Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sva že dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 mucice kozica(upam, da nisem kiksnala kaj ksenia ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sva že dve kaj si pa mislila čakat na druge, da ti ga polepšajo no way :xx!: vse je v nas samih mucice kozica(upam, da nisem kiksnala kaj ksenia ) repkica miss you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dobro jutro mucke... To pa še nisem povedal - imam tri mini levčke, en mesec stare...Zdaj so ravno za eno dlan veliki... Prav zdajle se mi motajo nekje okrog nog... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Dobro jutro mucke... To pa še nisem povedal - imam tri mini levčke, en mesec stare...Zdaj so ravno za eno dlan veliki... Prav zdajle se mi motajo nekje okrog nog... Ena lep pesmica se zdalje vrti, jo poje ena Gorenjka, Manca Špik: čakam nate marinero, sonce v mojih si očeh hvala za lep jutrnji pozdravček je bil naporen vikend, si grem skuhat kavico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 brdan... sem ugotobila zakaj tako rada zahajam v tole temo da se mal nalezem vaše samozavesti in samohvale mogoče mi pomaga skozi dan nekaj za vas da se posladkate, sem s polnimi usti včeraj ugotavljala, da če ne drug me ima Bog sigurno rad Mmm kaj bi tole zdaj zobal.... Aja karkoli je že razlog sam da ti je ql..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jooj, kakšna lepa slikica, audente danes je pa že kar živo v tem brlogu, sem mislila, da bom med prvimi. naporen dan pred mano, držite pesti, da bo šlo vse gladko. prijeten in ne preveč moker dan vsem zverinam! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 si ga bom morala kar sama naredit............. Huda ikona Audi..... hehehehehehehe.. neke čudne associacije se mi porajajo.. hehehehehe... Aja sej fres, dobro jutro..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 jooj, kakšna lepa slikica, audente danes je pa že kar živo v tem brlogu, sem mislila, da bom med prvimi. naporen dan pred mano, držite pesti, da bo šlo vse gladko.prijeten in ne preveč moker dan vsem zverinam! saj vsem pravim....Levi smo carji.........hvala za pohvalo, drugi sploh ne opazijo za levinje mora biti ena luškana mucica, ane držim pesti zate xrosex Huda ikona Audi..... hehehehehehehe.. neke čudne associacije se mi porajajo.. hehehehehe... Aja sej fres, dobro jutro..... Aja Ebor.......hvaalaa....a povej prosim, kake asociacije, na sladoled mogoče??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 saj vsem pravim....Levi smo carji.........hvala za pohvalo, drugi sploh ne opazijo za levinje mora biti ena luškana mucica, ane držim pesti zate xrosex Aja Ebor.......hvaalaa....a povej prosim, kake asociacije, na sladoled mogoče??? Ne čist na sladoled... si pa dokaj blizu... ekhm.. nekak ne smem tle povedat, ker.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ne čist na sladoled... si pa dokaj blizu... ekhm.. nekak ne smem tle povedat, ker.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 AUDENTA, kok si sladka.... (kje dobiš te specilane ikone?) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 o hvala ti pošljem link........potem popoldan.......jih je še mnogo nice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 iz lastnih izkušenj ti povem, devica in lev je nikakva kombinacija žal devica preveč presneto natančna, deloholična, vse po enih načrtih.......levčki obožujemo akcijo in radi improviziramo sicer je živ dolgčas ampak želi ti le vse oki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ojooooj, tile Levi, še nobenga nisem spoznala, pa že kar vem, kakšni so, točno vem ej, faaaak. :OO!: no bom lahk pol v to temo napisala, al so res tok fajn. Hmmm Mačona a ti si še devica.... ja potem pa definitivno, ti more bit taprvi... lev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ebor, kar v akcijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 iz lastnih izkušenj ti povem, devica in lev je nikakva kombinacija žal devica preveč presneto natančna, deloholična, vse po enih načrtih.......levčki obožujemo akcijo in radi improviziramo sicer je živ dolgčas ampak želi ti le vse oki waw, na to se tudi razumeŠ? malo za zajebancijo kako naj bi pa jaz (tehtnica/rak/škorpionka) šla skup z oven/tehtnica/ stelec?v smeslu dolgočasenja, mislim... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 waw, na to se tudi razumeŠ? malo za zajebancijo kako naj bi pa jaz (tehtnica/rak/škorpionka) šla skup z oven/tehtnica/ stelec?v smeslu dolgočasenja, mislim... nimam pojma o tem res............. lahko povem samo kar sama čutim in vem........full dober je lev + ško, če si to znaš naredit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 grrrrrrrrrrrrrr, a vsi levi napadate vse okrog sebe kadar ste jezni ?to ni dobro, res ne :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 nimam pojma o tem res............. lahko povem samo kar sama čutim in vem........full dober je lev + ško, če si to znaš naredit ha, ha... kaj si zdaj naj naredim, leva ali škorpiona? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 grrrrrrrrrrrrrr, a vsi levi napadate vse okrog sebe kadar ste jezni ?to ni dobro, res ne :xx!: saj ne napadamo samo malj bolj naglas rjovemo ha, ha... kaj si zdaj naj naredim, leva ali škorpiona? če bi šeenkrat izbirala kar škorpijona so mi namenjeni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Levi pa levinje bla lih na pijački z enim fajn levčkom zdej pa prov kmal spet šibam spali bomo .... kdaj že Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 iz lastnih izkušenj ti povem, devica in lev je nikakva kombinacija žal devica preveč presneto natančna, deloholična, vse po enih načrtih.......levčki obožujemo akcijo in radi improviziramo sicer je živ dolgčas ampak želi ti le vse oki Ne smeš bit tolk ... ...je odvisno še tud od drugih zadevic......sicer pa Levi gremo z vsemi , ker itaq lahko z vsemi opedenamo in spedenamo, če le hočmo Devica, ampak taka odštekana z Uranom na ASC v Strelcu in stelijem v Levu (Luna, Venera, Mars). pa še mal Tehtnice sem zraven - Merkur. tko da nisem tok zadrgnjena in pedantna in dolgočasna, kot žal vlada stereotipno prepričanje o Devicah. fajn je blo na tortici in kavici z Levom. ampak Levi res talajo komlimente 100 na uro in ti dvignejo samozavest. pa radi so lepi. nimam pripomb. bomo še ponovili. Ja taki so/smo levi, komplimentov nikol ne zmanjka, sploh pa če je še povrhu vsega vse res Pa lepota....jah pride takoj za samozavestjo takorekoč serijsko Me veseli, da ti Lev popestril dan (kar je itak samoumevno in normalno ) in da si se mela goody Levi pa levinje bla lih na pijački z enim fajn levčkom zdej pa prov kmal spet šibam spali bomo .... kdaj že A ti tud....hm....majo pa Levi zdele kar srečo, očitno, da so v takih dobrih družbah non-stop ......aja jasno, 'fajn levčkom' si napisala ker pa ni, skorj noben Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Trudi............ti si car levov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.