Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Ale uziva ene 1000 na uro x;)x .

Maš prav, res uživam... xsrcx

Najbolj sem pa zadovoljna, ker me ta službica ne obremenjuje, ampak sprošča... :2src:

Sm že naredila prav da sem uno drugo pustila, me je telo že takoj na začetku opozorilo da ni to to... sej sm še nekaj časa rinla skozi zid, pa sm še pravočasno prekinila... začenjam razumevat kaj in kako... ni fora samo v tem da eno delo znam opravljat, v njem moram uživat, ker če ne grem proti sebi in posledično izgubljam preveč energije...

Sicer pa mam občutek da v tem zverinjaku prav vse uživamo, vsaka po svoje... x;)x x:)x

Audi, sm ti že na blog čestitala... :palec: ... pa naj bo še enkrat - čestitke za diplomo! xsrcx

Uživajte, jaz grem zdaj še malo ustvarjat... x:px x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrcek :2src: ,

sem mislila, da je ekspres zajtrk, pa je kar nekaj dela :inocent: . Mango, banana, ananas in melona, pa jogurt cez x:px . Sam preden to naseckas x:o)x .

Drugac pa nic spesl novga. Spet pozna :vragec: xcivx .

x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutrcek,

pozna spet xrolleyesx :vragec: .

Sestrica rodila, 3.80 kg tezkega zdravega fantka vceraj malo pred polnocjo. Ona je tudi v redu :palec: , rabila je pa 20 minut po opravljenem sprejemu :eek: , fajn, da se ni prevec matrala.

Sibam v nov dan x:Xx

Jutrcek,

pozna spet xrolleyesx :vragec: .

Sestrica rodila, 3.80 kg tezkega zdravega fantka vceraj malo pred polnocjo. Ona je tudi v redu :palec: , rabila je pa 20 minut po opravljenem sprejemu :eek: , fajn, da se ni prevec matrala.

Sibam v nov dan x:Xx

:eek:

To je blo pa express... :palec:

Čestitke tvoji sestrici in novorojenčku! xsrcx

Lep dan! x:Xx

Madonca, se spet kot decembra skrivam tlele pod kovtrckom in zmrzujem. Po koncu ICELTa je bila nevihta, taka s strelami in totalnim nalivom, me je bilo malo strah treskanja (moj strah iz otrostva), pa lilo jo kot pri norcih. Skoda da nisem imela s seboj Wash & Go :vragec: xrolleyesx . Sem bila popolnoma premocena, cevlji, nogavice, hlace, pulover, majica, perilo, ampak ker sem imela pa suhe lase :palec: . Najprej sem previdno in umetnisko hodila, po kaksnih 50 metrih se mi pa ni vec dalo pazit, ker ni bilo kaj pazit, sem lahko zbirala 20 al pa 30 cm vode. In sem skakala po luzah in se smejala, kaj pa ces, itak sem bila mokra.

Jutro.

Bila je nora žurka. Smo se zabavali, smejali in uživali v Sarajevski restavraciji-moram reč, da cene niso čisto nič sarajevske bolj dunajske x:px :vragec:

celo noč je padal dež. Zdaj ga je pa že rahlo dost x:Dx

Zdaj se popedenam in novim zmagam nasproti :) Ajdi.

Pujsita, upam da si se posušila?

Madonca, se spet kot decembra skrivam tlele pod kovtrckom in zmrzujem. Po koncu ICELTa je bila nevihta, taka s strelami in totalnim nalivom, me je bilo malo strah treskanja (moj strah iz otrostva), pa lilo jo kot pri norcih. Skoda da nisem imela s seboj Wash & Go :vragec: xrolleyesx . Sem bila popolnoma premocena, cevlji, nogavice, hlace, pulover, majica, perilo, ampak ker sem imela pa suhe lase :palec: . Najprej sem previdno in umetnisko hodila, po kaksnih 50 metrih se mi pa ni vec dalo pazit, ker ni bilo kaj pazit, sem lahko zbirala 20 al pa 30 cm vode. In sem skakala po luzah in se smejala, kaj pa ces, itak sem bila mokra.

ZAKON!!! Vidiš da se da iz vsake stvari povlečt neki dobrega... x:px x:Dx Jst bi se verjetno tudi tko prepustila, sej cunje se že posušijo...

