aandreja 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Levinje in levi aloha....Kje ste, da tale naslov počiva....Vsi raki in levi vse naj naj. Ne bom razlagala zakaj takole pišem, ampak saj itak veste... Meni letos poletje poklanja same lepe trenutke, tako uživam...Sicer sem tale trenutek v službi, a sem vas le obiskala... Pozitivno razmišljanje mi pomaga reševati toliko težav , da verjamem, da zmorem vse.... Ciao Pujsita, Audi, Xenija. Candlle in mnogi moji dragi in drage prijatelji-ce. Ne hudujte se, ker vas nisem vse pozdravila poimensko, ker je vrsta tako dolga, moji prsti pa ne ubogajo najbolje... Vse vas ljubim in berem s srcem... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2008 Ahoj zverce , nic ne skljocamo semle, ja Andreja, jaz sem imela teden poln vsega, sluzbe in zabav, pa srcek zamenjal ritem bitja, tako da je malo manj casa sledit tule. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 O, saj verjamem...Vidim, da vsi le nismo čisto odvisni od tele škatle, je pa lepo koga pobarat: kak je???Ne??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 O, lej, levčki so mal prilezli iz senčke Pujsitka, jaz bi to razumela, da si na novo Aandreja, tle ti pa eno xrosex pripopam... pa upam da to, da si nazaj v službi, pomeni, da si boljš.. pa da boš več tu okol pa vsem ostalim mojim levčicam in obiskovalcem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2008 Pujsitka, jaz bi to razumela, da si na novo Dobro ti to prevajas Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Dobro ti to prevajas no, tri leta študija španščine pa morajo vsaj nekaj dat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2008 Vceraj imela en manjsi poseg, nic ni bolelo potem, sproti je bilo malo zoprno . Popoldan sem prezivela ob laptopu in TVju, moram bolj pocivat in nic kaj prehitro okoli stekat. Narocila plin, so rekli, da pridejo danes do 10h, no pa so bili ob 6.30 tule , pa naj se kdo rece, da so Mehicani leni in izi . Zdaj pa mi nekak ni nazaj do spanja, bom pa z ICELTom malo zacela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 En velik velik pozdrvaček vsem..pa koš poljubčkov... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 pa kje si ti, bejba..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Pozdravček vsem levom in levinjam...pa tudi ta levim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 hmmm... a že spite...%#$#"&/)@v...^˘^°{@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 o kdo je prišel naokrog....... pa lepe pozdrave levčki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2008 Po mojem vsi stikamo naokoli za sonckom. Thx za fotke Leeon Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Zdej se pa še js pridružujem ekipi levčkov na LN =) dons smo pa pršli na svoj račun s sončkom =D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 kaj je zdej a ? =D nč aktivni al kaj =D vm je mraz pobrau vso energijo? tko se ne dela =D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 tagale levčka so zasuli z delom na faksi in v službi, tko da komaj skoči na LNF, levčkom se pa sploh ne posveča.. ampak se ima pa fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 tagale levčka so zasuli z delom na faksi in v službi, tko da komaj skoči na LNF, levčkom se pa sploh ne posveča.. ampak se ima pa fajn se bo treba mal zrelaxirat kaj? tega rabimo na pretek =) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 ČAo družba.Sem max zasedena.Ravno iz dopusta na Zanzibarju...črna ko zamurkla...( saj veste tardeč smo zmagal) pa je bilo treba zalit...Hm, pa na magisterij sem vpisala...pa takle je.Nobenega časa. VSEM en velik cmok Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 tole ja pa bil dopust Audi ... študij boš pa tako mimogrede opravila lepo bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 tole ja pa bil dopust Audi ... študij boš pa tako mimogrede opravila lepo bodi HVALA Jeti. Tudi tebi in vsem ostalim vse LEPO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 Medtem ko zapravljam čas, sem tole našla...: .. na www.horoskopek.nekineki "Levi so presenetljivo občutljivi in se jih da zlahka raniti, vendar pa imajo težnjo po dominaciji in tega ne smemo nikoli podcenjevati. Kakor koli, vedno pa mislijo dobro, ker si samo želijo prebuditi žival v ljudeh, za katere jim ni vseeno ali s katerimi delajo." ...in si predstavljam, kako je nekdo to s kakega astro.com na hitro prevajal! Če pa kdo razume, naj me razsvetli, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 še pri vas malo popackam zverinjak.sem še živa..celo vsak dan bolj.dela da se ven ne vidim.vsem en lep lep pozdravček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 pozdravček nazaj, Audi pri nas podobno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 uuu piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip...a sm kle že spljoh kdaj bwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 še en lev tuki da vas ne požrem tk da botte pridni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.