Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, so pozorni!se bolj, ce si ti do njih. pri levih se definitivno obrestuje to sem mislila... Dobr Tinka, videm, da si prebrala navodilo, in da se ga dosledno držiš... Le tako naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 hehe ebor...ce bi prebrala, je zelo velika moznost, da ne bi tega napisala...enmalck strelca sem pa se zmeraj! se nekaj o zgornji temi, naj dobordusni levi ne zamerijo... http://en.wikipedia.org/wiki/Lateral_thinking http://www.edwdebono.com/debono/lateral.htm Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ebor...ce bi prebrala, je zelo velika moznost, da ne bi tega napisala...enmalck strelca sem pa se zmeraj! se nekaj o zgornji temi, naj dobordusni levi ne zamerijo...http://en.wikipedia.org/wiki/Lateral_thinkinghttp://www.edwdebono.com/debono/lateral.htm Aha pol je dobro, da sem z "nevidnim črnilom" pisal, kajne... Ne ne zamerimo, mi smo odprti za vse kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 tinka, hvala za pojasnilo...pa za linke tud....so bom doma čas uzela in perbrala...danes že itak preveč tle gor visim, ko mam pa dela ful....eh ja...adijo pamet.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf, tinka...zdej mi je pa zaštekalo razmišljanje čist u nulo...kako lateralno in paralelno...pismo, matematika mi je u gimnaziji mal delala probleme..... tinka, se spoznaš kaj na leve....? a so po naravi pozorni?Hehe, veš da sem sem spomnila, da si mi lani maja ali junija poslala OS, naj se ne sekiram zaradi matematike na maturi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja itak...a ni bil dober nasvet? ...zraven tega sem u bistvu vse znala sam sem se tolk bala prfokse, da mi je čist zaštekalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 se mi zdi tako hecno, da bi se ti amis koga bala ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jst sem pa prebrala, prozorni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... Ja to je čist levovska kvaliteta (bit šef..tud če sam samemu sebi), definitivno Amis... bravo, si že naša.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh...kaj čem...tud to je v meni. sem se pa zmer nekako zmuvala iz takih svojih stanj....pa z avtoritetami nekam po naravi nisem glih prjatla....sej zato pa u tej službi tolk pi*....ker sem bila do nje zmer sama svoj šef.... a je tle kaka levovska kvaliteta zraven....da ne zaidemo čist s teme.... ja, ekskluzivno za leve velja, da ne marajo avtoritete ...skorpijoni so seveda znani po tem, daso zelo vodljivi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sem pa prebrala, prozorni Ja s takim prozornim tiskom je bilo napisano... zato ti to oprostim Seli.... najbrž si bila začudena, kajne... ker prozorni pa res nismo... mislem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, ekskluzivno za leve velja, da ne marajo avtoritete ...skorpijoni so seveda znani po tem, daso zelo vodljivi... Ja se strinjam kar se levov tiče, za škorpite, bo pa kdo drug povedal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 hja ne vem no...katera so bolj krdelna bitja? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja ne vem no...katera so bolj krdelna bitja? čak a nisi prej drgač trdila.... a si kej prečekirala med tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ma malo te zezam, no ... noben od teh ni blazno podredljiv, ampak, ce se gre za to, kdo zna bit bolj asocialen oz. mu je to bolj v krvi - definitivno skorpijon. ( ne mislim asocialen v slabem smislu.bolj nonkonformisticen, recimo...) levi so fajn, a rabis to res vsak dan slisat?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 vsake tolk časa prečekirajo kako kaj samice v krdelu, če se kakšen mlajši levček ne šopiri, pa lepo dremajo napej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma malo te zezam, no ... noben od teh ni blazno podredljiv, ampak, ce se gre za to, kdo zna bit bolj asocialen oz. mu je to bolj v krvi - definitivno skorpijon. ( ne mislim asocialen v slabem smislu.bolj nonkonformisticen, recimo...)levi so fajn, a rabis to res vsak dan slisat?! Ne ne, ne rabem, ker itak to vem, a si ti nekam sitna dons al se men sam zdi, sej če je kej tazga ti kr potarni Tinka..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsake tolk časa prečekirajo kako kaj samice v krdelu, če se kakšen mlajši levček ne šopiri, pa lepo dremajo napej O lejo Seli... pa kuko si ti no... ej si spet eno kost vrgla.. pol se boš pa obrnla in odpeketala, k da ni nč, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 se ti samo zdi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 tinka, glih dans sem med pavzo morala razlagat zakaj in odkod meni asocialnost (občasna, da ne bo pomote) in čemu služi...pa naletela na začudene poglede, češ, da nisem dost u povprečju....ma j*ga...a naj urana sklatim z natalne karte a čem skenslat kar sonce... ....grrr... ....sori za ovinek u temi o levih.....no, če druzga ne, smo vsaj oboji neskladni z avtoritetami...razen z lastnimi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...po moje levi še spijo...čak da jih sonce prav segreje...pa se bodo mal kraljevsko sprehodili naokrog.... levi garamo do petih popoldne... bolj natančno... od šestih do petih... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jaz tudi danes tole...cisto proletarsko... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Kaj pa lunica v levu? Kako se kaj tam počuti? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>levi garamo do petih popoldne... bolj natančno... od šestih do petih... :xx!: uf...hudo..sam upam da ne skoz ...men je blo kr kriza ko sem mela pol leta šiht skor po 10-12 ur na dan, pa še čez vse vikende in praznike...kažin totalen ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.