Ale' 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Jutrcek , izbiramo ime za drustvo Slovencev tule v Mehiki, pa smo brez idej ali s cudnimi... Ima kdo kaksen predlog, kako bi nam bilo lahko ime ?Danes nimam idej Bom razmislila, oz. se bom prepustila, pa če se zasveti ti napišem Ale Vračam lupčka v Mehiko Tudi tebi čimlepši vikend... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 upam, da sem eni moji posebni levinji danes polepšala dan Upam, da vidiš v sebi tisto, kar vidimo v tebi mi, tvoji prijatelji, očitno se z menoj strinjajo tudi na drugem koncu sveta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. april 2008 Avtor Prijavi Deli 12. april 2008 Si ja, hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ČER Malo se potepam te dni. Dežuje. Tan kjer sem hodila danes, je bil sneg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 čer mucke se že nekaj časa nisem oglasila tule not...ravnokar 'preelipsala' pol ure (ne vem kako se reče temu, kar se počne z elipt. trenažerjem... ni tek, ni kolesarjenje.. pol je pač elipsanje ) prvič šla skor čist do meje zdržljivosti, ponavadi kar držim ritem tam, kjer je za kondicijo, danes mi je pa pasalo malo se zgonit.. pa pol še 5 minut na veslaču, za mišice na rokah.. da bom lahko motor držala.. sam en problemček je če približno verjamem telim mašincam, koliko kalorij porabim.. pol bi morala zdajle še dve divji večerji pojest, da bi dobila nazaj + še malo dodala... mogoče pa bolje, da jutri presedim cel dan pred računalnikom in igram igrice drugače pa se pripravljamo na Egipt.. komaj čakam še ene sanje izpolnjene samo najverjetneje piramid ne bom videla.. pa dobro, bo pa Dolina kraljev, pravijo da je še lepše... pa v minusu sem že zdaj bo treba sčarat kako presenečenje na bančnem računu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Naj se vam naredi lepo jutro...perfect day Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Dan Sem popolnoma v akciji pospravljanaja...po hiški Včeraj smo bili v Ikeni, kupili par simpatičnih zadeviic. Sedaj moram pospravit po omarah.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 Jutrcek Aliana, ti si cist sportna ratala , po mojem te bo kar zmanjkalo enkrat, ce bos tolkle hujsala . Sem vesela, da gres v Egipt, uzivaj, za denar se pa nikar prevec ne obremenjuj, ne gre da bi bili spufani povsod naokoli, ampak ne varcuj ne vem kolk za jutri pa za cez 24 let, je treba tudi uzivat in si privoscit lepe trenutke v lajfu Audi, kaj si pa kupila , sem tudi jaz bila v Ikei, same lusne stvari sem videla in jih takrat nekaj tudi kupila, ampak zdaj nobene nimam, vse pustila v Sloveniji . Ale, luskan link . Sem se odlocila, da danes po vsej verjetnosti ne grem nikamor ven, da bom notri, ob filmih in ce se mi bo dalo brsknem po kaksnem tujem jeziku, ce ne, pa ne. Nedelja je, moj dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 čaw V IKEI sem pustila celo plačo App je urejen. Manjka samo še TV in Internet Ale, povej kako naj naredim dobro reklamao, da bo čimveč turistov? Kam naj dam oglas? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ale, povej kako naj naredim dobro reklamo, da bo čimveč turistov? Kam naj dam oglas? Premalo informacij si mi dala... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Mislim da Aliana ne hujša ahoj, folk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Mislim da Aliana ne hujša ahoj, folk Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 Hujsa, hujsa, samo po nesreci ne plansko, kolikor zastopim, bi bila rada fit, posledicno pa zgineva Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Premalo informacij si mi dala... Ja imam app 2+2evo link pa si poglej in komentiraj http://www.hellotourist.net/sajatlap.php /poišči Apartma Storžič +++++++++++++++ Ahoj Ksenia.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ DELAM predstavitev za zagovor diplome v sredo ob 11.30, v Celju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Hujsa, hujsa, samo po nesreci ne plansko, kolikor zastopim, bi bila rada fit, posledicno pa zgineva mislim da se motiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 da se ne boste skregale zdej tlele, babe hujšam ravno ne, redim se pa tud ne, kar mi ni všeč, ker bi rada imela malo več kot 48 kil, kolikor se je moje telo očitno odločilo, da je idealno zame ma saj ne da se zdaj ful sekiram zarad tega.. sam včeraj sem gledala une kcal, ki jih sešteva računalnik, pa sem malo pomislila kako to.. sva pol z I. ugotovila, da mašina laže... ampak samo meni Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 A si mogla kile napisat, zdaj se pa bajsasto pocutim s 60 . Sam res, ja, se mi zdi, da se telo samo odloci, kaj hoce Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ja imam app 2+2evo link pa si poglej in komentiraj http://www.hellotourist.net/sajatlap.php /poišči Apartma Storžičok, nekaj napotkov ti lahko dam:1. fotografija - nikoli se ne bi odločila za izbiro tega apartmaja, ker hiša ni vidna na fotografiji, to je že takoj prvi minus2. sama sestava besedila mi je neprivlačna3. manjka podatek če je trgovina v vasi, kje je dobra gostilna v bližini4. ali je jezero dovolj čisto da se lahko poleti v njemu kopaš? Manjka tudi ime jezera, ime kraja kjer se nahaja app5. glede na letni čas in da se približujejo toplejši dnevi, bi dala poudarek na letnih športih in ne na zimskih6. manjkajo tudi podatki ključnih izletniških točk v bližini Od vsega napisanega je uporabno edino tole:Nastanjeni boste v prvem nadstropju, kjer je spalnica, bivalna kuhinja z raztegljivim ležiščem, kopalnica Če mi daš kaj več podatkov, ti lahko sestavim drugačno, bolj privlačno besedilo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 No pol sem jaz super bajsa HVALA, Ale...dobiš vse podatke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 No pol sem jaz super bajsa sem isto pomislila zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 sem isto pomislila zase ma dej no, ti pa res nisi bajsa a veš kaj, tudi jaz nisem, sam samo molo bolj izpopolnjena in na pravih delih zaobljena Ampak taka sem si všeč in ful užiwam ~~~~~~~~~~~~~ Ale......že manjšam fotke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ale......že manjšam fotke fajn ... če imaš kakšen program, jih lahko malo obrežeš in "polepšaš", tudi barvne kontraste jst se malo izobražujem še po internetu ker osebno ne poznam kraja, ma že sestavljam skupaj Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Audi... imaš na mejlu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Audi... imaš na mejlu HVALA ful. Sem že popravila. Ampak slike od app niso dobre, čeprav je res luškano oprremljenBom poskusila čimprej popedenat tudi to. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 Vedve pa sta zenski akcije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.