Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

čau mačke, pozdravček!

preživeli egipt... trenutno sem še fajn v temperaturnem in kulturnem šoku...

pa jutri skočiva še na morje za dva dni...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

čau mačke, pozdravček!

preživeli egipt... trenutno sem še fajn v temperaturnem in kulturnem šoku...

pa jutri skočiva še na morje za dva dni...

Lepo tole... bom počakala na bolj podrobno poročilo. x;)x x:px

Pa zverinice pozdravim, očitno še vse veselo pohajajo... hedonistke!!! :vio: x:o)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Zivjo zverce,

vceraj prisla ob 12.30 domov, na hitro pokupckala zadeve s poti, potem se z laptopom spravila v horizontalo in odspala najprej 3 ure, potem ene 3 ure imela odprta polknca, potem pa prespala celo noc do 9h zjutraj. No zdajle imam obcutek, da sem se za silo naspala x:)x .

Lusna 2,5 dneva prezivela, videla Guanajuato in Irapuato, mesteci jagod tule in blazno turisticna. Veliko zivljenja, ampak se vseeno Mehika (ni mi za it v turisticna mesta, mene zanima Mehika, ne skomercializirana Mehika). Dozivela prekrasno predstavo La estudiantine v Guanajuatu. Super glasba in predstava poteka po ulicah mesta, te vodijo s seboj in zabavajo, zaigrali in zapeli so nam tudi serenado, res enkratno dozivetje, cisto drugace, kot ce bi bili nekje staticno in jih gledali. Vse kar so potrebovali je bila ideja :palec: .

Vceraj cel dan bolj kot ne prespala, danes se tudi bolj lenobno pocutim, samo bo treba dvignit rit in narest kaj. Oprat, zlikat, it v trgovino, narest priprave, abc itd.

Besos x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ojla Aandrejka,lepo, da si se pofockala. Sem prepricana, da bos zrihtala tvojo desnico, pa tudi z levo bos vse bolj spretna. Cestitam za tvojo zmago :2src: :palec: .

Audi, si bila na morju :palec: . Prepricana sem, da si uzivala.

Aliana :2src: :palec: , dozivela spet en delcek sveta, komaj cakam, da bom na blogu lahko kaj prebrala :palec: .

Pozdravcek tudi vsem ostalim.

Jaz pa se par stvari zrihtam in poskusim ob cloveski uri v posteljo, da ne bom jutri spet s podocnjaki do riti sla ucit.

x:Xx xsrcx

čau mucke..

kako lepo presenečenje zdajle doživela :2src: prišla delat, komaj se pripeljem, že moj mali mačkon pred vrati.. in šel z mano v pisarno in se ne premakne že pol ure z mojih kolen..

sva se vmes na hitro videla za eno dopoldne, ko sem prišla račune pisat v petek. pa semg akar še tu pustila ker sva imela v planu it še na morje za dva dni. mi je pol, v petek, ko sem se odpravljala, skočil okrog nog in me držal in ne spustil x:o)x

bogi, pogrešal me.. sam je pa ful fajn obutek xsrcx tolk o brezpogojni ljubezni :)

včeraj prvo daljšo turo s transalpom naredila, od rovinja do lj.. mal čudna balanca je, so me roke bolele.. pa mrcina velika, ko se peljem je ok, sam na mestu se premikat in prestavljat motor je pa kriza :o|o:

pa sinuse sem si prepihala, glava boli :o|o: ful sem občutljiva.. al se staram al sem se pa od I. nalezla x:o)x

nič, grem kano zmešat in napackat, da vidim kaj sem kupila v egiptu, pol pa mal v pisarni red naredit..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jutrcek,

spet sem se zadnje minute spravila iz postelje :sori: , naredila speedy zjtrk in se za silo oblekla x:Dx , potem pa dobila SMS Pilar, da ne more na ANG danes, tudi prav :2src: .

