce imam na pol suhe lase, se mi do konca posusijo na poti v sluzbo, pa tudi tako nenavadno ne izgleda, ker imajo vse zive gele po laseh, torej v vmesni fazi izgleda, kot da imam gel v laseh . Aja se nekaj se mi zdi blazno zanimivo, mislim, da sem v 7 mesecih kar sem tule, vkljucno s 25 miljonskim Mexico Cityjem srecala 5 kratkolasih zensk, sicer imajo vse bolj ali manj dolge, lepe in mocne, po vecini crne lase . Aandreja, bravo, si zmagala s cigaretki , kaj pa med, si ze nasla? Jaz sem tudi razmisljala, kaj cem, pa kateri je domac, potem sem pa zavila v eno trgovino z medom in izdelki medu in nabavila med. Upam, da je naraven, ce pa ne, pa vseeno bolje kot nic. Zdaj si moram se olivca nabavit, da mal moje suhe lase pocrkljam. Anaconda, jaz tudi sladkosnedka. Najprej so me tule naucili delat kavo z vanilijo, zdaj sem presaltala na kavo s cokolado . Fajn dan zelim vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Dobro jutro Ampak jez res ne morem brez akcije. Življenje bi bilo dolgočasno, res Koncert bo. Kakorkoli že, bo. Če ne bo pa samo za povabljene, samo denar za nastopajoče rabim No bo pa tudi obletnica mature. Sem prejšnji dan poslala vabila naokoli- 37 sošolcem. Isti dan sta se oglasila 2 halo. Ljudje so pa res postali zapečkarji Ampak, saj ima vsak svoje obveznosti, to je dejstvo, vendar, vsaj odgovor pa lahko napišeš ali pa pokličeš. No, ampak to je moje videnje. Če sem jaz taka, da takoj reagiram, pač vsi niso takšni. Če ta ideja ne bo sprejeta, potem...bomo šli pa en večer samo na večerjo....saj meni je vseeno. Važno da bo luštno, kar že bo. Drugače pa mal razočarana nad politiko. Nevem, resno se vprašujem, a je to zame Ajd, naredite si lep dan ker če si ga ne boste sami, verjemte, nobeden vam ga ne bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. april 2008 Avtor Prijavi Deli 10. april 2008 Uh, Audi, kolk si natrosila semle. Jah, vsi nismo za akcijo in impulzivci, jaz sem, samo veliko ljudi pa ni. Saj nima veze, tudi ce se samo 4je vidite in imate fajn vecer, karkoli ze pocnete. Ce se lep cas niste videli, bo itak noro veliko novega, da bi vas 37 ne moglo izklepetat vsega. Sem sigurna, da bo fajn izpadlo, ne glede na to, kolk vas bo. Glede politike pa... Ne vem, kaj te je razocaralo. Mene ta zadeva itak nikoli ni veselila, ampak mogoce je pa samo slab dan, slab splet trenutkov, mal prespi vse skupaj, ne bit tok blazno impulzivna. Jaz pa spet ne morem zaspat, jutri bom pa na pol mrtva, oz. ze danes, cez 4 ure je treba ze vstat . Ne vem, kaj me daje ta teden, ne morem pred 1 zaspat. No ja, jutri po mojem bom koma ob 10h. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 dober dan - upam da vam je. meni ni, pa bo že bolje tako tudrobno je vreme zunaj - no, bom kar nehala, da ne bi slučajno še vas v slabo voljo spravila - imate pravico biti srečni Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Anaconda,kaj te daje? Kdo te jezi? Ne pusti se....bodi vesela, ker to nas ohranja mlade :=) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. april 2008 Avtor Prijavi Deli 10. april 2008 Jutrcek zverce, evo, pa sem pokasirala moje neodpakiranje v posteljo pravi cajt. Spet nisem mogla do 2h zaspat. Zjutraj mobitela sploh nisem slisala, se zbudim 7.30, ko bi ze morala bit v enem podjetju, kjer ucim, pogledam GSM in vidim sporocilo, da ni Anglescine, ker si mora organizirat delo - se je vrnila po 3 dnevih iz Londona. Madonca sem srecnica, res . Zdajle pa zajtrk, po tleh pomit in sluzba . Anaconda, mal soncka ti posiljam v tvoj konec. Posiljam pozdravcke tudi ostalim zvercam in nezvercam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Jao Pujsita, a tebi se tudi to dogaja? Jaz pa poštimala moj vtriček, poflanacla solatko, čebulo vsadila, por, peteršilj, redkvico...v glab+vnem sem bla pridna, zdaj se grem razvajat v banjo pol pa na sestanek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 pa še mojim zverinicam pustim pozdravčke... pestri dnevi, pa ne utegnem kaj več uživajte Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 "Lov na srečo ne obstaja, obstaja pa odkrivanje radosti."-Joyce Grenfeel- Dobro jutro dragi moji...vikend je pred nami Imejte se krasnooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 dober dan Danes je kljub dežju malo bolje - v pisarni sva sami s sedelavko in je prav fletno sem pa ugotovila da sem od ponedeljka do petka zredila za 1 kg ! mat ko gre gor lažje kot dol - to pač dela sodobni način življenja gul sem vesela, da je vikend imejte lepega ! Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. april 2008 Avtor Prijavi Deli 11. april 2008 Jutrcek , izbiramo ime za drustvo Slovencev tule v Mehiki, pa smo brez idej ali s cudnimi... Ima kdo kaksen predlog, kako bi nam bilo lahko ime ? Tale teden je bil bolj na izi, kar se poucevanja tice , Pilar skenslala cel teden, pa Arturo eno od dveh predavan Tako da sem bila samo 4 ure tule v pisarni, je pa res,da sem non stop v buklah, da se pripravljam na zadeve in je to pomenilo v bistvu samo to, da sem se jaz pripravljala za naprej . Danes se bom poskusala presvercat 15 minut prej ven na kosilo, da pojem kot clovek in potem pripujsam nazaj na ICELT , certifikat, petek peturni, se dobro da ne obstaja desetek, ker bi bil potem verjetno deseturni . Pa da vidim, kako bo tole izgledalo. Anaconda, fino, da so se puscice obrnile navzgor . Audi je malo skrivnostna danes . Ale Vsem Ajem in neAjem zelim prijeten konec tedna, poln carobnih trenutkov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.