Pujsita 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 Mi je jasno Ebor, imam doma levjo šolo, sem 8 let vpisana vanjo, tako da vem kako funkcionirate in če mi ne bi bilo, verjemi,da bi se v kako drugo prepisala. Pa tudi vem, da je treba do konca svoje utemeljit a ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jez mam tut levjo šolo... pa šesto leto že... k smo bli s Pujso in Trudijem skup... se je kr kresal isker... 4 levi... egoti pa za 100.... jez pa tanajmanjša... kva je ego trpel... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 o egotih jaz zdajle enga tamalga levcka pazim... Aaaah, kriza, vcasih bi kar grizla... tko.. ne trmast.. sam tist.. ko nekaj vprasas, predlagas, on mora pa ravno obratno. vedno! In se tko nasmehne nagajivo, ne, jaz bi pa to.. pol, ko si ze vse zmenjen.. Aaarrrggghhh!!!! (sam tole po moje ni cist levje, je se kaj drugega zraven.. se z levi drugac ful dobr stekam ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Ja meni vsekakor levja družba odgovarja. Mi paše veliko energije vedno, ne pa ono, ko se ne ve, kaj bi, če bi, pa se je nekako mlačno. Pri nas je pa vedno akcija . Pa v bistvu ne rabimo kakšnih posebnih okoliščin , si znamo zabavo s svojo teatraličnostjo narest . V bistvu smo prav skromna bitja, smo tooook navdušeni nad seboj, da kaj dosti drugega dogajanja ne rabimo. In levji zverinjak - 4 levi s svinjskim pridihom, kaj češ lepšga. Čeprav moram pa pripomnit, da so pa levji obiski malo neskromni, da ne rečem kar potratni, ker imamo plinsko bombo doma za 2 leti, pa pride levji obisk, nič ne špara, jasno in jo sprazni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja meni vsekakor levja družba odgovarja. Mi paše veliko energije vedno, ne pa ono, ko se ne ve, kaj bi, če bi, pa se je nekako mlačno. Pri nas je pa vedno akcija . Pa v bistvu ne rabimo kakšnih posebnih okoliščin , si znamo zabavo s svojo teatraličnostjo narest . V bistvu smo prav skromna bitja, smo tooook navdušeni nad seboj, da kaj dosti drugega dogajanja ne rabimo. In levji zverinjak - 4 levi s svinjskim pridihom, kaj češ lepšga. Čeprav moram pa pripomnit, da so pa levji obiski malo neskromni, da ne rečem kar potratni, ker imamo plinsko bombo doma za 2 leti, pa pride levji obisk, nič ne špara, jasno in jo sprazni . Hmm Dobro jutro Pujsa, sem se oglasil, ker tole s plinsko bombo ne razumem.... si dala ti plinsko bombo na mizo? Tvoji obiski konzumirajo plin? hmm bere se kot, da mate Dachau doma...... sorry.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Ha ha ha , kuhali smo si levje kosilo. In jaz lepo varčno z bombo, se je 2 leti uporabljala , potem ti pa pride levji par na obisk in jo za eno samo kosilo spraznijo . Ne znajo šparat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha ha , kuhali smo si levje kosilo. In jaz lepo varčno z bombo, se je 2 leti uporabljala , potem ti pa pride levji par na obisk in jo za eno samo kosilo spraznijo . Ne znajo šparat Hehehehee a tooooo, ja sej veš kaj pravijo naši nesojeni bratje.. kad se gine nek se gine otmeno..... Levi lahko to adaptiramo v kad se jede nek se jede maximalno.... hehehehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Če imate 2 leti plinsko bombo doma, potem povabite 2 leva, da so oni (kao) krivi za izpraznitev... če dela 2 leti, še ne pomeni, da bo nadaljni 2 leti...ampak kurite plin že na kredit... ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če imate 2 leti plinsko bombo doma, potem povabite 2 leva, da so oni (kao) krivi za izpraznitev... če dela 2 leti, še ne pomeni, da bo nadaljni 2 leti...ampak kurite plin že na kredit... ne? Jaz pa bi dodal še en pregovor (iz knjige slovenskih pregovorov stran 162, drugi odstavek)Citiram:"Bolje , da vam obiskovalci spraznijo plinsko bombo, kot da vam le ta explodira v stanovanju." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 itak... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Kwa je zdej Levi, sonce sije, dejmo mal migat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 prav pase po vsem tem dezju, a? meni se ful plese danes, me sonce razganja, hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 Evo sem se še v par levjih zadevah najdla : - toplina, širokosrčnost, želja razumeti druge- prirojena zavzetost- da želim živeti polno življenje in občudujem vse, ki ga živijo tako - ne maram bežnih ljubezni- Italija (dobila odgovor, zakaj me tok vleče tja)- rada imam vse sadje in zelenjavo, obožujem špinačo - pa da se vseh zadev ltim ornk, ne neki na pol Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 A zato me majo vsi tolk radi... itak...levinja... Sam, da vse oreng nardimo...pih, ta je bosa... jez mam cel kup nedokončanih simfonij Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 se mal pa bo padu tle se levji zhur ,tko kot pr skorpijah,ha? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo sem se še v par levjih zadevah najdla : - toplina, širokosrčnost, želja razumeti druge- prirojena zavzetost- da želim živeti polno življenje in občudujem vse, ki ga živijo tako - ne maram bežnih ljubezni- Italija (dobila odgovor, zakaj me tok vleče tja)- rada imam vse sadje in zelenjavo, obožujem špinačo - pa da se vseh zadev ltim ornk, ne neki na pol Italia:predlagam ti Sieno... prečudovit kraj... aja baj di vej uno ko pravijo videti Neapelj in umreti.. pozabi... Neapelj je najbolj umazano mesto kar sem jih videl... