svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 aja, a pol se teb tut zdi da več ne sanjaš? fajn pol... mene je pa tok blo strah da me bo enm s kladvom po glavi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hehe ja zajle mau sanjam kok sm s tabo nek na havajih...mmmmmmmmmmmmmmmmhmmmm Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 aja... ql... a mamo lep vrete? a je tam tut zima? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hihi ja mi2 sva nek čis sama...tko krneki...10m okol naju ni nobenga...pa 40 stopin...pol pa krnaenkrat mraz -20 stopin Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 aja zaka pa to? a se kdo pred naj postav al kaku? a naj pol zebe? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ja tist je bla tista babica:P Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ajja... zaj pa spet švicama? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hehe nevem...ona te peca ti pa si zmeden alkako Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ne zaj sem ji ata ponudu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 no lepo...sam neki spet pojčka svoje prvake ei ti...grem zaj jas mau pančkat...se zju3 slišva...pa upam da bom lah pršla kej dans k teb...(čene pa ko me bo luna"spet"nosla) Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ja lepo panči pa sanji kej kak te luna nos ja upam da prideš pol kej k men... ajde,,fsm... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 VRRRROOOOOOV! Kaj se to pravi, drugič se pejta preko OS-ev ment! Frdamana mladina! :!!: heheh, saj ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 vesela bot...mate mal več postov res pa je da jst nimam klekej počet... k sm dvojček... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Levi ne rabimo toliko kvantitete, saj cenimo kvaliteto! je tako, Levoni in Levone? (Dvojčke pa mam jaz čisto rada, Svizec! še preveč! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sam jst sm že mal raka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kako to? Sonce maš na 29°? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ne... nevem, še nism delu tizga... sam kolk sm brau knigo mam uno k dvojček progresira v raka (po opisu, drgač nevem) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ne vem, kaj je to "uno", ampak progresija pomeni, da tvoj natalni planet (se pravi v tistem znamenju in hiši, kjer je bil ob tvojem rojstvu) - katerikoli že - progresira (gre naprej) v drugo znamenje. ja kdaj si pa rojen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 piše v vizitki vse! 14.6.1991 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 pol nimaš Sonca na 29° in nisi na meji med Dvojčkom in Rakom. torej je tvoje Sonce progresiralo v Raka. kaj več o teh progresijah pa ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 aha...tnx Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 raje vprašaj koga, ki res zna astrologijo, ne pa bleferje kot sem jaz (če te kaj specifičnega zanima). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 am sej tut tebe nism nč prašu nee Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Hehe, si me prehitela, Pujsa Ja, levčki, velik sončka, vsega najlepšega in najboljšega v novem letu http://iimin.blog.ocn.ne.jp/lion_on_line/images/lion-800_2.jpg MM Najsi Aliana, tudi tebi veliko sončka... da bomo spet lohka divje rolal po mestu, kajne...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ka se pa smejiš diana?a si lubosumna?hihi Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.