Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

hehe ebor...ce bi prebrala, je zelo velika moznost, da ne bi tega napisala...

enmalck strelca sem pa se zmeraj! x;)x

se nekaj o zgornji temi, naj dobordusni levi ne zamerijo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lateral_thinking

http://www.edwdebono.com/debono/lateral.htm

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hehe ebor...ce bi prebrala, je zelo velika moznost, da ne bi tega napisala...

enmalck strelca sem pa se zmeraj!  x;)x

se nekaj o zgornji temi, naj dobordusni levi ne zamerijo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lateral_thinking

http://www.edwdebono.com/debono/lateral.htm

Aha pol je dobro, da sem z "nevidnim črnilom" pisal, kajne...

Ne ne zamerimo, mi smo odprti za vse kajne....

tinka, hvala za pojasnilo...pa za linke tud....so bom doma čas uzela in perbrala...danes že itak preveč tle gor visim, ko mam pa dela ful....eh ja...adijo pamet.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>uf, tinka...zdej mi je pa zaštekalo razmišljanje čist u nulo...kako lateralno in paralelno...pismo, matematika mi je u gimnaziji mal delala probleme..... xrolleyesx

tinka, se spoznaš kaj na leve....? a so po naravi pozorni?

Hehe, veš da sem sem spomnila, da si mi lani maja ali junija poslala OS, naj se ne sekiram zaradi matematike na maturi? x:Dx

ja itak...a ni bil dober nasvet? x:Dx ...zraven tega sem u bistvu vse znala sam sem se tolk bala prfokse, da mi je čist zaštekalo.... x^x

heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... :inocent: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... :inocent:  x;)x

Ja to je čist levovska kvaliteta (bit šef..tud če sam samemu sebi), definitivno Amis... bravo, si že naša.... :palec:

<{POST_SNAPBACK}>heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... :inocent:  x;)x

x:Dx

ja, ekskluzivno za leve velja, da ne marajo avtoritete ...skorpijoni so seveda znani po tem, da

so zelo vodljivi... x:px

Kdo lahko spremeni svet?

ma malo te zezam, no ... noben od teh ni blazno podredljiv, ampak, ce se gre za to, kdo zna bit bolj asocialen oz. mu je to bolj v krvi - definitivno skorpijon. ( ne mislim asocialen v slabem smislu.

bolj nonkonformisticen, recimo...)

levi so fajn, a rabis to res vsak dan slisat?! :vragec: x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>ma malo te zezam, no ... noben od teh ni blazno podredljiv, ampak, ce se gre za to, kdo zna bit bolj asocialen oz. mu je to bolj v krvi - definitivno skorpijon. ( ne mislim asocialen v slabem smislu.

bolj nonkonformisticen, recimo...)

levi so fajn, a rabis to res vsak dan slisat?!    :vragec:    x:o)x

Ne ne, ne rabem, ker itak to vem, a si ti nekam sitna dons al se men sam zdi, sej če je kej tazga ti kr potarni Tinka.....

tinka, glih dans sem med pavzo morala razlagat zakaj in odkod meni asocialnost (občasna, da ne bo pomote) in čemu služi...pa naletela na začudene poglede, češ, da nisem dost u povprečju....ma j*ga...a naj urana sklatim z natalne karte a čem skenslat kar sonce... :o|o: ....grrr... x:o)x ....sori za ovinek u temi o levih.....no, če druzga ne, smo vsaj oboji neskladni z avtoritetami...razen z lastnimi.... x:Dx :frog:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ...po moje levi še spijo...čak da jih sonce prav segreje...pa se bodo mal kraljevsko sprehodili naokrog.... x;)x

levi garamo do petih popoldne... :switz: bolj natančno... od šestih do petih... :xx!: :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>levi garamo do petih popoldne... :switz: bolj natančno... od šestih do petih... :xx!:  :o|o:

uf...hudo..sam upam da ne skoz :sori: ...men je blo kr kriza ko sem mela pol leta šiht skor po 10-12 ur na dan, pa še čez vse vikende in praznike...kažin totalen

...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...