Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

Jaz imam kar srečo v bistvu, full levov okoli mene - no pomembna bitja v mojem življenju, dragi, pa tudi šef xokx , super zadovoljna z njim, kako ne bi bla x8Dx :palec: , pa še ena sodelavka je levinja. Pa očim je tudi lev in brat.

No potem je pa za nevtralizacijo v familiji še mal kozorogcov, pa škorpijonka, pa strelka in vodnarček. Da ni rpeveč kičast vse skup x:Dx xDDx .

Hja a je to dobr... mislim velik nastopajočeih... in nič občinstva?????

Nekje sem prebral (pa ni bilo v rumenem tisku...), da lev rabi veliko svetlobe - luči (recimo, da so to odrske luči..) in, če jih v nekem prostoru ne najde/dobi jo gre iskat drugam...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Čau, mucki x:)x

Jaz tud v bistvu, od vseh znamenj mam skor največ levov okrog sebe.. Oz. tko, večina ljudi, ki mi je nekaj pustila, so levčki.. Se zavohamo x:o)x

Eh, saj če se zmeniš, da je pol dneva en na odru, pa drug ploska, pol dneva pa obratno, je čist kul x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

He he he, sploh ni panike, vsak po svoje kaj ušpiči, pa je skoz zabavno x:)x :palec: .

Ja, Aliana, kdo naj bi pa v tvojem življenju pustil sledi, če ne levi x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, sej res.. le kdo x:Dx x:)x

Da ne omenjam mojega bratca, kozlička... Avgusta bankrotira.. On tud same leve okol sebe... jaz, naj frend, punca, pa še pa še...

loesje

Spet nazaj -

Ja, avgust je približno tak finančni zalogaj glede daril, kot novo leto x:Dx . Jaz fuuuuuuul levov poznam, ampak mislim da niti enega julijskega x:o)x :palec:

Čau, mucki x:)x

Jaz tud v bistvu, od vseh znamenj mam skor največ levov okrog sebe.. Oz. tko, večina ljudi, ki mi je nekaj pustila, so levčki.. Se zavohamo x:o)x

Eh, saj če se zmeniš, da je pol dneva en na odru, pa drug ploska, pol dneva pa obratno, je čist kul x;)x

Ja to pa drži, energije mamo velik, pa tudi radi jo dajemo....

No ja, to pol/pol je nekako polovičarsko... hehehehehe

Ja, avgust je približno tak finančni zalogaj glede daril, kot novo leto x:Dx . Jaz fuuuuuuul levov poznam, ampak mislim da niti enega julijskega x:o)x :palec:

Hehehee pa še nekaj je, Avgust je jako primeren za kake piknike(praznovanja)... poznam ljudi, ki imajo pozimi RD, pa zmer tarnajo, da ne morjo narest take taprave zabave (piknika), da morajo zmeraj v kakih zakajenih gostilnah, prostorih...

Eh, men je šlo pa v šoli vedno na živce.. ker so bli vsi na počitnicah takrat.. in si povabil 20 ljudi in bil vesel, če sta dva prišla :sori:

sem žurke ponavad na september prestavljala...

polovičarsko x:o)x x:Dx x:px

loesje

Spet nazaj -

Eh, men je šlo pa v šoli vedno na živce.. ker so bli vsi na počitnicah takrat.. in si povabil 20 ljudi in bil vesel, če sta dva prišla :sori:

sem žurke ponavad na september prestavljala...

polovičarsko x:o)x x:Dx x:px

Ja... hmm.. kje so že tista leta...

Ko v mojih letih povabiš, to pomeni, da bodo prišli poleg povablenega še žena pa otroci.. recimo v razponu od 4 do 18 let.. zato je najprimernejša varianta piknik na travniku, pa če je zraven še potoček in nekaj dreves za senco... smo že skorej pri idealni sliki prostora za praznovanje...

x;)x x:o)x ti bom sporočila, ko bom delala piknike v tvojih letih x;)x

Ne, hecam se, se strinjam, ja.. smo tud že imeli parkrat tele variante, pač family, pa zunaj na žaru čevapčiči, pa otroci po travi skačejo, pa badminton lahko špilaš.. in najboljše - si lahko v kaki luštni kikli in kratki majčki, ne pa v puloverju in kavbojkah :xx!: x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x;)x x:o)x ti bom sporočila, ko bom delala piknike v tvojih letih x;)x

Ne, hecam se, se strinjam, ja.. smo tud že imeli parkrat tele variante, pač family, pa zunaj na žaru čevapčiči, pa otroci po travi skačejo, pa badminton lahko špilaš.. in najboljše - si lahko v kaki luštni kikli in kratki majčki, ne pa v puloverju in kavbojkah :xx!: x:o)x

Ja seveda, ti kar sporoči... hehehe..

