sunny girl 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Levcki, danes pa pojdite malo ven, na soncka, takoooo pase po dolgem casu :-))) sem kr boljse volje ko sem se malo martinckala yummy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ja,ja pojdite malo ven shetnja v sluzhbi mogoche,bemu.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja pojdite malo ven shetnja v sluzhbi mogoche,bemu.... Cigancica, a ves tega?Dva usluzbenca se med delovnim casom srecata na hodniku, eden pravi: Ooooo, ziujo, a ti tut n mors spat? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Evo, se še jest pofočkam. Mrrrrrrrrrrrrrrrr (tudi levi predejo) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Nekaj sončka za leve, da ne bodo samo spali...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Avtor Prijavi Deli 9. november 2005 Levi ne spimo, smo nablogirani Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Levi ne spimo, smo nablogirani Nablokaj ste? Kaj pa to pomeni? a je to kak nov forum??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Avtor Prijavi Deli 9. november 2005 Na link v svinjskem podpisu klikni, pa ti bo vse jasno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Na link v svinjskem podpisu klikni, pa ti bo vse jasno Hmm ja sej dobr zgleda, sm probu.... kongratjulejšns Pujsa za sajt.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Avtor Prijavi Deli 9. november 2005 Ja a smo levi, al ja . Mah sej ne gre za neko tekmovanje, ampak je ena super izrazna možnost tale blogec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ne, sej se res ne gre za tekmovanje O lej, sred zime smo levčki mal oživeli spet Tlele pri nas se nekaj sonček rine skozi meglo, sam dvomim, da mu bo uspelo.. Bo kar treba se počas v kakšno savno/solarij spravit.. Men se itak že par tednov samo spi, vsak prosti trenutek v postelji preživim in dremuckam.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pogrešam SOOONCEEE!!!!! Fuj megla in mraz in smog! :xx!: 5 mescev depresije in nezainteresiranosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 levi v ASC smo itak najbl KUL!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ja a smo levi, al ja . Mah sej ne gre za neko tekmovanje, ampak je ena super izrazna možnost tale blogec Ja itak Pujsa, pismu k nimam cajta, dab si še jest en blokc naredu... mah bo že enkrat.... Ne, sej se res ne gre za tekmovanje O lej, sred zime smo levčki mal oživeli spet Tlele pri nas se nekaj sonček rine skozi meglo, sam dvomim, da mu bo uspelo.. Bo kar treba se počas v kakšno savno/solarij spravit.. Men se itak že par tednov samo spi, vsak prosti trenutek v postelji preživim in dremuckam.. Ja pr nam tud rine sonček (čak a si ti kje tlele bliz?!?!?) ... sam še 5 min pa grem na zrak.... Pogrešam SOOONCEEE!!!!! Fuj megla in mraz in smog! :xx!: 5 mescev depresije in nezainteresiranosti. Hja mi v Miševem imamo zdej sonce huraaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Nekaj sončka za leve, da ne bodo samo spali......a sam za leve a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2005 Avtor Prijavi Deli 9. november 2005 Ja itak Pujsa, pismu k nimam cajta, dab si še jest en blokc naredu... mah bo že enkrat.... Vse ob svojem cajtu Ebor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jest imam dost levov. Sej ste face, a vseen dost vs mam. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 a pomen, da ujo zdej mel koncno mal mira Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ja itak Pujsa, pismu k nimam cajta, dab si še jest en blokc naredu... mah bo že enkrat....Ja pr nam tud rine sonček (čak a si ti kje tlele bliz?!?!?) ... sam še 5 min pa grem na zrak....Hja mi v Miševem imamo zdej sonce huraaaaaaa Jaz mojga počas dodelujem mal.. sam itak ugotavljam, da nima neke ful uporabne vrednosti zame.. Ne čvekam tolk, da bi rabla posebi plac, kar povem, pa itak tle povem, se mi ne da v blogu podvajat.. Ma ja, mogoče kej spešl nardit.. predstavitev mojo al kaj.. Al pa od Tristana page samo.. Ja, Ebor, se mi zdi, da eno sosesko stran.. al kako se tem delom Ljubljane reče... Bežigrad, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Jest imam dost levov. Sej ste face, a vseen dost vs mam.Noben te ne sil Tanaja, si dobrodošla, sam sil te pa res nobeden..... a sam za leve a Seveda da si... Vse ob svojem cajtu Ebor Ja itak Pujsa.... Jaz mojga počas dodelujem mal.. sam itak ugotavljam, da nima neke ful uporabne vrednosti zame.. Ne čvekam tolk, da bi rabla posebi plac, kar povem, pa itak tle povem, se mi ne da v blogu podvajat.. Ma ja, mogoče kej spešl nardit.. predstavitev mojo al kaj.. Al pa od Tristana page samo.. Ja, Ebor, se mi zdi, da eno sosesko stran.. al kako se tem delom Ljubljane reče... Bežigrad, no... Ja sej jaz tudi podobno razmišljam, ker hmm no pred sto leti k so se začeli une home pejđi delat sem se full vrgu v to pa neki naredil, samo pol bi moral obnavljat pa je vse zastalo, če ne obnavljaš pač niti nima neke vrednosti, zdaj ker je čas moj vladar, pač , ko imam čas malo počvekam, in za to je ravno prav primerem LNF drugače pa.....Aja sej si rekla , ja sej res sva skor soseda ja.... ma skleroza me že mal daje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ojla mucki, kako je? neka depresija in to, ni sonca pa tak..... rabte luci, show, v temi se vas ne vid. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ojla mucki, kako je? neka depresija in to, ni sonca pa tak..... rabte luci, show, v temi se vas ne vid. Ja rabno jasn, da rabmo itak..... a boš kej prispevala???!!?!?mer liht bite al kuko je že reku un švaba...na smrtni posli... hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 ojla mucki, kako je? neka depresija in to, ni sonca pa tak..... rabte luci, show, v temi se vas ne vid. Ne diraj lava dok spava Al pa blogira Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.