Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ampak jaz ga diram! pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ampak jaz ga diram! pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. Nope nobene živčnosti on this side, sem pa neki vpil za več luči, je bilo to mar vpitje žejnega v bifeju sahara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 ampak jaz ga diram! pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. Sej mu ne gre v bistvu, sam tko, loh bi kakšen link na hrvaške pregovore nardil, tko kt zadnjič v latinske . Ja nič kej levje se ne obnašamo, smo tlele čist nevidni skor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 boma vidl, kaj lohk zrihtamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 boma vidl, kaj lohk zrihtamo. Sam en hint (namig) lahko bi recimo napis za temo Levi opremila s svetlikajočim se črkami ali pa zlatimi to bi blo še najbolj gudi.....Bo šlo Marsa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 dvomim Ebor... lohk bi sicer dodali kake zvezdice in taksno, sam pol bi blo tecno, ker bi se se pri katerih drugih hotlo kaj podobnega, pa rajs sploh ne zacnem. pa se ne maram kicha. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ja in ne.prvo ja, drugo ne.sonce rabmo - priznam zaromete pa ne, ker se sam v spegu pogledamo pa kr sija!!!! sploh pa tisti k mamo sonce v ribah, pa leva v asc. potemtakem bi lahko rekli da lev pade v ribji svet in je sam sebi dovolj! tak sijajoc svet poln zarometov ... --------ojla mucki, kako je? neka depresija in to, ni sonca pa tak..... rabte luci, show, v temi se vas ne vid. sej, sam za skorpije pa tega nebi mogli rect! --------ampak jaz ga diram! pa ni vidt da bi mu slo kaj na zivce prevec. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ja in? kaj ma to zveze?Mislim tule zdaj skorpije... jaz lohk tud skorpijo diram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 prele sm meu sestanek z radbijasi si pretctavlas mene pa 20 radbijasev.. kako stojim v garderobi in jim razlagm... kako jim razlagam o produktih GOH, pa kako naj jih uzivajo da ujo mel vec moci .. jest no, blo je KUL!! sploh nimam vec treme... ce bi bla pa kaka bejba pa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 prele sm meu sestanek z radbijasi si pretctavlas mene pa 20 radbijasev.. kako stojim v garderobi in jim razlagm... kako jim razlagam o produktih GOH, pa kako naj jih uzivajo da ujo mel vec moci .. jest no, blo je KUL!! sploh nimam vec treme... ce bi bla pa kaka bejba pa pa kul, da je blo kul jaz sem grem tud mal ožarometit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 dvomim Ebor... lohk bi sicer dodali kake zvezdice in taksno, sam pol bi blo tecno, ker bi se se pri katerih drugih hotlo kaj podobnega, pa rajs sploh ne zacnem. pa se ne maram kicha. Chak chak, to pa ne, za ostale je lahko tako kot pach je, sam za leve bi blo speshel..... prele sm meu sestanek z radbijasi si pretctavlas mene pa 20 radbijasev.. kako stojim v garderobi in jim razlagm... kako jim razlagam o produktih GOH, pa kako naj jih uzivajo da ujo mel vec moci .. jest no, blo je KUL!! sploh nimam vec treme... ce bi bla pa kaka bejba pa Hja... jest bi ti predlagal, da iščeš tržno nišo med recimo odbojkašicami ali pa med gimnastičarkami... radgbijaši niso ravno.... no kako nej rečem, atraktivni.... (vsaj tako je moje mnenje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 Morgen zverce Kulčič, smo se mal zaktiviral, so nas škorpje čist presegle, no good, no good . Smo bli nekak neopazno tiho v družbi , nenavadno. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Morgen zverce Kulčič, smo se mal zaktiviral, so nas škorpje čist presegle, no good, no good . Smo bli nekak neopazno tiho v družbi , nenavadno. Pujsa ma ja to je sam varka smo se pač malo potuhnili, delali na notranji svetlobi (kot se temu strokovno reče, kane), pa tudi če neprestano siješ potem, sej vidiš, za ostale to postane utrudljivo (koneckoncev moramo pazit, da , nam občinstvo ne pade dol od utrujenosti - načelo soodvisnosti). Seveda pa ko "udarimo" udarimo v polnem sijaju itak, hehehehehehehehe... Glede škorpijonov, me ne skrbi, človek mora gledat tudi na kvaliteto ne samo na kvantiteto, čeprav ...(Če parafraziram Woody Alen-a če je sex vsak dan je že kul, samo je pa pomembno kolk od tega je dobrega sexa, po drugi strani, če pa je dobr sex, a samo enkrat na mesec potem...... se je treba močno zamislit, pa čeprav gre za dober sex.....) Upam, da nisem preveč zakompliceral tole.