Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ampak jaz ga diram! :D :P

pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. :P

Sej mu ne gre v bistvu, sam tko, loh bi kakšen link na hrvaške pregovore nardil, tko kt zadnjič v latinske x:o)x x:Dx .

Ja nič kej levje se ne obnašamo, smo tlele čist nevidni skor xrolleyesx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

dvomim Ebor... lohk bi sicer dodali kake zvezdice in taksno, sam pol bi blo tecno, ker bi se se pri katerih drugih hotlo kaj podobnega, pa rajs sploh ne zacnem. :)

pa se ne maram kicha. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja in ne.

prvo ja, drugo ne.

sonce rabmo - priznam x;)x

zaromete pa ne, ker se sam v spegu pogledamo pa kr sija!!!! x:Dx x:Dx x:Dx sploh pa tisti k mamo sonce v ribah, pa leva v asc. potemtakem bi lahko rekli da lev pade v ribji svet in je sam sebi dovolj! tak sijajoc svet poln zarometov ... x:Dx x:o)x

--------

ojla mucki, kako je? x;)x :vragec:

neka depresija in to, ni sonca pa tak..... x:px

rabte luci, show, v temi se vas ne vid. xDDx

sej, sam za skorpije pa tega nebi mogli rect! x:Dx

--------

ampak jaz ga diram! :D :P

pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. :P

:frog:

prele sm meu sestanek z radbijasi :fiju: si pretctavlas mene pa 20 radbijasev.. kako stojim v garderobi in jim razlagm... :eek: kako jim razlagam o produktih GOH, pa kako naj jih uzivajo da ujo mel vec moci .. jest x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

no, blo je KUL!! :palec: sploh nimam vec treme... ce bi bla pa kaka bejba pa x:Ix x:Ix x:Dx

prele sm meu sestanek z radbijasi :fiju: si pretctavlas mene pa 20 radbijasev.. kako stojim v garderobi in jim razlagm... :eek: kako jim razlagam o produktih GOH, pa kako naj jih uzivajo da ujo mel vec moci .. jest x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

no, blo je KUL!! :palec: sploh nimam vec treme... ce bi bla pa kaka bejba pa x:Ix x:Ix x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

pa kul, da je blo kul x:)x :palec:

jaz sem grem tud mal ožarometit x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dvomim Ebor... lohk bi sicer dodali kake zvezdice in taksno, sam pol bi blo tecno, ker bi se se pri katerih drugih hotlo kaj podobnega, pa rajs sploh ne zacnem. :)

pa se ne maram kicha. xDDx x;)x

Chak chak, to pa ne, za ostale je lahko tako kot pach je, sam za leve bi blo speshel.....

Hja... jest bi ti predlagal, da iščeš tržno nišo med recimo odbojkašicami ali pa med gimnastičarkami... radgbijaši niso ravno.... no kako nej rečem, atraktivni.... (vsaj tako je moje mnenje)

Morgen zverce x:px x:Dx x;)x

Kulčič, smo se mal zaktiviral, so nas škorpje čist presegle, no good, no good x:Dx x;)x . Smo bli nekak neopazno tiho v družbi :wOOt: , nenavadno.

Pujsa ma ja to je sam varka smo se pač malo potuhnili, delali na notranji svetlobi (kot se temu strokovno reče, kane), pa tudi če neprestano siješ potem, sej vidiš, za ostale to postane utrudljivo (koneckoncev moramo pazit, da , nam občinstvo ne pade dol od utrujenosti - načelo soodvisnosti). Seveda pa ko "udarimo" udarimo v polnem sijaju itak, hehehehehehehehe...

Glede škorpijonov, me ne skrbi, človek mora gledat tudi na kvaliteto ne samo na kvantiteto, čeprav ...

(Če parafraziram Woody Alen-a če je sex vsak dan je že kul, samo je pa pomembno kolk od tega je dobrega sexa, po drugi strani, če pa je dobr sex, a samo enkrat na mesec potem...... se je treba močno zamislit, pa čeprav gre za dober sex.....) Upam, da nisem preveč zakompliceral tole.... x;)x

Guest mačona
O, Pujsa, to so moji zadnji vzdihi. x:((x :C: poslavljam se s tega bednega, mračnega, meglenega, zasmrajenega sveta. :xx!: zdaj vladajo Škorpijoni, njim je ta grozen čas všeč, mene pa ubija! čeprav pridejo potem Strelci in malo več optimizma, hrepenim po soncu in poletju, po barvah, po vonju kreme za sončenje ... x8Dx

Ej JST tut, ko imam svoje trenutke, razmišljam, kako blagorček onim ob ekvatorju, ko imajo skoz vročino, pa to x8Dx x:px :palec: . Poleti nikoli ne more bit preveč vroče zame, četudi nabija sonce, full, pa nisem ravno tip, ki bi se sončil, se sploh praktično ne, samo sonce, svetloba, toplota, dolgi dnevi xsrcx x:Xx . Ponavadi me že enkrat začetek julija stisne, kok mal bo še poletja, pa koooooooooook bo pol še za počakat do novga xrolleyesx .

