Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jaz pa ne bi mogla brez knjig. ni sam življenje tisto, ki me uči in usmerja. ja, za Leve pa res velja, da se rajo učijo iz življenja samega kot pa iz knjig. Jah, jaz sem včasih kar veliko bral... zdaj pa smatram, da me življenje samo veliko hitreje uči, kot bi se ga naučil iz knjig.... Ne vem, najbrž pride v življenju do neke prelomnice, ko moraš odložit knjige in začet živet življenje... ko začneš hoditi po svetu z odprtimi očmi.... Baj di vej knjige so čist okej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 Jaz tudi rada goltam knjige , namesto Tvja, Tv se bolj silim, s knjigami pa užitkarim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Jah, jaz sem včasih kar veliko bral... zdaj pa smatram, da me življenje samo veliko hitreje uči, kot bi se ga naučil iz knjig.... Ne vem, najbrž pride v življenju do neke prelomnice, ko moraš odložit knjige in začet živet življenje... ko začneš hoditi po svetu z odprtimi očmi.... Baj di vej knjige so čist okej....no ja, kul, zase pa upam, da bom vedno uživla v branju, v zgodbah. saj ni sdamo to, da te knjige učijo, lahko se pač zatekaš v njihov svet, iščeš podobne zgodbe kot je tvoja, se istovetiš, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tole me je ze velikokrat zanimalo pa sem si koncno vzela toliko casa, da sem naredila tole statistiko:stevilo strani objav v temah posameznih astroloskih znamenj. 1. skorpijoni 223 strani2. dvojcki 993. levi 464. ribi 455. kozorogi 416. strelci 307. raki 268. vodnarji 16 in biki 1610. tehtnice 1411. device 1312. ovni 11 kateri so najvecje goflje Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 Sproščaš, jaz bi resnično težko živela brez knjig. So mi fajnski hobby, res uživam. Knjigc ne dam. . Filme pa takoj lahko pogrešam, ni problema. Mačona medve sva po mojem to iz hobbyja, strastne knjigomolkolevke, zato tkole razmišljava, ono iz moral bi več brati, pa itak ni užitek, je pa mučenje . Učimo se pa itak celo življenje, lahko se iz vsakega trenutka naučiš česa, samo če imaš željo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 to sem jaz že naredila v Dvojčkih en mesec nazaj. stanje se ni nič spremenilo. mislim, Device na predzadnjem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 tole me je ze velikokrat zanimalo pa sem si koncno vzela toliko casa, da sem naredila tole statistiko:stevilo strani objav v temah posameznih astroloskih znamenj. 1. skorpijoni 223 strani2. dvojcki 993. levi 464. ribi 455. kozorogi 416. strelci 307. raki 268. vodnarji 16 in biki 1610. tehtnice 1411. device 1312. ovni 11 kateri so najvecje goflje Mi govorimo, ko imamo kaj konkretnega za povedat, nismo pa neke tihe miške . Kaj čmo, smo pač najboljši Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Mačona medve sva po mojem to iz hobbyja, strastne knjigomolkolevke, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 to sem jaz že naredila v Dvojčkih en mesec nazaj. stanje se ni nič spremenilo. mislim, Device na predzadnjem mestu. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 no ja, kul, zase pa upam, da bom vedno uživla v branju, v zgodbah. saj ni sdamo to, da te knjige učijo, lahko se pač zatekaš v njihov svet, iščeš podobne zgodbe kot je tvoja, se istovetiš, ... Mi govorimo, ko imamo kaj konkretnega za povedat, nismo pa neke tihe miške . Kaj čmo, smo pač najboljši Jap se strinjam-.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2006 Včeraj sem malo razmišljala, pa mi pade v glavo ideja, da če je meni Italija, pa recimo Aliani Španija zato tok fajn, ker imajo prebivalci recmo nekak levji temperament. Povsod zbujajo pozornost, polni ognja, pa še pokrajina je topla in sončna, kar nam ustreza. Mogoče pa je kaj na tem. Recmo Norveška, pa ostale skandinavske države bi bile smrt zame . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Že skoraj pozabim, da obstaja, pa ga spet zagledam, a na srečo brez žrtev. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2006 Sonček , pa + Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 helou! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2006 Kje smo spet ostali , verjetno zarad snega, pa nizkih temperatur, ampak ta vikend bodo pustne maske pregnale zimo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 ne, ne damo se! ne in ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 No končno sonček... zdaj pa bo pomlad, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 baje bo še v četrtek ena runda snega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 baje bo še v četrtek ena runda snega A dej dej, kdo to pravi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 nemški meteorlogi, ki pa ponavadi skor nikol ne kiksnejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 nemški meteorlogi, ki pa ponavadi skor nikol ne kiksnejo Hja samo mi smo na sončni strani alp, kajne, lahko, da bodo gor na severu dobili porcijo snega, če niso pridni, mi bomo imeli zagotovo sonce.... sem si nataknil sončna očala in se zadovoljno smejem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ja saj, tega ne doživiš vsak dan, ko je pol metra svžega snega in pa taaaaaaaaako sonce...mjami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ja saj, tega ne doživiš vsak dan, ko je pol metra svžega snega in pa taaaaaaaaako sonce...mjami Jap prav kulsko je, danes bi se splačalo podat kam v naravo... super fotke bi bile... zrak je čist... jasno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ja in to čimprej ker jutri že nebo več tolk snega..pa tui tak čisti nebo več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ja in to čimprej ker jutri že nebo več tolk snega..pa tui tak čisti nebo več hmm od kje so se pa zdaj oblaki vzeli???? GRRRR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.