Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 a ni , kolk je fajn, ker imam zdej dopust , me ne bo nič kozu preganjal Sem bom spomnu na vas , ker ne bom mogu komentirat Bom mal pogledal, sam je treba še kune kupit, pa kremo za sončenje pol sva pa čistokrvna Belokranjca , a tisti konc, enga poznam iz Amerike,ki ima tam korenine če rabiš kremo, jaz ti moja pošljem prideš nazaj kot čokolada za polizat dons mi neki ven seka xrosex ste me bikci v dobro voljo spravil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 mucam pa dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 JUTRO Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Hladen in neprijazen dan :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ne šimfaj dneva po jutru Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 sem vstala že sredi noči tko da en smotan dan bi bil primeren za razvajanje v toplicah in ob kaki dobri masaži z dobrim maserjem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 mice mace Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 so pa danes pozno vstale so se crkljale in dobro kosilo skuhala sedajle se bom pa spet crkljala..........je tko fajn dan za to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jutro.......mrzlo sicer...... dont worry be happy Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 o moja scorpio http://www.artgame.com/images/scorpio.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Brrrr jutr.. uff kwa je mrzlo...inbetvin dobra ikona Audi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mrzu jutr a te ni nihče ogrel ikonca pa itak..........kot njena lastnica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 mrzu jutr a te ni nihče ogrel ikonca pa itak..........kot njena lastnica Danes zjutraj še nihče... grem zdajle po en surogat.. se pravi kavo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jaz sem kavo že spila..........nič ne pomaga prov kriza Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 še levčkom en pa levinjam zdej pa spat sem vas pogrešala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 mucice kaj še spite Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 mucice kaj še spite Hmm ja... Dobro jutro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 JUTROOOOOOOOOOO VSEM...........sonček vam pošiljam iz prekrasneGorenjske se že prav po levje.kreljevsko pretegujem in pijem kavico danes pa mal akcije...........da ne bo zebl........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 UUUUUUUUUUAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWW..........Se sam pretegujem. Dobro jutro vsem! Zdej pa hitro kavo kuhat... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hojlaaaaaaaaaaaaaa tudi tebi Tamburinnnnnnnnnn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 pozdravljeni v brlogu kolk je fajn videt akcijo že navsezgodaj ... jst sem se tud naspala pa kavico že spila ... soooooonnnnnnnnncccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem tud jst dons čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 pozdravljeni v brlogu kolk je fajn videt akcijo že navsezgodaj ... jst sem se tud naspala pa kavico že spila ... soooooonnnnnnnnncccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sem tud jst dons čist a boš kaj uletela in poročala jaz sem tudi noro dobro preživela dopust je moj ško čist ponorel takega razvajanja pa še ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.