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> A zato me majo vsi tolk radi... itak...levinja... Sam, da vse oreng nardimo...pih, ta je bosa... jez mam cel kup nedokončanih simfonij Pismo jest pa zmer hočm dokončat, pa tud če grem z glavo skoz zid... pač mam trdo glavo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo sem se še v par levjih zadevah najdla : želja razumeti druge- prirojena zavzetost- da želim živeti polno življenje in občudujem vse, ki ga živijo tako - ne maram bežnih ljubezniO ja, še kako to vse drži. Zdaj vem, zakaj sem Levinja. Mogoče bi mi bila Italija všeč, saj me itak vleče v tople obmorske kraje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ah, italija! sem prav vedela, da moram malo v levji brlog na sonce in se razvedrit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah, italija! sem prav vedela, da moram malo v levji brlog na sonce in se razvedrit Ti, jest pa ugotavljam, da si letos nisem nabral dovolj energije poleti, enostavno je bilo premalo sonca in kar vleče me dol proti Afriki nekam.... ne vem sicer, če mi bo ratalo realizirat... sam vem, da bi bilo to dobro zame...Sonceeeeeee.. pogrešam, sonceeee.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 Aham sonca nam manjka , jaz obožujem sonce. Sicer se ne sončim, pražim, ker bi umrla od dolgga cajta, ampak me pa napolni z energijo. če sije. za danes pa jutri slabo kaže Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Italia:predlagam ti Sieno... prečudovit kraj... aja baj di vej uno ko pravijo videti Neapelj in umreti.. pozabi... Neapelj je najbolj umazano mesto kar sem jih videl... Hm, a veš da jaz sicer nisem nek tip, ki bi se navduševal nad umetnostjo. Mene preplavi prijetna energija že ko vidim napis dogana . V bistvu si kakšnih znamenotosti nisem kaj preveč ogledovala, razen Pise, privlači me utrip Italije, temperament dežele in ljudi, mal se razpizdijo, pa fajn znajo uživat življenje , se znajo zabavat, pa pripravljeni rpiskočit na pomoč (sam morš bit pozoren, da te mimgrede ne opljačkajo ), ampak meni je glih to vse skup všeč. Prikupno žleht so majčkeno. Iz nič znajo kr neki fajnga narest . Nikoli ne bom pozabila, ko smo se ustavli v enem mestecu Vernazza ustavili v enem malem lokalčku. Pa je lastnik tam hecal enega, ki je sedel sam in je ob sebi imel fotoaparat. Postavil se je nasproti njega, se premikal in ga shecal v zdolgočaseno pozo, da ga je potem fotografiral. Jaz sem si naročila nekaj za jest, pa ne čist prou izgovorila, mi je naročil, naj ponovljam in mi dovolil da neham, ko je bil z izgovorjavo končno zadovoljen . Všeč so mi, znajo vzpostavit hitro pristen stik, počutiš se sprejetega. Zato pa, čist vseen kam, sam da je dežela Špagetov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, a veš da jaz sicer nisem nek tip, ki bi se navduševal nad umetnostjo. Mene preplavi prijetna energija že ko vidim napis dogana . V bistvu si kakšnih znamenotosti nisem kaj preveč ogledovala, razen Pise, privlači me utrip Italije, temperament dežele in ljudi, mal se razpizdijo, pa fajn znajo uživat življenje , se znajo zabavat, pa pripravljeni rpiskočit na pomoč (sam morš bit pozoren, da te mimgrede ne opljačkajo ), ampak meni je glih to vse skup všeč. Prikupno žleht so majčkeno. Iz nič znajo kr neki fajnga narest . Nikoli ne bom pozabila, ko smo se ustavli v enem mestecu Vernazza ustavili v enem malem lokalčku. Pa je lastnik tam hecal enega, ki je sedel sam in je ob sebi imel fotoaparat. Postavil se je nasproti njega, se premikal in ga shecal v zdolgočaseno pozo, da ga je potem fotografiral. Jaz sem si naročila nekaj za jest, pa ne čist prou izgovorila, mi je naročil, naj ponovljam in mi dovolil da neham, ko je bil z izgovorjavo končno zadovoljen . Všeč so mi, znajo vzpostavit hitro pristen stik, počutiš se sprejetega. Zato pa, čist vseen kam, sam da je dežela Špagetov Hja mene je bolj kot Italija navdušila Francija tam je res taka topla atmosfera ljudje so sproščeni (dobro če odmislim jezikovne bariere,samo se najdejo predvsem mladi, ki radi poklepetajo v angleškem jeziku) Drugače pa so ljudje res prijazni tudi po gradovih ko hodiš dostikrat z lahkoto navežeš stik z ljudmi ki so lastniki/ali živijo v gradu, da o Parizu sploh ne govorim, Pariz je prava prestolnica tam je res čutit eno tako energijo, ljudje imajo piknike po parkih mislim res tisto pristno, pa še niso tako glasni kot Italjani.. hehhehehe Čaooooooo Bellla ma cooomeee stai.. to dretje sem skoz poslušal v Italiji, hehehehehee.... (samo niso meni vpili, da ne bo pomote...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 Slabo rjovemo . Dejmo mal akcije zverinice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Men sploh ni treba rjovet, je čist dost da se pokažem Sicer je pa sonček zunaj, tko da ... Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.