Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 helloooooooooooo full gužva v službi........se vidi da je folk na dopustu......tko da moving je skoz in skoz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 helloooooooooooo full gužva v službi........se vidi da je folk na dopustu......tko da moving je skoz in skoz Ma nisem na ta muving mislil Audi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Brdan voščem Levinje, Levi in Simpatizerji... danes je pravšnji dan za malo muvinga... zatorej nabrusite prste in... akcija...aja pri nas zdle tak dežuje da je čas še sam za lenarjenje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Mal delamo tud tle pr nas še Pa še jutr pl pa freeeeeeejjjjjjjjjjj Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 o Trudi...........a si še živ lepo da si se oglasil ma ni kaj delat je treba.....delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 še levčkom en sco pofočk se jutr še kej oglasim ... oziroma dons bo tole že ... pol pa šibam ... sem zmer bolj navdušena nad tole morsko idejo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jutro je veter piha po telovdbi sem en pozdravček vsem Scorpiogirl.............morje jaaaaaaaaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 muce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj je z mano dons kaka levinja :xx!: brez make upa v kavbojkah sredi tedna ( to bi lahko samo na petek), pa me boli zadnjica še za ta protokol :xx!: ej sploh nisem spedenan tako kot ponavadi KRIZAAAAAAAAAAAAAAAAA PS: vsaj tekovadila sem zjutri sama sebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj je z mano dons kaka levinja :xx!: brez make upa v kavbojkah sredi tedna ( to bi lahko samo na petek), pa me boli zadnjica še za ta protokol :xx!: ej sploh nisem spedenan tako kot ponavadi KRIZAAAAAAAAAAAAAAAAA PS: vsaj tekovadila sem zjutri sama sebi Dobro jutro....Hmm jaz sem tudi brez mejkapa, pa tudi v kavbojkah... ma kam gre ta svet... a se vračamo v šesdeseta... a čmo nanovo zalaufat hipijevsko gibanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kaj je z mano dons kaka levinja :xx!: brez make upa v kavbojkah sredi tedna ( to bi lahko samo na petek), pa me boli zadnjica še za ta protokol :xx!: ej sploh nisem spedenan tako kot ponavadi KRIZAAAAAAAAAAAAAAAAA PS: vsaj tekovadila sem zjutri sama sebi natur si še bol sexi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Levčki natur si še bol sexi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Dobro jutro....Hmm jaz sem tudi brez mejkapa, pa tudi v kavbojkah... ma kam gre ta svet... a se vračamo v šesdeseta... a čmo nanovo zalaufat hipijevsko gibanje? je je jupi to mi deli xrosex dej ti sam reci kje se zberemo pa ga mal zažuramo full mi manjka en dober žur, mal belga vina, kitara....plaža..lohk tudi na Kolpi natur si še bol sexi saj po moje me je zjebal glih to ko nisem hotla bit natur ampak neki kar nisem zato sem dons deep in shit vau kolk vas mam rada še pišem grdo........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 saj po moje me je zjebal glih to ko nisem hotla bit natur ampak neki kar nisem zato sem dons deep in shit vau kolk vas mam rada še pišem grdo........ bejba, bo boljš lohk ti luna ne paše ... tale sco luna zna bit ... čeprav zdej je men tale luna čist ... ma, sploh vpliva luna name ful Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 bejba, bo boljš lohk ti luna ne paše ... tale sco luna zna bit ... čeprav zdej je men tale luna čist ... ma, sploh vpliva luna name ful in kolk mi gre na ku... tale beseda al pa stavek : saj bo bolš jaz hočem da me stvari ne spravijo iz tira v taki meri, da sem čist na tleh da jih sprejmem take kot so :xx!: ne pa čakat da bo bolš al pa ne ali karkoli.....tečna levinja sem dons a sem lahko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 in kolk mi gre na ku... tale beseda al pa stavek : saj bo bolš jaz hočem da me stvari ne spravijo iz tira v taki meri, da sem čist na tleh da jih sprejmem take kot so :xx!: ne pa čakat da bo bolš al pa ne ali karkoli.....tečna levinja sem dons a sem lahko seveda si lahko če moraš bit sej vem ... hočeš vse takoj in tukaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 oooooo scorpiogirl, full ti hvaala ne nočem vse takoj in tukaj rada imam pa pošlihtane in z razlogom končane stvari a razlog mojega rojstva je v moji smrtimed mrtvimi ni smrti......