girly 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 to sem pa tudi jaz .. hehe ... vse najboljše za mene (še za par dni nazaj)! xrosex Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 vse najboljš Girly.........a zdej nisi več ..........tist kar si bla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 a boš kaj uletela in poročala jaz sem tudi noro dobro preživela dopust je moj ško čist ponorel takega razvajanja pa še ne seveda pridem ... da se ne razstrupim prehitr ... seveda, sco čist ponorimo na dopustu girly Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ma neeeeeee škorpije skoz norite samo včasih vsa nekako se ne da spravit v PRAVI pogon ko se vam pa strga se pa strga do konca mi je pel zjutri: Moja ljubica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ma neeeeeee škorpije skoz norite samo včasih vsa nekako se ne da spravit v PRAVI pogon ko se vam pa strga se pa strga do konca mi je pel zjutri: Moja ljubica kaj češ, pač skoraj ne poznamo ene vmesne poti ... al čist al pa nič če maš jutr kaj časa, se najbrž lahko kaj zmeniva ... sej se še slišiva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 IMAM..imam....veš da za dober vedno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Jeeeeeeeeeee te pokličem jutr ... bolj pozno popoldne pomoje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 a prideš pol do našega jezera na en Bandidos Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 a prideš pol do našega jezera na en Bandidos aha je tam ful fajn ... rajši kar na pivo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 aha je tam ful fajn ... rajši kar na pivo kot želišššššššš bova sproti pile in pele Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kot želišššššššš bova sproti pile in pele Predlagam uno našo znano narodno: "že dolgooo nismo piliiii ga piliii ga....."Če jo seveda sploh znata zapet.... kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Predlagam uno našo znano narodno: "že dolgooo nismo piliiii ga piliii ga....."Če jo seveda sploh znata zapet.... kajne... a naju prideš naučit ti bova dali za pir Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 a naju prideš naučit ti bova dali za pir Ekhmmm kdaj drugič..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ekhmmm kdaj drugič..............pol pa namo pili in peli.........bomo sam čvekali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 .........pol pa namo pili in peli.........bomo sam čvekali Prav, samo, da ne bo zaradi tega spet cel teden dež padal...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Prav, samo, da ne bo zaradi tega spet cel teden dež padal...... pa kaj..........ga bom pol še mal Štajercem nesla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kot želišššššššš bova sproti pile in pele bova pili in čvekali ... če jst začnem peti ... vsi zbežijo ne bo dežja ... jst prinesem samo sonce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Dobro jutro zverinjak Lnf sonček je in jaz sem skuštrana bova pili in čvekali ... če jst začnem peti ... vsi zbežijo ne bo dežja ... jst prinesem samo sonce call me bejbi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 mucice a samo to madonca škorpije....pa kva ste tko mal zgovorne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 zverinjad Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 zverinjad repka a bo kaj danes......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 repka a bo kaj danes......... o bejbi te pokličem popoldne ... ok ... šibam zdejle v Lj ... pa bom cel dan okol skakala ... upam, da bom dost zgodi frej ... k pol mam pa spet napovedano eno bluzenje do jutra ... en nenapovedan rojstni dan je vmes padu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 o bejbi te pokličem popoldne ... ok ... šibam zdejle v Lj ... pa bom cel dan okol skakala ... upam, da bom dost zgodi frej ... k pol mam pa spet napovedano eno bluzenje do jutra ... en nenapovedan rojstni dan je vmes padu bravo........jaz v pričakovanju podaljšanega vikenda imela že en full dolg tako da včasih sem pa pol čit off topic ampak jaz uživam 1000 na urooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 bravo........jaz v pričakovanju podaljšanega vikenda imela že en full dolg tako da včasih sem pa pol čit off topic ampak jaz uživam 1000 na urooooooooo tko je treba se slišiva ... zdej pa šibam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.