Marsa 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 ne ne, čakaj malo! to si TI rekla, da je tema Lev.Men nič blo jasno. Sicer ne sodelujem v horoskopskih dnevnikih, ker nikamor ne pašem (=se ne morem identificirat... če bi se že lohk znakovno, se ne morem energijsko [očitno; sicer bi se že kam priklopila... tle pa gasa rib in sco, pa se me ne dotakne tolk kot bi si mislila). (mam pa še manj v Levu kot ti. oz. sva tam nekje obe. ... kar pa ne pomeni, da nimam zveze z levi... - vedno jih mam ene par okol... kar je neverjetno v bistvu... ne paše ne na moje ribe, ne na... hm. ostalo. ... ...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 Sej bo držalo - malo prebrala - so Levkoti tu not! (razen če ni to kakšna interna iz časa ob odprtju teme in pomeni še kaj drugega) Sem se pa full nasmejala pri tem postu:So pa čudni teli levi En je pujs, en pa krokodil Namreč prvi post je bil od Pujstite, drugi pa od Krokota (krokodil)no in tale potem tretji ..mi je pa zanimivo - moj best frend je lev, prav tako najbližji fredici,se pa z vsemi redko vidim ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 ja, sem vmes tud jaz poštekala... kakšen je torej naslov te teme?Lev? Levi? Da popravim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 ja, sem vmes tud jaz poštekala... kakšen je torej naslov te teme?Lev? Levi? Da popravim...Ne vem, mislim, da prvič pišem tu not.(ne more ena luftarka komandirat pri Levih. Ali pač )Meni so itak vsi levi => levkoti.Nimam pojma, kje sem to pobrala, mi je pa simpatično Karkoli daš, bo ok.Lev pravilno, formalno.Levi bolj domače. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 ja sej sem dala najprej Levi.. pa je blo tko levo. In je zdej 'Lev'. (ne mene ganjat!!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 ja sej sem dala najprej Levi.. pa je blo tko levo. In je zdej 'Lev'. (ne mene ganjat!!! )Marsa Sej je kul ... zej bodo pa vsi tisti izgubljeni levkoti, ki pridejo enkrat na pol leta na forum, zmedeni - kje je naša tema "L"?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 kje je naša tema "L"?? x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Komaj našla temo, ker ni več L x:Dx Hecam Jaz se tud ne spomnim kako je bilo naslov, Levi in še nekaj, se mi zdi ... saj je kul, s temle imenom se je pač ne da zgrešit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 (pozabla da sm tle nekaj se štulila včer) Js ne razumem preveč levov (njih pa to očitno ne moti ); recimo ne razumem, zakaj morjo zdej še oni dramatizirat, če že jaz? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2011 Ze dolgo ni nihce prirjovel v brlog , zapraseno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. februar 2012 Prijavi Deli 2. februar 2012 Toje pa švoh Levi.... Pišem bol na slepo ker ne vidim kaj pišem mam še zmerm neke stare vindovsnaloudane tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Muuuce http://shrani.si/f/1/oO/1FGcx8W1/62176.jpg Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.