Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

mati narava si je vzela še en mesec krapčilnega spanca :sori: :vio:

js bi si tudi...ker sem del narave, mi itak pripada....sam šef tega še ne ve.... x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Meni pa tko paše lenarjenje danes.. Malo se učim vmes, čist počasi in z užitkom, pa ravnokar sem en filmček pogledala.. pa oblečena v volneno jopico, stisnjena k radiatorju.. tako fajn občutek, ko mi je toplo x:)x

ampak bi vseeno počas imela sonce in zvončke in svetlo zelene listke na drevju...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:)x x:)x :2src: Sem obrnila zdajle moj mačji koledar na marec (mal zamujam, vem) in me je tale napis totalno v dobro voljo spravil:

''The world is full of problems - relax and let your human do all the worrying.''

x:)x

loesje

Spet nazaj -

Dons je bil kar sončno simpatičen dan x:px :palec: . Čeprav zjutraj je pri nas še vedno -15°C :O: . Samo vseen bolj kot mal bolj toplo pa plundra x:)x .

Upam da za moj rojstni dan ne bo snega x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dons je bil kar sončno simpatičen dan x:px :palec: . Čeprav zjutraj je pri nas še vedno -15°C :O: . Samo vseen bolj kot mal bolj toplo pa plundra x:)x .

Upam da za moj rojstni dan ne bo snega x:Dx x:o)x x:Dx

Ej to bi blo kul, si predstavljaš pri +30 pa da se obmetavamo sez snežnimi kepami...... xDDx

• 2 weeks later...
Evo, spet smo ob robu ostali :O: :eek: x:Dx .

Gremo, ekšn :onfire: :hepko:

Ma jest nisem mel kej dost časa sem pisat... sem colektal vsak sončni žarek... kolker se je le dalo.... x8Dx

ooooo letttt di sanjšajn, leeet di sanjšanj, leeet di sanjšanj, di sanjšanj innnnnn xDDx

Hej, mucki x:)x

Zdaj se pa tud v LJ neki soček kaže x8Dx Yes! Končno bomo začel normalno živet x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

ojla levčki,

a ne kolk lepo jutro je blo....

zdele pa megla.....

ampak levi se ne damo,

najdemo enega da nas mal v dobro voljo sprav........

xsrcx

Dva penzionista sedita na klopi v parku, ko prirolkata mimo dve punci v tangicah. Eden pravi drugemu: "Glej, glej, kaj je pa to?" "To je sex revolucija, stari moj." "Nova revolucija? Prekleto, midva pa brez orožja..."

xDDx xDDx

x:Dx x:o)x x:Dx

Sonček spet, pismu, sej počaaaaaaaaaasi bomo pa le na naše temperature prilezli x:px :palec: .

En mal sem zaspana še, sam se ne dam, škoda cajta x:Dx x:o)x , bo treba mal ven na svež zrak, pa poskus Nu. 2, grem tule v Šiški še v 2 trgovini za majico z dolgimi rokavi pogledat x:Dx , mogoče pa najdem kaj x:px :palec:

x:Dx x:o)x x:Dx

Sonček spet, pismu, sej počaaaaaaaaaasi bomo pa le na naše temperature prilezli x:px :palec: .

En mal sem zaspana še, sam se ne dam, škoda cajta x:Dx x:o)x , bo treba mal ven na svež zrak, pa poskus Nu. 2, grem tule v Šiški še v 2 trgovini za majico z dolgimi rokavi pogledat x:Dx , mogoče pa najdem kaj x:px :palec:

Majice z dolgimi rokavi x?x halooo... jest sem že v kratkih rokavih, sej je že + .... Kje si pa bila? menda ne pr sosedu x?x

Pri nas na Notranjskem je še svinjsko mraz :O: :8): , tko da direkt na kratke ne bom še prešaltala.

Je pa včeraj bil en krasen dan :flower: x:px , sem si privoščila sonček, ptičje petje,pa čeprav ima marec še R sem se kar usedla na tla, pa prisluhnila naravi xzobkox . Fajn je blo ptičke poslušat x:px .

Pol sem si pa privoščila še veter v laseh na kolesu :) , prvič letos, fajn feeling x:px :palec: . Sicer sem ugotovila, da imam določene mišice, za katere sem že mislila da jih sploh nimam x:o)x x;)x

Pri nas na Notranjskem je še svinjsko mraz :O: :8): , tko da direkt na kratke ne bom še prešaltala.

Je pa včeraj bil en krasen dan :flower: x:px , sem si privoščila sonček, ptičje petje,pa čeprav ima marec še R sem se kar usedla na tla, pa prisluhnila naravi xzobkox . Fajn je blo ptičke poslušat x:px .

Pol sem si pa privoščila še veter v laseh na kolesu :) , prvič letos, fajn feeling x:px :palec: . Sicer sem ugotovila, da imam določene mišice, za katere sem že mislila da jih sploh nimam x:o)x x;)x

Aha, ja jaz sem preživel vikend v Beli krajini full toplo, full sonček.. vse super... samo kremo za sončenje sem pozabil in sem malce opečen..... x8Dx

• 4 months later...
mal zaspano ... sonček mi manjka x:px

drugač pa fajn xDDx

pa ti x?x kje si se pa potepal 14 dni x;)x

Ja jaz prvi delovni dan.. sej veš kako gre pošto prečekirat... prečekirat, kaj kej dogaja... skratka aklimatizacija na službene zadeve...

Ja smo bili malo v domačih vodah.. Kolpa.. in malo na tujem se pravi jadranski otoki....

Ti si že bila, ali se še pripravljaš na dopust?

Ja jaz prvi delovni dan.. sej veš kako gre pošto prečekirat... prečekirat, kaj kej dogaja... skratka aklimatizacija na službene zadeve...

Ja smo bili malo v domačih vodah.. Kolpa.. in malo na tujem se pravi jadranski otoki....

Ti si že bila, ali se še pripravljaš na dopust?

Mmmmmmmmmm, dopust x:px bila na Kolpi en vikend ... za kakšen vikend še na morje ... to bo pa letos vse xrolleyesx ... bo šlo dost keša za druge stvari ... faks ... če hočem šibnt v Argentino ... x:px

kar počasi začet delat x;)x ... da ne pregoriš že takoj prvi dan xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...