klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 mati narava si je vzela še en mesec krapčilnega spanca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 mati narava si je vzela še en mesec krapčilnega spanca js bi si tudi...ker sem del narave, mi itak pripada....sam šef tega še ne ve.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 js bi si tudi...ker sem del narave, mi itak pripada....sam šef tega še ne ve.... Hmm, kaj ni tudi šef del narave.......? .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 js bi si tudi...ker sem del narave, mi itak pripada....sam šef tega še ne ve.... moj še manj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Meni pa tko paše lenarjenje danes.. Malo se učim vmes, čist počasi in z užitkom, pa ravnokar sem en filmček pogledala.. pa oblečena v volneno jopico, stisnjena k radiatorju.. tako fajn občutek, ko mi je toplo ampak bi vseeno počas imela sonce in zvončke in svetlo zelene listke na drevju... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2006 Jaz pa sredi noči gazila po snegu , ampak je pa sonček vseeno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Sem obrnila zdajle moj mačji koledar na marec (mal zamujam, vem) in me je tale napis totalno v dobro voljo spravil:''The world is full of problems - relax and let your human do all the worrying.'' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 No kaj sem rekel... spet je sončeeeeek počeo sam da hvatam braun boju..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 Dons je bil kar sončno simpatičen dan . Čeprav zjutraj je pri nas še vedno -15°C . Samo vseen bolj kot mal bolj toplo pa plundra . Upam da za moj rojstni dan ne bo snega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Dons je bil kar sončno simpatičen dan . Čeprav zjutraj je pri nas še vedno -15°C . Samo vseen bolj kot mal bolj toplo pa plundra . Upam da za moj rojstni dan ne bo snega Ej to bi blo kul, si predstavljaš pri +30 pa da se obmetavamo sez snežnimi kepami...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 Evo, spet smo ob robu ostali . Gremo, ekšn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Evo, spet smo ob robu ostali . Gremo, ekšn Ma jest nisem mel kej dost časa sem pisat... sem colektal vsak sončni žarek... kolker se je le dalo.... ooooo letttt di sanjšajn, leeet di sanjšanj, leeet di sanjšanj, di sanjšanj innnnnn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Hej, mucki Zdaj se pa tud v LJ neki soček kaže Yes! Končno bomo začel normalno živet Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 Pa daljši dnevi, svetloba, sej za začetek je že to fajn , ko bojo pa še na sončni začel na polno delat, bo pa sploh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ojla levčki, a ne kolk lepo jutro je blo....zdele pa megla..... ampak levi se ne damo,najdemo enega da nas mal v dobro voljo sprav........ Dva penzionista sedita na klopi v parku, ko prirolkata mimo dve punci v tangicah. Eden pravi drugemu: "Glej, glej, kaj je pa to?" "To je sex revolucija, stari moj." "Nova revolucija? Prekleto, midva pa brez orožja..." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 Sonček spet, pismu, sej počaaaaaaaaaasi bomo pa le na naše temperature prilezli . En mal sem zaspana še, sam se ne dam, škoda cajta , bo treba mal ven na svež zrak, pa poskus Nu. 2, grem tule v Šiški še v 2 trgovini za majico z dolgimi rokavi pogledat , mogoče pa najdem kaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Sonček spet, pismu, sej počaaaaaaaaaasi bomo pa le na naše temperature prilezli . En mal sem zaspana še, sam se ne dam, škoda cajta , bo treba mal ven na svež zrak, pa poskus Nu. 2, grem tule v Šiški še v 2 trgovini za majico z dolgimi rokavi pogledat , mogoče pa najdem kaj Majice z dolgimi rokavi halooo... jest sem že v kratkih rokavih, sej je že + .... Kje si pa bila? menda ne pr sosedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Pri nas na Notranjskem je še svinjsko mraz , tko da direkt na kratke ne bom še prešaltala. Je pa včeraj bil en krasen dan , sem si privoščila sonček, ptičje petje,pa čeprav ima marec še R sem se kar usedla na tla, pa prisluhnila naravi . Fajn je blo ptičke poslušat . Pol sem si pa privoščila še veter v laseh na kolesu , prvič letos, fajn feeling . Sicer sem ugotovila, da imam določene mišice, za katere sem že mislila da jih sploh nimam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Pri nas na Notranjskem je še svinjsko mraz , tko da direkt na kratke ne bom še prešaltala. Je pa včeraj bil en krasen dan , sem si privoščila sonček, ptičje petje,pa čeprav ima marec še R sem se kar usedla na tla, pa prisluhnila naravi . Fajn je blo ptičke poslušat . Pol sem si pa privoščila še veter v laseh na kolesu , prvič letos, fajn feeling . Sicer sem ugotovila, da imam določene mišice, za katere sem že mislila da jih sploh nimam Aha, ja jaz sem preživel vikend v Beli krajini full toplo, full sonček.. vse super... samo kremo za sončenje sem pozabil in sem malce opečen..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Hmmm a nismo mel včasih že prek 100 strani... mislem 14 dni me ni, pa so koj tektonski premiki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Hmmm a nismo mel včasih že prek 100 strani... mislem 14 dni me ni, pa so koj tektonski premiki.....in to od včer na dons levčki, en za fajn dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 in to od včer na dons levčki, en za fajn dan Ja res čudn... kako kej drgač Skorpio dekle? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja res čudn... kako kej drgač Skorpio dekle?mal zaspano ... sonček mi manjka drugač pa fajn pa ti kje si se pa potepal 14 dni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 mal zaspano ... sonček mi manjka drugač pa fajn pa ti kje si se pa potepal 14 dni Ja jaz prvi delovni dan.. sej veš kako gre pošto prečekirat... prečekirat, kaj kej dogaja... skratka aklimatizacija na službene zadeve...Ja smo bili malo v domačih vodah.. Kolpa.. in malo na tujem se pravi jadranski otoki....Ti si že bila, ali se še pripravljaš na dopust? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja jaz prvi delovni dan.. sej veš kako gre pošto prečekirat... prečekirat, kaj kej dogaja... skratka aklimatizacija na službene zadeve...Ja smo bili malo v domačih vodah.. Kolpa.. in malo na tujem se pravi jadranski otoki....Ti si že bila, ali se še pripravljaš na dopust?Mmmmmmmmmm, dopust bila na Kolpi en vikend ... za kakšen vikend še na morje ... to bo pa letos vse ... bo šlo dost keša za druge stvari ... faks ... če hočem šibnt v Argentino ... kar počasi začet delat ... da ne pregoriš že takoj prvi dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.