Pujsita 23. april 2008 Avtor Prijavi Deli 23. april 2008 Ja, imas prav, se ze zdaj dopolnjujemo, virtualno . Po mojem nam idej ne bi zmanjkalo, kaj pocet, smo pa vse fleksibilne, bi si tudi vloge brez problema potalale . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Čao bejbe ja ja Ale, stiki z javnostjo izredno ti teče beseda, nekdo mi bo moral govore če ne napisat, pregledat pa. Imam ogromno dela z samimi pripravami na koncert. Tako se ne bom mogla menit še z mediji za termine in tako.Danes sem se dogovorila klako priti do predsednika...vse to jemelje ogromno časa. Zdaj bo treba nad sponzorje....UF noro bo In moram pri vsem pazit na svojo varnost. POČASI SE DALEČ PRIDE. Pujsita, ti bi bila enkratna prevajalka. V glavnem vsaka malenkost, ki jih storimo skupaj bodo vredne zlata. Take punce kot ste ve RABIM Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Čao bejbe ja ja Ale, stiki z javnostjo izredno ti teče beseda, nekdo mi bo moral govore če ne napisat, pregledat pa. Imam ogromno dela z samimi pripravami na koncert. Tako se ne bom mogla menit še z mediji za termine in tako.Danes sem se dogovorila kako priti do predsednika...vse to jemelje ogromno časa. Zdaj bo treba nad sponzorje....UF noro bo In moram pri vsem pazit na svojo varnost. POČASI SE DALEČ PRIDE. Pujsita, ti bi bila enkratna prevajalka. V glavnem vsaka malenkost, ki jih storimo skupaj bodo vredne zlata. Take punce kot ste ve RABIM Hvala za kompliment. Ma če ne boš imela nekih dooooolgih samogovorov, ni problema, kar pošlji v kontrolo... Ma ti kar pogumno naprej, brez strahu... saj s(m)o vsi samo... ljudje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ...bom poslala, ampak veš, zdajle sestavljam res dolg samogovor aja, DOBRO JUTRO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 smeh nikoli ne škodi, smejmo se... Slon in slonica se zaljubita. Drzec se za rilca, se sprehajata. Nenadoma se ona ustavi in rece:" Ti, a me imas zares rad ali me samo vleces za nos?" Polza se sprehajata. Prideta do siroke ceste in eden se odloci, da bo sel cez, ko ga drugi ustavi: Saj si nor! Cez tri ure pride avtobus!" Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja kaj smo pa danes tako na podnu pa tako lep sončen dan je - mogoče glih zato Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Audi - imaš na mejlu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Audi - imaš na mejlu HVALA Ta trenutek sem prišla domov ... in sem navdušena.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. april 2008 Avtor Prijavi Deli 24. april 2008 Jutrcek zverce, kaksen ultra divji dan, ni da ni, samo vse O.K., pa frej popoldan pred menoj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 HVALA Ta trenutek sem prišla domov ... in sem navdušena.... :palec: Važno da ti je všeč. *** Pujsita tudi tebi en leeep pozdravček v Mexico Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 juhuhuhu, zdaj greva z mojim še ne eno pijačko je rekel psiholog na trenjih: JAz ga rad spijem...sam nič kolk pa kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. april 2008 Avtor Prijavi Deli 24. april 2008 Se malo, pa zviznem domov. Ponoci sem bila v blaznih skrbeh , sem se prepricevala, da je vse v najlepsem redu, da je varno,... Ampak vseeno nisem mogla zaspat, pa se ko sem, sem bolj cudno spala. Potem smo se zjutraj lovili enih 1000x na mobilca, sem bila pri Pilar, pa je slaba linija tam. Ona je imela sestanek v sinovi soli, pa je sploh ni bilo, tako smo klepetali po mobilcu, zveza se je prekinjala, bilo je cudno . Potem sem zunaj v parkcu cakala,da sem sla se na Nemscino, ker popoldan ne more . Zdajle se mi pa oci zapirajo in bi bilo najboljse it kitico al pa dve odspat . na Primorsko, Gorenjsko in se kam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Se malo, pa zviznem domov. Ponoci sem bila v blaznih skrbeh , sem se prepricevala, da je vse v najlepsem redu, da je varno,... Ampak vseeno nisem mogla zaspat, pa se ko sem, sem bolj cudno spala. Potem smo se zjutraj lovili enih 1000x na mobilca, sem bila pri Pilar, pa je slaba linija tam. Ona je imela sestanek v sinovi soli, pa je sploh ni bilo, tako smo klepetali po mobilcu, zveza se je prekinjala, bilo je cudno . Potem sem zunaj v parkcu cakala,da sem sla se na Nemscino, ker popoldan ne more . Zdajle se mi pa oci zapirajo in bi bilo najboljse it kitico al pa dve odspat . na Primorsko, Gorenjsko in se kam Varna si! Pazijo angelčki nate. (Kaj te pa muči? Sej lahko na mejl če želiš, ne grem še spat.) Če se ti očke zapirajo... pa lepe sanje in miren spanec Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 je juhuhuhuuhhhhhhhhu....vsem en krasen krasen vikend.