Strele in grmenje so mi pa všeč, če sm na varnem pod streho, huje je bilo ko sem bila en mesec sama v gozdu, pa je bila nevihta ponoči... najbolj me je bilo strah da udari v drevo in da drevo pade na avto... pa sem začela klicat vse angelčke na pomoč.. in potem sem zaspala... Ko sem se zbudila je bilo pa kot v raju, sonce se odbivalo v tisočerih kapljicah, intenzivne barve gozda in tisti vonj ko zadihaš s polnimi pljuči... ahhhhh... in ptičje petje... in potem plavanje v tolmunčku... sprehod po naravi... ogenjček... in radovedne živalce ki so prihajala ne obisk... :2src: Bo treba spet it en dan... :inocent:

Pri nas čudno vreme danes... dež, sonce, dež, sonce... :inocent:

Uživajte kjerkoli ste... x:Xx

Ojla,

adrenalinsko lusten dan, naspala sem se pod toplim kovtrckom x:px po nevihtni premrazenosti, oprala perilo (kar ne pomeni fliknit v pralni stroj, ampak dejansko oprat), z Radiom naspricala vse koticke, da mal hroscke pobijem, govorila s SLO, potem pa dan prezivela v fajn druzbi, je imela Marifer rojstni dan.

Tule imajo navado, da obiskom dajo malo darilce in sicer je v kot nekaksni poslikani prozorni puscici ena mini plasticna salcka za kavo, mini vreckica penastih bonbonov, pa mini vreckica enih kolutkov - slana zadeva in alla Eurocrem, samo, da je bila jagoda in cokolada. No tele penaste bonboncke sem si prisparala za nazadnje, ker jih imam najrajs.

Jutri upam, da bo dan vsaj enih 39 ur dolg. Rada bi namrec pospravila stanovanje - pomila po tleh, pobrisala prah, pospravila kopalnico, se ucila Spanscino in predelala lekcijo Nemscine. Mislim, da sem mucho optimisticna. Bomo vidl. Predvsem se bom pa naspala, dokler se mi bo spalo. Sem padla v spalni feeling.

Jutrček! x:)x

Sonceeee! :2src:

Danes bi rabla tudi jst dvojno dozo ur v dnevu, da bi vse naredila... ampak dobro, bom že nekako skombinirala da bo prav...

Prijetno sončno nedeljo vsem! x:Xx

Helou,

zbudila sem se 2x danes, enkrat okoli 8h, ta drugic pa okoli 11h :eek: . Sem bila brez kave v momentu budna :inocent: . Saj lahko lenarim, nedelja, pa to, ampak imela sem strasne pospravljalne pa jezikalne plane, pa pol dneva prespala x:o)x .

Po zajtrku, kosilu al kaj bi to blo :inocent: , sem se lotila pospravljat in nehala po 5 urah :eek: . Prahu je tule za izvoz, pa se ker se v cevljih tukaj hodi, je vseskozi kaj po tleh. Vceraj sem pa se z Raidom vse pospricala, sem imela insekticne soprebivalce, pa niso nic za najemnino dodali, tako da sem se odlocila za hitro delozacijo.

Zdajle me pa cakajo jeziki, dokler bom imela voljo, potem pa horizont x;)x .

A res? Meni se je sele dobro zacel, sam je tak, energicen.

Zjutraj sem bila pozna, kot vedno. To se mi dogaja, ker hocem cas max izkoristit in potem se ne skipam in ne skipam. Sem sla na metro, vidim, da je en ravno na postaji, sibam in sem bila prepozna, so vrata ze zaprli :inocent: . Potem so jih pa spet odprli zame. Prvic videla, da se je to zgodilo. No to so pozitivni stranski efekti svetlih las in svetle koze tule x;)x .

Potem pridem ucit, pa pravi Pilar, da bova imeli telefonsko konferenco. Je bilo zanimivo, razprava s podruznicami njenega podjetja iz Amerike, Rusije, Anglije, Argentine, Italije, Indije, pa se kje verjetno, samo niso vsi govorili. Je bilo kot Allo allo - hecni dialekti.

Zdaj pa Spanscina in ostale zedeve.

x:Xx v zverinjakec

Pazi, kaj si želiš....

izpolnjena želja....

Jednog dana čovjek uđe u restoran u pratnji ogromnog noja. Konobarica ih

upita što žele naručiti.