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ...mrnjav .... ... mrnjav ... mrnjav ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 Oho Mačona Wilkommen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 O, Pujsa, to so moji zadnji vzdihi. poslavljam se s tega bednega, mračnega, meglenega, zasmrajenega sveta. :xx!: zdaj vladajo Škorpijoni, njim je ta grozen čas všeč, mene pa ubija! čeprav pridejo potem Strelci in malo več optimizma, hrepenim po soncu in poletju, po barvah, po vonju kreme za sončenje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 Ej JST tut, ko imam svoje trenutke, razmišljam, kako blagorček onim ob ekvatorju, ko imajo skoz vročino, pa to . Poleti nikoli ne more bit preveč vroče zame, četudi nabija sonce, full, pa nisem ravno tip, ki bi se sončil, se sploh praktično ne, samo sonce, svetloba, toplota, dolgi dnevi . Ponavadi me že enkrat začetek julija stisne, kok mal bo še poletja, pa koooooooooook bo pol še za počakat do novga . V Skandinaviji bi me pa pobralo, tja pa res ne bi šla. Ne daj se Mačona, spet pride poletje . Mim grede, grozno lušna je bila una tvoja ikonca s klobukom pa nekaj oranžnega mislim, da si imela oblečenega , taka polna energije, pa mal navihana si delovala, pa jasno Levja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 O, Pujsa, to so moji zadnji vzdihi. poslavljam se s tega bednega, mračnega, meglenega, zasmrajenega sveta. :xx!: zdaj vladajo Škorpijoni, njim je ta grozen čas všeč, mene pa ubija! čeprav pridejo potem Strelci in malo več optimizma, hrepenim po soncu in poletju, po barvah, po vonju kreme za sončenje ... ja morm rečt, da kot dvojna škorpijonka res uživam v tem bednem, mračnem, meglenem in še zasmrajenem svetu! Ampak sej pride čas tud za vas levčke! Jst vas mam prov rada mrnjaaaaaw In sploh ni tko hudo Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ej JST tut, ko imam svoje trenutke, razmišljam, kako blagorček onim ob ekvatorju, ko imajo skoz vročino, pa to . Poleti nikoli ne more bit preveč vroče zame, četudi nabija sonce, full, pa nisem ravno tip, ki bi se sončil, se sploh praktično ne, samo sonce, svetloba, toplota, dolgi dnevi . Ponavadi me že enkrat začetek julija stisne, kok mal bo še poletja, pa koooooooooook bo pol še za počakat do novga . V Skandinaviji bi me pa pobralo, tja pa res ne bi šla. Ne daj se Mačona, spet pride poletje . Mim grede, grozno lušna je bila una tvoja ikonca s klobukom pa nekaj oranžnega mislim, da si imela oblečenega , taka polna energije, pa mal navihana si delovala, pa jasno Levja Ah, ne dajmo se Levi! Najboljše stvari so intenzivne in kratke in se ne vlečejo kot kurje črevo (kot zima recimo ).Meni je vseeno, tudi če nabija 40°, poleti vsaj živim v pravem pomenu besede in tudi če so pasji dnevi, vročina ne vpliva negativno na moja čustva in psiho kakor zima.Ja, tista fotka z oranžno majčko in klobukom ... bilo je na morju in vročina je pripekala ... ja morm rečt, da kot dvojna škorpijonka res uživam v tem bednem, mračnem, meglenem in še zasmrajenem svetu! Ampak sej pride čas tud za vas levčke! Jst vas mam prov rada mrnjaaaaaw In sploh ni tko hudo mrnjav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Mačona, Pujsa, se lahk sam podpišem pod tole vajino o temperaturah in geografiji...Lahk je 40, kul, men glih prav, sam 5 al pa še clo minus.. to me pa čist ubija Pa megla, pa smog, pa rosenje zdajle... :xx!: :xx!: :xx!: Če bi blo vsaj mraz pa sonce, bi še nekak.. Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Mačona, Pujsa, se lahk sam podpišem pod tole vajino o temperaturah in geografiji...Lahk je 40, kul, men glih prav, sam 5 al pa še clo minus.. to me pa čist ubija Pa megla, pa smog, pa rosenje zdajle... :xx!: :xx!: :xx!: Če bi blo vsaj mraz pa sonce, bi še nekak.. Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam )Greeeemooo na morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Peeejmo!!! Sejšeli bi bli kar OK... al pa.. kaj vem, Kuba recmo...sam zdej grem najprej spat, ker me jutri vstajanje čaka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Peeejmo!!! Sejšeli bi bli kar OK... al pa.. kaj vem, Kuba recmo...sam zdej grem najprej spat, ker me jutri vstajanje čaka Tudi v Isoli bi spala, ko bomba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Ja, pa pol se ob tejle uri nazaj v meglo ljubljansko vozit Sicer je pa v Isoli sam par stopinj več, kot tlele, še vedno ne čez 20 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Greeeemooo na morje cakam...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.