coccinelle 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Mačona, Pujsa, se lahk sam podpišem pod tole vajino o temperaturah in geografiji...Lahk je 40, kul, men glih prav, sam 5 al pa še clo minus.. to me pa čist ubija Pa megla, pa smog, pa rosenje zdajle... :xx!: :xx!: :xx!: Če bi blo vsaj mraz pa sonce, bi še nekak.. Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam )tole pa kot da bi jaz napisala may I join the club ... aja, kaj že to zaena tema ... aja, z marsom v levu imam valjda pravico tu notri svinjat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 .... tega bednega, mračnega, meglenega, zasmrajenega sveta. :xx!: zdaj vladajo Škorpijoni, njim je ta grozen čas všeč.... tud ribam je cist vsec. joj ste hecni levi. may I join the club jaz pa ne smem... NIC v Levu!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...tud ribam je cist vsec. ne TEJ ribi :xx!: raje podpišem 35 vročine 360 dni na leto Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 no saj glih gledam, da mroda pa to ni ravno ribje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 nimam nič proti vodi v tekočem stanju (pa primerno temperirani), v trdnem ali pa pomešani s plinastim me pa nič ne mika se pa vseeno da nekako preživet Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Peeejmo!!! Sejšeli bi bli kar OK... al pa.. kaj vem, Kuba recmo...sam zdej grem najprej spat, ker me jutri vstajanje čaka Sejšeli, Kanarinci those ar di plejses ver aj vud lajk to bi rajt nav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Pa ja, sej bo kmal poletje.. (si že cel mesec to ponavljam ) Ha ha ha, če v sedanjik prestaviva, pravi hayeva, da ob intenzivnem ponavljanju in močni veri proletje resnično pride no saj glih gledam, da mroda pa to ni ravno ribje... Sicer nimam pojma še , samo Luna v ribah bi morala potem moje Levjesoncetožje mal ublažit, a ne . Sonceeeeeeee, kje si, spet ta usrana siva megla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ha ha ha, če v sedanjik prestaviva, pravi hayeva, da ob intenzivnem ponavljanju in močni veri proletje resnično pride Sicer nimam pojma še , samo Luna v ribah bi morala potem moje Levjesoncetožje mal ublažit, a ne . Sonceeeeeeee, kje si, spet ta usrana siva megla Uhh Pujsa sem bil na tvojem blokcu, mislm kolk enga branja maš že tam, pa sej tega bo kmal več kt Ana Karenina pa Vojna in mir skupaj...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ana Karenina pa Vojna in mir skupaj...... *sam da ni sto let samote ('ne maram' marqueza) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ha ha ha, če v sedanjik prestaviva, pravi hayeva, da ob intenzivnem ponavljanju in močni veri proletje resnično pride Ja, sej, če ne prej, čez 4 mesece če bova dost intenzivno ponavljali in verjeli Sva danes s tamalim ugotavljala, da bi blo najboljš hibernirat.. pa tam nekje aprila en uč odpret pa na termometer pogledat, če je kaj topla pomlad, pa če ne bi prav fajn izgledalo, opdaljšat še do maja. Marqueza mam pa za domače branje sem enkrat že brala tistole, pa bo treba še enrat, ker se nič več ne spomnim, razen da so imel vsi ista imena in priimke... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ja, sej, če ne prej, čez 4 mesece če bova dost intenzivno ponavljali in verjeli Sva danes s tamalim ugotavljala, da bi blo najboljš hibernirat.. pa tam nekje aprila en uč odpret pa na termometer pogledat, če je kaj topla pomlad, pa če ne bi prav fajn izgledalo, opdaljšat še do maja.Marqueza mam pa za domače branje sem enkrat že brala tistole, pa bo treba še enrat, ker se nič več ne spomnim, razen da so imel vsi ista imena in priimke... Pismo mene so nazadne nasankali sez unim vodnikom po galaksiji nekak mi ni šel od rok sam ker je prjatlca priporočila in zrihtala knjigo (uno verzijo, k je najprej cela knjiga potem pa vsi tisti zvezki še kot dodtaek) sem nekak čutil obvezo, da se prekopljem skoznjo... potem pa sem nekak proti sredine knjige (cca 600 strani) ugotovil, da isto že drugič berem.... in ko sem gledal film se mi je zdej jako kratek... ekhm... ekhm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ebor, jaz sem tisto tud 2x se spravla brat, ker me je brat pritegnil, ki je vsakič umiral od smeha.. Pa... Pol tretjič sem bila pa zgleda prave volje al kaj in sem tud jaz krepavala od smeha zraven Film mi je bil pa tud ful dobr narejen, eni delčki. hočem rečt, preber čez kako leto še enkrat, ne na silo... Aja.. jutro, levčki gremo v meglo in mraz... In šel sem naprej.Pot je dolga in jaz bom sam.