Tip reče:

-- Hamburger, pomfrit i kolu -- a onda se okrene prema noju:

-- A ti?

-- Ja ću isto ! -- odgovori noj.

Nakon nekog vremena konobarica se vrati s narudžbom.

--To bi bilo 28,55 kuna - reče.

Tip posegnu u džep i izvuče točno toliki iznos.

Sljedećeg dana tip s nojem opet uđe u restoran i ponovno naruči:

- Hamburger, pomfrit i kolu -- a onda se okrenu prema noju:

- A ti?

- Ja ću isto ! -- odgovori noj.

Nakon nekog vremena konobarica se vrati s narudžbom.

- To bi bilo 28,55 kuna - reče.

Tip posegnu u džep i izvuče točno toliki iznos.

I tako je sve preraslo u rutinu.

Prođe nekoliko dana. Čovjek i noj, kao i obično, uđoše u restoran.

- Uobičajeno? -- upita konobarica.

- Ne, danas je petak ! Uzet ću lignje, salatu i pivo -- reče tip.

- Ja ću isto ! -- odgovori noj.

Ubrzo, konobarica se vrati s narudžbom.

- To bi bilo 43,20 kuna -- reče.

Tip posegnu u džep i izvuče točno toliki iznos. Ovoga puta konobarica nije

mogla odoljeti radoznalosti.

-- Oprostite, ali kako to da uvijek u džepu imate točno toliko novaca koliko

iznosi račun?

- Prije nekoliko godina čistio sam tavan i našao staru lampu. Protrljao sam

je i iz nje je izašao duh i rekao da će mi ispuniti dvije želje. Moja prva

želja bila je da u džepu uvijek imam točno onoliko novca koliko mi treba da

bih platio račun. I želja se ostvarila... Svaki put kad nešto kupujem, u

džepu se pojavi točno onoliko novca koliko mi treba.

- Pa to je izvanredno ! -- uzviknu konobarica. -- Većina ljudi tražila bi

milijune, ali vi ćete ovako biti bogati do kraja života!

- Upravo tako ! Zatražim li litru mlijeka ili najskuplji automobil, uvijek

ću to moći platiti.

- A zašto vas uvijek prati noj?

Čovjek duboko uzdahnu i reče:

- E, tu je kvaka... Moja druga želja bila je da uz mene do kraja života

bude pilence dugih nogu i velike guze, koje će se uvijek složiti sa svime

što kažem!

Živjo zverce! x:)x

Samo tolko da vas pozdravim pa da vam povem... da mislim na vas... tudi če bolj malo pišem zadnje dni.

ampak dnevi so pa res čudni, kot da bi se vozila čez odprto morje, pa bi ful visoki valovi burkali morje... uf ja...

sej bo boljše... sej če ne se mi pa dogajajo fuuuul lepe stvari, samo lenoba me daje. Pa tudi to bom zmagala.

Bom že dobila ritem ki mi najbolj ustreza.

Uživajte kjerkoli že ste... papa x:Xx

Danes bil en malo teckan dan, bio razlogi, datumi, krci, ipd, potem je bila moja Nemscina odpovedana, pa so me uhapsili za eno nadomescanje. Najprej so mi hoteli navesit 2, potem so si premislili na eno samo. Moj problem je bil v tem, da nisem vedela, kam naj grem nadomescat in ker ni Anglescina moj materin jezik, jaz moram bit pripravljena na ure. Nekak je blazno fino, ce razumem tekst, ki ga poucujem. Ni problem, da bi osmesila sebe, nisem tako ponosna, da tega moj ego ne bi prenesel, stvar je v tem, da prestavljam solo in lahko bi dobili nenavadno mnenje o celi soli, to pa ni najpametnejsa ideja. Skratka so me spustili eno uro prej domov, da sem se pripravila, pojedla kot clovek in sla tja.

Zanimivo je bilo, trije moski, tema je bila izvoz uvoz in smo se pogovarjali o Sloveniji in Mehiki, ju primerjali med seboj in mislim, da so tudi oni Mehiko drugace dozivljali, dolocene zadeve so jim samoumevne, jasno, no zdaj so jih videli skozi moje oci. Se dobro,da je Luis ob 18.45 poklical, ko sem ze 15 nadminut naredila, smo se tako zaklepetali, da smo pozabili it.

Zdaj pa knjigce take in drugacne, pa en filmcek do konca pogledam. x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...