Jap.. pa badminton.. nisem šel ravno v podrobnosti, a vidim, da si opazila v katerem grmu tiči zajec....

x:Dx x:Dx :palec:

JST pa v mali šoli risbic sošolcev nisem dobila zato :o|o: . Samo po drugi strani sem pa praznovala rojstni dan vsepovsod, na morju tu pa tam, pa v Murski, pa v Italiji, ... :palec: Fensi - po levje x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

JST pa v mali šoli risbic sošolcev nisem dobila zato :o|o: . Samo po drugi strani sem pa praznovala rojstni dan vsepovsod, na morju tu pa tam, pa v Murski, pa v Italiji, ... :palec: Fensi - po levje x:Dx

Jap so dobre in slabe strani, levi se seveda znamo veselit dobrih jih bombastično proslavljamo in hitro pozabimo slabe, kajne... xDDx

Aja, ko smo že pri RD, kako se veseli(mo)te daril in kakšna so nam najbolj pri srcu?

Tista, za katere vidim na prvi pogled, da so bila kupljena/narejena/izbrana... direkt zame. :palec:

Pa lepo zavita x:)x x8Dx

letos bila najbolj vesela štiriperesne deteljice.. ki jo je ena moja soimenjakinja (+levinja), ko je zvedla, da sem mela pred 2 dnevoma r.d. šla direkt v travo iskat in mi jo po pol ure iskanja prinesla xsrcx

če nimajo ideje, rajši vidim, da mi dajo denar.. si lahko pol jaz kupim nekaj, kar mi dejansko kaj pomeni :o|o:

Aja, česa ne maram? čokoladic, bonbonov... dolgčas xrolleyesx če mi prineseš eno lepo svečko, pol cenejšo od bonboniere, je bom ful bolj vesela..

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem tule čist nelevja x:Dx , vesela sem v bistvu onih daril iz srca. Če mi nekdo nekaj iz srca da, četudi ne stane nič, sem blazno vesela tega darila. Vesela sem biola recimo ene risbice Pike Nogavičke prijateljice, ker je bil prav njen trud, pa da si je zapomnila, da mi je Pika všeč, pa pujsov v vseh oblikah jasno vesela x:Dx x:px , tudi čokolad x:px , pa drobnih pozornosti, ki izvirajo iz tega, da nekdo registrira iz majhnih detajlčkov, kaj mi je všeč in se tega spomni x:)x :palec: .

men je tud najlepse, ce vem, da je darilo dano iz srca in da se je tisti ki mi ga je podaril res potrudil..

more pa bit vsaj malo po mojem okusu..

tak, cimbol umetnisko in odpiceno, pa je tapravo za mene..

ajdek x:Xx

ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. :)

Skratka en rezime lahko naredimo, da mora biti od srca... kar je logično saj smo levi srčna bitja (levjesrčni....), kajne.... in da mora biti umetnišlo (vsaj zapakirano)... Torej, bliža se avgust, začnite razmišljat, kaj nam boste podarili......

ja avgust je itaq ze pred vrati..

morje, soncek, toplooooooooo..

mmmmmmmmm..

aja, ebor, pa nase lastnosti mora odrazat..da se vidi da je za nas..

hehe

ajdek x:px

Ekhmm, katere konkretne lastnosti si imela v mislih? Ali lahko podaš primer?

Ležanje v senci, na plaži, pod palmo in čakanje, da ti en luštkan, temen natakar prinese mojito in sadno kupo z dežničkom...

levinja ko levinja x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Ležanje v senci, na plaži, pod palmo in čakanje, da ti en luštkan, temen natakar prinese mojito in sadno kupo z dežničkom...

levinja ko levinja x:o)x x:Dx

Vse ostalo razumem, samo zakaj pa mora bit un dežniček poleg???????

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...