Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Daj razloži to malo, bi bilo boljše če bi imel škorpijona? Vse dobro.. zame ja.........ribe so tako spolzke, nikol ne veš pri čem si, pa ne zanima jih nobena stvarprav preveč, nobene akcije te rešuje luna v levu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 A ti ni všeč, če so dotiki spolzki ? Sicer pa, ribe so skoz v akciji.. Vse dobro.. v to me pa ne moreš prepričat, preveč dobro poznam,njihova akcija je predvsem kako poležavanje na kavču,za vse ostalo je treba precej truda....oki, a le če je riba po horoskopu.ti jo imaš pa v ascedentu , ali kako že Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Daj razloži to malo, bi bilo boljše če bi imel škorpijona? Vse dobro.. absolutno.. škorpion je pač konkretnejši. riba je pa, ahh, "da ne ah". malo se zafrkavam, čeprav mi ribe delujejo res dokaj patološko. neotiplive, nestanovite, presentimentalno takrat ko ni treba. moja najljubša ribica (v bistvu kar zlata) je moja mami. ona je pač drugačna ribica... leeon, kje imaš pa sonce? ( na nebu..) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 V tvojih očeh.. Vse dobro..kok si ti sladek.. daj še. še pa še.. mjam.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 absolutno.. škorpion je pač konkretnejši. riba je pa, ahh, "da ne ah". malo se zafrkavam, čeprav mi ribe delujejo res dokaj patološko. neotiplive, nestanovite, presentimentalno takrat ko ni treba. moja najljubša ribica (v bistvu kar zlata) je moja mami. ona je pač drugačna ribica...leeon, kje imaš pa sonce? ( na nebu..) a veš da se kar strinjam s teboj moja najdražja no ne ravn zlata ribica je moj brat...tako da poznam v nulo Leeon je pa itak bikec in za bikce velja, da so kar dost podobni ško vsaj v eni stvari Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 A ti ni všeč, če so dotiki spolzki ? Sicer pa, ribe so skoz v akciji.. Vse dobro.. Ribe.. bah... nebi se mogu bolj nestrinjat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 točn tko Ebor. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 točn tko Ebor. Ja itak...kako si kaj drugače Audi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Bikec kako si ti kaj meni te kar mal pogrešalaaaaaaaaaa bikca je zgleda kozu totalno preganjal, sploh ni bil na tekočem , bo pa zdej nadoknadil Ja imam tudi jaz korenine od tam, pa kos zemlje, za zadovoljvanje vrtnarskih potreb... se mi je zdelo, ker marsikdo komaj ve za ta lep košček Slovenije Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ja itak...kako si kaj drugače Audi? Hudo dobr pa ti danes sem že tak biznis naredila vsaj upam,da se mi ga potrdi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bikca je zgleda kozu totalno preganjal, sploh ni bil na tekočem , bo pa zdej nadoknadil se mi je zdelo, ker marsikdo komaj ve za ta lep košček Slovenije ja to pa res, mogoče je še bolje tako, da ni tistega masovnega turizma, vsaj kar se Kolpe tiče, u pa zdele bodo gobe...S kerga konca BK pa si ti, mislem s kod imaš korenine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bikca je zgleda kozu totalno preganjal, sploh ni bil na tekočem , bo pa zdej nadoknadil kok je fajn to slišat kar mal pogrešam tvoje komentarje tm sem za bikca poiskala kje ma Venero.....k je leve iz štale podil pa mu mal obrazlož Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Hudo dobr pa ti danes sem že tak biznis naredila vsaj upam,da se mi ga potrdi Jest kr uredu, tud en kup stvari popedenu, če do bog dal bom šu kmal spet lahko mal na dopust... A si dala kej skontoja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ja to pa res, mogoče je še bolje tako, da ni tistega masovnega turizma, vsaj kar se Kolpe tiče, u pa zdele bodo gobe...S kerga konca BK pa si ti, mislem s kod imaš korenine? glede tega imaš pa prav, kakšno bi pa blo okoli zidanc , če bi blo polno Italijanov Jst sem sicer iz Lj, drugač so pa moje korenine od Črnomlja proti Vinici, najbolj močno Dragatuš, pa Jerneja vas, malo daljni sorodniki bi se pa itak našli v vsaki drugi vasi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 sconto jaz hočem še obresti dobit levinja itak jaz tudi......drugi teden na podaljšan vikend ampak bo pa dolgčas, ko te ne bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 glede tega imaš pa prav, kakšno bi pa blo okoli zidanc , če bi blo polno Italijanov Jst sem sicer iz Lj, drugač so pa moje korenine od Črnomlja proti Vinici, najbolj močno Dragatuš, pa Jerneja vas, malo daljni sorodniki bi se pa itak našli v vsaki drugi vasi Hehehe ja moji sorodniki so tudi v vsaki drugi vasi.. heheheheeh...Jaz sem pa tudi iz Lj, Drugače pa Črnomelj- proti Mavrlenu-Stražnji Vrh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 kok je fajn to slišat kar mal pogrešam tvoje komentarje tm sem za bikca poiskala kje ma Venero.....k je leve iz štale podil pa mu mal obrazlož a ni , kolk je fajn, ker imam zdej dopust , me ne bo nič kozu preganjal Sem bom spomnu na vas , ker ne bom mogu komentirat Bom mal pogledal, sam je treba še kune kupit, pa kremo za sončenje Hehehe ja moji sorodniki so tudi v vsaki drugi vasi.. heheheheeh...Jaz sem pa tudi iz Lj, Drugače pa Črnomelj- proti Mavrlenu-Stražnji Vrh... pol sva pa čistokrvna Belokranjca , a tisti konc, enga poznam iz Amerike,ki ima tam korenine Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 sconto jaz hočem še obresti dobit levinja itak jaz tudi......drugi teden na podaljšan vikend ampak bo pa dolgčas, ko te ne bo Hmm, nč skonto...Ah saj hitro mine Audi.... a ni , kolk je fajn, ker imam zdej dopust , me ne bo nič kozu preganjal Sem bom spomnu na vas , ker ne bom mogu komentirat Bom mal pogledal, sam je treba še kune kupit, pa kremo za sončenje pol sva pa čistokrvna Belokranjca , a tisti konc, enga poznam iz Amerike,ki ima tam korenine Ja čistokrrvna.. jest to zmeri sez ponosom povem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 glede tega imaš pa prav, kakšno bi pa blo okoli zidanc , če bi blo polno Italijanov Jst sem sicer iz Lj, drugač so pa moje korenine od Črnomlja proti Vinici, najbolj močno Dragatuš, pa Jerneja vas, malo daljni sorodniki bi se pa itak našli v vsaki drugi vasi jaz tudi enega enega dobrega tipa iz Dragatuša Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 jaz tudi enega enega dobrega tipa iz Dragatuša Čak a sem reku, da sem iz Dragatuša???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Čak a sem reku, da sem iz Dragatuša???? JA a nisi tam rojen tip si dober Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 JA a nisi tam rojen tip si dober P.S.: Ekhmmm v Dragatušu nimajo porodnišnice.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 P.S.: Ekhmmm v Dragatušu nimajo porodnišnice.... čaki.......a nisi ti še doma rojen pod vinorodnimi grički ob prelepi Kolpi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 čaki.......a nisi ti še doma rojen pod vinorodnimi grički ob prelepi Kolpi Ma neeee .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ma neeee .... aja sorry Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.