V Skandinaviji bi me pa pobralo, tja pa res ne bi šla.

Ne daj se Mačona, spet pride poletje :palec: .

Mim grede, grozno lušna je bila una tvoja ikonca s klobukom pa nekaj oranžnega mislim, da si imela oblečenega :2src: :palec: , taka polna energije, pa mal navihana si delovala, pa jasno Levja xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O, Pujsa, to so moji zadnji vzdihi. x:((x :C: poslavljam se s tega bednega, mračnega, meglenega, zasmrajenega sveta. :xx!: zdaj vladajo Škorpijoni, njim je ta grozen čas všeč, mene pa ubija! čeprav pridejo potem Strelci in malo več optimizma, hrepenim po soncu in poletju, po barvah, po vonju kreme za sončenje ... x8Dx

x:Dx x^x x:)x ja morm rečt, da kot dvojna škorpijonka res uživam v tem bednem, mračnem, meglenem in še zasmrajenem svetu! x:Dx Ampak sej pride čas tud za vas levčke! Jst vas mam prov rada mrnjaaaaaw x:Dx :2src: x:px In sploh ni tko hudo x;)x

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Guest mačona
Ej JST tut, ko imam svoje trenutke, razmišljam, kako blagorček onim ob ekvatorju, ko imajo skoz vročino, pa to x8Dx x:px :palec: . Poleti nikoli ne more bit preveč vroče zame, četudi nabija sonce, full, pa nisem ravno tip, ki bi se sončil, se sploh praktično ne, samo sonce, svetloba, toplota, dolgi dnevi xsrcx x:Xx . Ponavadi me že enkrat začetek julija stisne, kok mal bo še poletja, pa koooooooooook bo pol še za počakat do novga xrolleyesx .

V Skandinaviji bi me pa pobralo, tja pa res ne bi šla.

Ne daj se Mačona, spet pride poletje :palec: .

Mim grede, grozno lušna je bila una tvoja ikonca s klobukom pa nekaj oranžnega mislim, da si imela oblečenega :2src: :palec: , taka polna energije, pa mal navihana si delovala, pa jasno Levja xsrcx :palec:

Ah, ne dajmo se Levi! Najboljše stvari so intenzivne in kratke in se ne vlečejo kot kurje črevo (kot zima recimo :o|o: ).

Meni je vseeno, tudi če nabija 40°, poleti vsaj živim v pravem pomenu besede in tudi če so pasji dnevi, vročina ne vpliva negativno na moja čustva in psiho kakor zima.

Ja, tista fotka z oranžno majčko in klobukom ... bilo je na morju in vročina je pripekala ... x:px :palec:

x:Dx x^x x:)x ja morm rečt, da kot dvojna škorpijonka res uživam v tem bednem, mračnem, meglenem in še zasmrajenem svetu! x:Dx Ampak sej pride čas tud za vas levčke! Jst vas mam prov rada mrnjaaaaaw x:Dx :2src: x:px In sploh ni tko hudo x;)x

mrnjav. x^x x;)x

Mačona, Pujsa, se lahk sam podpišem pod tole vajino o temperaturah in geografiji...

Lahk je 40, kul, men glih prav, sam 5 al pa še clo minus.. to me pa čist ubija xrolleyesx Pa megla, pa smog, pa rosenje zdajle... :xx!: :xx!: :xx!:

Če bi blo vsaj mraz pa sonce, bi še nekak..

Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Mačona, Pujsa, se lahk sam podpišem pod tole vajino o temperaturah in geografiji...

Lahk je 40, kul, men glih prav, sam 5 al pa še clo minus.. to me pa čist ubija xrolleyesx Pa megla, pa smog, pa rosenje zdajle... :xx!: :xx!: :xx!:

Če bi blo vsaj mraz pa sonce, bi še nekak..

Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam x:o)x )

Greeeemooo na morje x:Dx

Peeejmo!!! x:px x:px x:px Sejšeli bi bli kar OK... al pa.. kaj vem, Kuba recmo...

sam zdej grem najprej spat, ker me jutri vstajanje čaka x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Peeejmo!!! x:px x:px x:px Sejšeli bi bli kar OK... al pa.. kaj vem, Kuba recmo...

sam zdej grem najprej spat, ker me jutri vstajanje čaka x:Xx

Tudi v Isoli bi spala, ko bomba x:Dx :palec:

Ja, pa pol se ob tejle uri nazaj v meglo ljubljansko vozit :o|o: Sicer je pa v Isoli sam par stopinj več, kot tlele, še vedno ne čez 20 x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...