Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mačona kar se levov tiče.......prijatelji smo enkratni in stalni, nikoli ne zapustimo ladje, tudi, ko je najteže jaz sem mislila bolj na dokazovanje idej. ja, zvestoba je lepa čednost, značilna tudi za Leve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mucice pa mačkoni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 bejbi kako si kaj strupek pripravljen za nežnosti ali kaj drugega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ahoj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ksenia midva z B.P. malo sodelujeva veš..............zato včeri una fotka mogoč bova še bolj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 luštna si luštna... jaz pa ugotavljam da bi bilo dobro eni levinji it izpred oči... v bistvu dost jo imam (verjetno ona mene še bolj)... ne razumem ko sem pa tko ljubko bitje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ..seveda si ljubko bitje res........kaj jaz vem res nimam slabih izkušenj ne z levi in ne z levinjami z vsemi full dober šibam zadnje čase me itak obletavajo samo škorpije.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 luštna si luštna... jaz pa ugotavljam da bi bilo dobro eni levinji it izpred oči... v bistvu dost jo imam (verjetno ona mene še bolj)... ne razumem ko sem pa tko ljubko bitje Hehehe pa poiskat kako zavetje leva....Zaenkrat uno s tajnico bolj suša... čakam na nove projekte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 verjetno sem jst problem Hehehe pa poiskat kako zavetje leva....Zaenkrat uno s tajnico bolj suša... čakam na nove projekte... le glej da ne pozabiš name... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 neeee............una je problem, ker vidi konkurenco daj ji povedat kaj te muči :xx!: saj se da pogovort Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 mogoče se pa men ne da več zdejle bi mi pasala ena masaža... bemti. sem zlomljena ko štirje. sem ful velik nardila v službi... popoldne me čaka obisk pri tašči (pismo a je danes še lev???? a sem levinjo dobila za taščo - o moj bog) potem pa upam, da grem se razvajat pod krošnje dreves (brez leva ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 mogoče se pa men ne da več zdejle bi mi pasala ena masaža... bemti. sem zlomljena ko štirje. sem ful velik nardila v službi... popoldne me čaka obisk pri tašči (pismo a je danes še lev???? a sem levinjo dobila za taščo - o moj bog) potem pa upam, da grem se razvajat pod krošnje dreves (brez leva ) Ja ne bom pozabil....Tisto, ko si povdarila, da brez leva, ti nebi bilo treba....itak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 .pridi.......do mene...mam full dobro maserko.za sek lohk videš mojo novo fotko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 zakaj ne velikokrat me en prijeten levček spremlja na teku... mlado meso jst se pa odpovedujem mesu... za nasekat sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 .pridi.......do mene...mam full dobro maserko.za sek lohk videš mojo novo fotko Kje...Kje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jebela cesta, osa mi leče po stanovanju ... satan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 .pridi.......do mene...mam full dobro maserko.za sek lohk videš mojo novo fotko sem videla videla ... to tvoja hči zraven?sej nekaj mojih je tud v mojem blogcu.... ;9 nekaj jih pa še bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 zakaj ne velikokrat me en prijeten levček spremlja na teku... mlado meso jst se pa odpovedujem mesu... za nasekat sem... Jap in to po nagi riti..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sem videla videla ... to tvoja hči zraven?sej nekaj mojih je tud v mojem blogcu.... ;9 nekaj jih pa še bo ja........veš 30.8. gre za en mesec v Avstralijo za cel mesec na počitnice nočem puščati slik na netu.....žal...... :xx!: Ebor, po nagi riti ti ti ti ti levček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 haha Ebor, s šibo a?ej vem, da se bo imela dobro nad dobro sem preletela v dnevniku ja... se mi zdi, da sem jst iz podobnega testa mama... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 haha Ebor, s šibo a?ej vem, da se bo imela dobro nad dobro sem preletela v dnevniku ja... se mi zdi, da sem jst iz podobnega testa mama... Ma neee s šibo, s šibo boli..... z dlanjo... seveda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ti ti ti :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ti ti ti :xx!: Ja no kaj... sem napisal koker mislm... a je kej narobe??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 SEVEDA NI NAROBE......lepo da pišeš kar misliš tudi jaz se učim, da jim govorim kaj mislim, kaj bom naredila, bomo še videli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sta dobra, sta se čist v šeškanje vživela... da sem pa napisala da se bo mala zihr dober imela pa noben ne vid ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.