črni golob je tam rdeči pelikan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 je je jupi to mi deli xrosex dej ti sam reci kje se zberemo pa ga mal zažuramo full mi manjka en dober žur, mal belga vina, kitara....plaža..lohk tudi na Kolpi saj po moje me je zjebal glih to ko nisem hotla bit natur ampak neki kar nisem zato sem dons deep in shit vau kolk vas mam rada še pišem grdo........ Ja bo treba v klet pogledat kako je sez kitaro, žice so najbrž že popokale čeprou so ble jako drage (neke Đipson al neka taka firma...)Zdej če gremo na Kolpo, (recimo na un del k so snemal čuvarja meje) pol bo bol metliška črnina rulala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ja bo treba v klet pogledat kako je sez kitaro, žice so najbrž že popokale čeprou so ble jako drage (neke Đipson al neka taka firma...)Zdej če gremo na Kolpo, (recimo na un del k so snemal čuvarja meje) pol bo bol metliška črnina rulala... hudo hudo ti tole jaz sem koj za pa še nasmeješ me in mal v dobro voljo spraviš thanks ja pa džipson strune...o kje so že ti cajti..ko smo za Kokro Ribljo Čorbo rulal Dva dinara drže.......I evo ti za taxi a se spomniš....Bora Djordjevič :xx!: pa še kak Balaševič se je najdu...pa Idoli.....za Maleno...... ej hudo je blo bi blo za ponovit jaaaaaaaaaaaa tud metlišča ta črna bo dobra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hudo hudo ti tole jaz sem koj za pa še nasmeješ me in mal v dobro voljo spraviš thanks ja pa džipson strune...o kje so že ti cajti..ko smo za Kokro Ribljo Čorbo rulal Dva dinara drže.......I evo ti za taxi a se spomniš....Bora Djordjevič :xx!: pa še kak Balaševič se je najdu...pa Idoli.....za Maleno...... ej hudo je blo bi blo za ponovit jaaaaaaaaaaaa tud metlišča ta črna bo dobra Jap sez BoroČorbo sma skup pila unijon na Knjaz mihajlovi in tulla"kako je lepoooo biti gluuup"Malena ... jedina.... ekhmm....Balaševič mi je malce premelanholičen, mi bi pa sedel kak Oliver Mandič... Poluuudečuuuu... Poludečuuuu učiniču sveee da neodeš ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jap sez BoroČorbo sma skup pila unijon na Knjaz mihajlovi in tulla"kako je lepoooo biti gluuup"Malena ... jedina.... ekhmm....Balaševič mi je malce premelanholičen, mi bi pa sedel kak Oliver Mandič... Poluuudečuuuu... Poludečuuuu učiniču sveee da neodeš ti... Riblja čorba.....kva smo se ga zapil...pa tale komad je tud dober:Bivao sam sa jednom i drugomMuvao se sa ovom i onomDruzio se sa srecom i tugomA ti odes s prvim avionom. Teoretski ljubav lepo zvuciMalcice je drukcije u praksiMnogo toga jos uvek se uci'Ajmo dole, stigao je taksi. Cutim i kroz staklo gledamBoeing sedam-cetiri-sedamTi si jedina, ti si dragocenaCista desetka, to ti je ocena. Avionu, slomicu ti krilaDa ne letis, ona bi tu bilaJoj, ako ti uhvatim pilotaLisicu ga njegovog zivota. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hudo dobr pol pa kar večkrat tuki k nam poglej .........se stalno kaj dogaja....... pa da bi bilo res samo dobro Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pogrešam levčke....pa druge zveri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jaz tud lev , ampak v luni.. Vse dobro..jaz pa Lev za luno. pa na Marsu in z Venero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jaz tud lev , ampak v luni.. Vse dobro..kaj pa ascendent? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.