Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 očitno dobr prenašamo že vemo zakaj in zakaj pa?????????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 in zakaj pa?????????? a ne veš zato, k ste fajn no, za pogovore ste super Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 a ne veš zato, k ste fajn no, za pogovore ste super če bi ti meni rekla kej drugega........bi si že čudn razlagala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 dans ti gre pa sam sex po glavi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 dans ti gre pa sam sex po glavi a samo danes pa saj ja živim s škorpijo kaj bi mi pa lahko šlo še drugega pa hvali me zadnje čase tko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 če bi ti meni rekla kej drugega........bi si že čudn razlagala sej nisi edini levček za kej drugega pač ne vem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 sej nisi edini levček za kej drugega pač ne vem itak da dober čvek................ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 10 ur učila ... zdaj pa še samo umrem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 helllloooooooooooo še ene dva smotana dneva pol bo bolš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 JUTROOOOOOOOOOO še enkrat http://www.nb-toys.com/ch/images/ProductPhoto/TY-93-35.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 he he ..pa šeenkkrat http://timeless-toys.com/Webslides/Oldfashioned_Handpuppets/Webslideshow3/images/Leo_Lion_48028_jpg.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 br jutr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 tud teb a si spala ponoč mene mlaj čist zdela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 nisem... tud name prazna luna slabše deluje kot polna. Pa ful težka odločitev je pred menoj, oz. odločitev je že padla, realizacija bo boleča (predvsem zame)... upam, da speljem. Ampak ne bom nič delovala na silo iz ranjenosti ampak počakala na pravi trenutek. Danes po službi me čaka likanje. Cel teden perem, je treba likat začet, pa tamali pripravit za priprave, ... mogoče mi uspe pobegnit dušo pockrljat v gozd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Dobro jutro zverine! Nekdo me izziva da se bojim mačkov... haha... Sicer imam samo Plutona v levu... Imam pa zato doma eno dvojčico ki je asc. lev... A to kaj šteje? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 saj te čisto razumem in bravo če si sprejela odločitev in da jo boš res realizirala jaz sem ob mlaju čisto mim in vsaka malenkost me vrže s tira :xx!: kar me načeloma ne komaj čakam, da se mi začne fax da bom polno zaposlena in da bodo misli,želim si močno tega, drugje, kot so sedaj a ker si močno želim, vem, da mi bo uspelo ja tudi meni gozd pomaga, čeprav, še več imam od vode, ko sedim ali se sprehajam ob jezeru Dobro jutro zverine! Nekdo me izziva da se bojim mačkov... haha... Sicer imam samo Plutona v levu... Imam pa zato doma eno dvojčico ki je asc. lev... A to kaj šteje? šteje šteje lepo da si pršu še mal sem ti kar mal dvojčico vpraši kak in kako.......saj v bistvu vse veš jaz v vodnarju nimam nič..............samo hčero vodnarko aja pa mamica moja tudi vodnarka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 šteje šteje lepo da si pršu še mal sem ti kar mal dvojčico vpraši kak in kako.......saj v bistvu vse veš jaz v vodnarju nimam nič..............samo hčero vodnarko aja pa mamica moja tudi vodnarka Saj se ti mal pozna... To je nalezljivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Saj se ti mal pozna... To je nalezljivo... kje kako zakaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kje kako zakaj Ne povem... Ugibaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ne povem... Ugibaj... nimam kaj ugibat.............podobnosti skoraj ni.....nisem ne sanjava, ne idealist........ne počasna.....sem drzna, hitro se odločim, nepotrpežljiva Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 nimam kaj ugibat.............podobnosti skoraj ni.....nisem ne sanjava, ne idealist........ne počasna.....sem drzna, hitro se odločim, nepotrpežljiva Vse ti je jasno... To je že ena podobnost. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Vse ti je jasno... To je že ena podobnost. ko beli dan kolk si ti prijazen vodnar Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ko beli dan kolk si ti prijazen vodnar A so tudi drugačni? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 A so tudi drugačni? ja tud tečni znajo bit..in to ša kak :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.