Šel bom čez goro ledu. (Dane Zajc - mamo čez slabih 14 dni recital, se moram naučit pesmico) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2005 Avtor Prijavi Deli 15. november 2005 Evo zverce, mrnjaaaaaaaaaaaaau . Bundo mela dons, zimske žabe une za stare mame , volnene al kakšne že, pod hlačami jasno, ampak mraz k svina . Kdaj bo res kaj sonca spet, pa da človek vstane, pa ne rabi 3/4 ure za oblečt se, preden se vse plasti nanese . A ni fajn, ko daš gor perilo, majčko in minico, al pa perilo, majčko in kratke hlače, pa akcija . Jojjjjjjjjjj, joj joj, zdej pa mraz, pa še ta hujšga sploh še blo ni . Sem se oborožila včer z lopato za kidanje , da bom lahko tam enkrat mal pred četrto, za rekreaciojo skidala sneg, da sploh dospem v službo. No sej, ma svoj čar , rekreiraš se, tema, mir, nikjer nobenga, pa se počutiš kokr lost in space, tam z uno lopato, pa še fajn je če preveč glasno ne kidaš, da ne zbudiš treh vasi.Eno sezono bomo že še . Sonceeeeeeeeeeeeeeeeeee, dej no mal prikukaj na nas levčke vsaj, če te je bl mal, te je treba mal pošparat, pa uni, ki te lahko pogrešajo, nej te kr, mi te pa rabmo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ebor, jaz sem tisto tud 2x se spravla brat, ker me je brat pritegnil, ki je vsakič umiral od smeha.. Pa... Pol tretjič sem bila pa zgleda prave volje al kaj in sem tud jaz krepavala od smeha zraven Film mi je bil pa tud ful dobr narejen, eni delčki.hočem rečt, preber čez kako leto še enkrat, ne na silo... Aja.. jutro, levčki gremo v meglo in mraz... In šel sem naprej.Pot je dolga in jaz bom sam.Šel bom čez goro ledu. (Dane Zajc - mamo čez slabih 14 dni recital, se moram naučit pesmico)Ja saj mogoče je bilo to krivo, da sem prebral na silo, pa cel čas sem poskušal doumet bistvo, pa še bral sem na en Cankarjanski način - neprestano sem poskušal iskat neke prispodobe, pa kaj je hotel avtor s tem povedat pa tako.... Film se mi je zdel tako, tako.... malce prazen... spet sem iskal poanto, pa rdečo nit pa ne vem kaj še vse... a našel nisem.... zdaj ali nisem bil prav razpoložen ali pa ne bom nikoli razumel bistva tega filma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 bistvo je, da ni bistva Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 bistvo je, da ni bistva A tko? a si ti res gledala film/prebrala knjigo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 že en mesec neaktivna tema. heh, včeraj so me Škorpije čist zasenčile. leglo Škorpij, madona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Evo samo toliko, da se pofočkam.Še en bolj na izi lev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 že en mesec neaktivna tema. heh, včeraj so me Škorpije čist zasenčile. leglo Škorpij, madona. Mačona, v kotu počivamo pa čakamo na vsaaaaaaaaj mal sonca, pa na vsaaaaaaaj kakih 25 stopinj višje temperature. Jp, Škorpije so v iber aktivne, ampak levi ko zarjovemo, zarjovemo ornk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 mačja posla mijavkanje in praskanje ter napad iz zasede Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 Čakaj da mal več lumnov pa celzijev pride, vas bomo vse v vrsto zbor, tko kot se za kralje spodobi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 čakam, zdaj itak vsi mački in mačkonke predete na ognjiščih, vročih radiatorjih in se raztegujete po lončenih pečeh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...heh... vi ste pa res svohceni... komaj 38 strani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 OPROSTITE, a je mogoce tukaj kaksen LEV Ce bi biu tolk prjazn in bi mi udguvoru, kjer je rubrikca DESN na tem Forumu! HVALA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...vec srece prihodnjic BONGA... zgleda da so sami liberalci na forumu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.