Audi, vem, ja, kako je it domov z lusnega :vragec: , me je ze vmes, ko bi morala bit se na lusnem tecnoba zgrabila, namest da bi uzivala.

Aliana, si full v akciji, naredis miljauznt stvari :palec:

x:Xx

Ahoj zverce, kje se potepate :inocent: x:px x?x

Ena je tukaj... je bil tak lep sonček, da sem šla malo kolesarit... pa sem do minutke točno prišla, ker se je ulil dež, zdaj pa grmi in pada.

Lep pozdravček v Mexico City x:Xx

Takmicenje (svetsko) skakanje sa Mostarskog mosta.

Predstavnik americke ekipe: Tarzan.

Prilazi, zagreva se, daju mu lavor, plakne se malo i taman da krene da skoci, prilazi Mujo: Ćuj bolan nomoj skakat dole.. ima školjki!

Tarzan: Ma sta.. skakao sam ja medj lavove, pitone...

Mujo: Ma ćuj ba, nemoj se zajebavat, kažem tii bolan nemoj ima.. ima školjki!

Tarzan: Ma pali.. skakao sam ja medj anakonde, pirane..

Mujo: Ma joooj hajvana. Nemoj bolan matere ti...

Tarzan ipak skoci, isplivava JEDVA, sav krvav i izranjavan. KAKVE SU OVO SKOLJKE???

Mujo: Pa reko sam ti ja bolan - skoljke: od Lade, od Fice...

Tale mlaj mi je bogato spraznil akumulatorcek. Spim kot utrgana in sem se vedno utrujena, nic kaj efektivna nisem - mogoce normalno, ampak jaz sem nezadovoljna s tako malo rezultati, hecna stvar pa je, da se pocutim fajn :2src: :palec: , srecna, zadovoljna, odlocena, v bistvu bi takole emotivno situacijo za skoS x:Dx , pa mal vec energy bi :inocent: .

Vceraj sem ucila v IH, tule v soli in kot zakleto, kadar ucim tule ali imam ICELT, se ulije. Spet me je totalno napralo, od pasu navzdol sem bila cist premocena, ta nove ceveljcke iz Irapuata tudi premocila :vragec: , ne vem, al se cem naslednjic sezut in bosa domoL al kaj cem narest, ker mi bodo tile nalivi totalka unicili cevlje. Moram pogruntat nekaj, al pa met natikace in se preobut vanje, ko zacne ulivat.

No zdajle mi display mobica ne dela, tako da sem na pamet poklicala Luisa, kar ni tok izi. Moras odtipkat kodo, pa potem poiskat kontakte in potem najt njega, sam sem nekak uganila :palec: . Razstavila mobica na prafaktorje in ga dala susit na PC, ma da tehnologija tehnologiji pomaga. J.... ga, tudi Nokia ni ustvarjena za nalive :inocent: .

Pa vceraj bila se pri zobarci, mi je uro in pol en zobcek popravljala. Vmes prisel en Juan Carlos, mu je rekla, naj se vrbne cez pol ure, pa je rekel, da bo kar tam pocakal. Moral pod nujno povedat, da je pilot, kje da leti, pa zobarca ga je blazno reklamirala, ko se je malo umaknil, kok fejst fant da je, priden za delat, inteligenten, dobra sluzba,... Skratka ona bi me na vsak nacin porocila tule :O: x;)x . Pa vprasala me je, ce me lahko povabita z njeno hcero kaksen vikend ven jest, pa ce bi njeno hci kdaj ucila ANG. No se enkrat se bova vidli, potem pa na kontrolah.

Aaaaaa pa ob 3h zjutraj me je bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zbudil. Ugotovila sem, da ni zobar, da je najbrz komar in sem ustekala baygon. Ocitno se je tule ze zacela sezona krvosesov, samo jih je baje manj kot v Michoacanu.

Mater sem vam zatezila. Papa !