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. april 2008 Avtor Prijavi Deli 25. april 2008 Kaksna noc, jutro in dan :xx!: . Najbolj sem huda, da sem se v dolocene zanke ujela. ki sem jih ze obdelovala in naslihtala, ampak evo me opet tam . Naredila cele levje teatralne scene, z vsem kar zraven spada :xx!: . Bljak.... Zdajle sibam na popravo, pocutim se totalno prazno, po hektolitrih solza . Bo ze Fajn vikend vsem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. april 2008 Avtor Prijavi Deli 27. april 2008 Cer , Leeon Vse sorte pocela danes, po dveh dneh koncno pomila posodo (je ni bilo veliko), pomila po tleh, oprala, brala knjigo za certifikat, ucila MF, sla za urco ven , zdajle pa samo se lenarit, pogledat, kaj se kaj dogaja na 24.com, da ne bom cist ven iz dogajanja, sem zadnjic po miljon letih gledala dnevnik. Pa mogoce ne bom zaspala med A s ti tut not padu, da vidim, kaj to je . Ko se zbudite, vam zelim eno fajn nedeljo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 Jutrček sonček nas je zbudu in žvrgolenje ptičkov. Zdaj si grem skuhat kavico pa muzko prižgat Danes bi se prav prilegel kak izletek z mopedom, ampak ne bo nič. Bom uživala na sončku na terasi malo se bom z novonasajenimi rožicami pogovarjala in neelja bo prav hitro naokoli Leeon Vsem zverinam in nezverinam pa en sončkast dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. april 2008 Avtor Prijavi Deli 27. april 2008 Jutrcek zverce , sem se naspala . Zaspala med A s ti tut not padu . Zdajle sem si pa naredila blazen urnik , tako da najboljs, da kar zacnem, da naredim kaj od zastavljenega. Naj se vam naredi svinjsko fajn nedeljsko popoldne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2008 Avtor Prijavi Deli 28. april 2008 Hecen dan, poln vsega, bila pridna naredila vse, kar sem si zabila v glavo za danes. Narava poslala bonus, potresek. No jaz jih nisem vajena iz Slovenije, baje je bilo 5.6 po Richterjevi. Nisem vedela, a bi se odpravila ven al ne. Ni bilo slisat nobenih ljudi, pa sem se odlocila, da kar notri pocakam. Malo so se vrata sama odpirala in zapirala od kopalnice, pa malo se je treslo vse, sicer pa nic hujsega. No baje se moram kar navadit na tole tule. Nocko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Jutroooooooooooooooooooooooo Sunčan dan gremo na morjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tole je pa zate Pujsita A si ti tud not padu ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 jutro !!!!!! danes je pa res tako lep dan - komaj čakam da bom frej v četrtek, čeprav tuhtam da bi si kar sredo frej vzela Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Daaaan! samo pozdravček pustim... sej mislim na vas, pa mi časa kar malo primanjkuje... Lepo se imejte, kjerkoli ste! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2008 Avtor Prijavi Deli 28. april 2008 Ojla zverce , spala sem samo ure . Sem bila spet v zagonu in nisem nasla gumba za izklopit se. Naredila vse, kar sem planirala. Zvecer sem gledala film, kar je garancija za uspavat me, nic . Potem sem gledala 24 ur, se vedno nic, pa Preverjeno, se vedno nic . Potem sem pa izklopila luc. Vstala komaj ob 6h , potem je prisla Pilar in se opravicila, da je pozabila, da ima zajtrk s partnerji, da ji je nerodno. Jah, nic hudega, sem pac sla v solo. Tule sem dobila pisalno mizo, pa racunalnik ne dela , prav zabavno ze, koliko tezav s tehnologijo imam tule, ampak ni panike, sem sla tule v racunalnico . Sem se z Luisom pogovarjala o potresu in vprasala, kako se ravna. Sem namrec razmisljala, a cem it ven, al ne in potem modro pogruntala, da ce bi spala itak verjtno se opazila ne bi in bi ostala notri, torej sem ostala notri . On je pa rekel, da se gre ven, ko se stavbe zrusijo . No naj vedno grem ven in pocakam zunaj . Ce kam greste, uzivajte, ce pa ne, pa tudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Samo pozdravček pustim Vse zverinice pohajajo, sem nas našla šele na drugi strani... Upam da uživate... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Jaaaaaaaaa, uživamo na sončku in še kje...no en prekrasenprekrasen pozdravček vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.