Za moje pojme je najbolj pomembno, da naredis tisto, kar cutis, da je prav in zelis, rezultati pa pridejo, kakrsni pac pridejo... Drzim pesti, da se ti vse fajn razplete x:Xx .

Jutrček male moje....Sonček je in me smo vse bolj zunaj kot pri tej mali škatli, kaj ne????

Jaz žal ne morem bit...samo na balkonu...Imam pripor,ki mi ga je dala zdravstvena komisija.

Včasih so učili, da zrak, sonce in gibanje zrdravijo...Sedaj ti jemljejo svobodo gibanja in si počasi počasi v breznu depresije.

Upam, da mi bodo ugodili in da se bomo ta teden soočili, da jih lepo zaprosim za malo svobode in kakšen sprehod na sončku...

Pa lepo se imejte...papa :love:

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Jutrček male moje....Sonček je in me smo vse bolj zunaj kot pri tej mali škatli, kaj ne????

Jaz žal ne morem bit...samo na balkonu...Imam pripor,ki mi ga je dala zdravstvena komisija.

Včasih so učili, da zrak, sonce in gibanje zrdravijo...Sedaj ti jemljejo svobodo gibanja in si počasi počasi v breznu depresije.

Upam, da mi bodo ugodili in da se bomo ta teden soočili, da jih lepo zaprosim za malo svobode in kakšen sprehod na sončku...

Pa lepo se imejte...papa :love:

x:Dx :o|o:

Ne daj se, čez vikend ne kontrolirajo... x;)x

Brez skrbi greš lahko malo ven, za kakšno urico... x:Dx

Izkušnje... x^x x8Dx

Dobro jutro zverine... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Samo pozdravček pustim tukaj... novička je pa v Dnevniku (če koga zanima ;) )

Lepo se mejte zverinice! x:Xx

Ojla,

Ale super :2src: :palec: , sem vedela, da te super stanovanjce caka.

Aandreja tole je res bedasto, da ne smes ven. Pa kaj ce imas kaksno komisijo, zrak in sprehod je se vedno zdrav xrolleyesx . Vsaj na balkoncek pobegni, ja :palec:

Audi v akciji kot vedno :palec:

Alef pozdravcek :palec:

Jaz pa imela divjo noc, do 4h sploh nisem mogla zaspat, sem se obracala kot raznijic, da bi nasla pravo lego zaradi kriza, al kje me je uscipnilo, potem me je en cas zeblo, pa potem bilo vroce, nazadnje slabo, me je nekaj na bruhanje sililo, pa ni bilo cesa bruhat. Zjutraj sem se hotela skipat ucit, pa sem bila vsa nikakva, sem se odlocila, da danes ostanem doma, malo pocijem in upam, da bom jutri fit in tipi top.

Luis mi je nekaj z zdravnikom grozil, ma ne grem, jutri bom ze v redu, kaj cem tja, tole je po mojem sam za prebluzit mal, zdaj je pa net v sluzbi okupiral, me prav zanima kaj vse mi je x:o)x .

ČAO ALEF, včeraj sem se spomnila nate, ko sva se vozila z motorjem preko Ribnice in Gotenice...Kočevsek reke in vse tam okol...si mi bi na misel.... :2src:

:o|o: x:Dx

Lahko bi tudi kakšen ovinek naredila, recimo do Nove Štifte... x8Dx x;)x

Jaz sem tam spodaj... x:Dx

Alef pozdravcek :palec:

x:Dx x:Xx

Hojla... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Dober večer tudi ostalim... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dobro jutro zverine :)

Tolk sem v gužvi, da enostavno zmanjka časa za vse.

Danes najprej sestanek v vrtcu, pritem pri županu, na pošti...služba...zobar in popoldne druženje s prijateljicami ( moramo zapit še diplomo)...in aja, povišanje plače :palec:

In bo dan naokoli...imejete se vsi in vsak posebej skrajno fajn :2src:

post-6052-1210736881_thumb.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...