Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jes, naj uživa brjutr brlog kok lep dan se je naredil, mi ga je škoda preživeti za štirimi stenami... upam, da pobegnem popoldne v gozd... pa sva se neki menili za danes za v hribe pa je vse v vodo padlo... lep dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 dobro jutro! joj, audente, ti si pa čisto divja. sem mislila, da sem jaz zgodnja, ko sem se ob pol sedmih zbudila. grem umit lase, potem pa v knjižnico in čakat na telefonske klice, da vidim, kako bo dalje dan potekal. ena xrosex za vse! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ob 6.30 je že ona čist frišna..pa tud js sem danes bla že ob 5h budna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 seveda sem čist frišna kaka naj pa bom polna energije Girly, a bova dans spet mal modo uganjale kaj se nakazuje za jesen kake so smernice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 evo mene z brisačo na glavi ... JOOOOJ je mrzlo. če se jaz ne bom v avstralijo preselila lepega dne ... veze tam že imam, mi menda ne bo hujšega. pa predvsem zeblo me ne bo. audente daj vprašaj hčerko, če še ima plac za eno osebo. uh... glede mode pa ... nisem neki baš freak. se spomnim, da so lani ženske ful kapri hlače nosile in tiste škornje brez pete. UŽAS OD UŽASA! kot da bi jih z njive potegnil. upam, da bo letos kaj bolj normalnega in. jaz imam točno določeno količino oblek in ko eno "znucam", jo vržem stran in grem po novo - po možnosti kar se da podobno. sem blazno disciplinirana glede tega - nočem polnit omar kot en hrček. nimam nekaj ful cot, imam pa tiste kvalitetne, tako da jih imam tudi po 4 leta ali več. sem pa ravno zadnjič ugotavljala, da so vse žametne hlače že malo preveč znucane, jih bo treba letos zamenjat. ampak ne vem, če jih že sploh prodajajo. barve pa tudi kar naprej ene in iste furam - največkrat črno, potem pa še belo in bordo rdečo. drugega skorajda nimam. spomladi sem se vrgla v "bež investicijo" - kupila 4 hlače, pa majice za zraven, vse v odtenkih od bež do rjave. dvojnih hlač sploh nisem imela oblečenih nikoli, v enih imam baje veliko rit (mi je tip prijazno dojavil), ene pa sem kar nosila, ampak so bile bolj hipi stajl ... tako za na piknike in podobno. čisti waste of money. sem pa bila enkrat na barvnem svetovanju. ti povejo, katere barve ti pašejo. a je to že kdo bil? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 evo mene z brisačo na glavi ... JOOOOJ je mrzlo. če se jaz ne bom v avstralijo preselila lepega dne ... veze tam že imam, mi menda ne bo hujšega. pa predvsem zeblo me ne bo. audente daj vprašaj hčerko, če še ima plac za eno osebo. uh... glede mode pa ... nisem neki baš freak. se spomnim, da so lani ženske ful kapri hlače nosile in tiste škornje brez pete. UŽAS OD UŽASA! kot da bi jih z njive potegnil. upam, da bo letos kaj bolj normalnega in. jaz imam točno določeno količino oblek in ko eno "znucam", jo vržem stran in grem po novo - po možnosti kar se da podobno. sem blazno disciplinirana glede tega - nočem polnit omar kot en hrček. nimam nekaj ful cot, imam pa tiste kvalitetne, tako da jih imam tudi po 4 leta ali več. sem pa ravno zadnjič ugotavljala, da so vse žametne hlače že malo preveč znucane, jih bo treba letos zamenjat. ampak ne vem, če jih že sploh prodajajo. barve pa tudi kar naprej ene in iste furam - največkrat črno, potem pa še belo in bordo rdečo. drugega skorajda nimam. spomladi sem se vrgla v "bež investicijo" - kupila 4 hlače, pa majice za zraven, vse v odtenkih od bež do rjave. dvojnih hlač sploh nisem imela oblečenih nikoli, v enih imam baje veliko rit (mi je tip prijazno dojavil), ene pa sem kar nosila, ampak so bile bolj hipi stajl ... tako za na piknike in podobno. čisti waste of money. sem pa bila enkrat na barvnem svetovanju. ti povejo, katere barve ti pašejo. a je to že kdo bil? seveda je prostor...za spat in za jest, samo k maši moraš vsak dan iti, pa še zastonj ješ a to je samo 10 dni.pol gre naprej v Sydney, to si pa še rihta, zdej ko je dol.......ampak je hladno tam zdele, konec zime tudi jaz imam zelo izbran okus, preverjeno z vsemi modnimi dodatki se na začetku sezone odločim glede na modo in počutjr, katero barvo bom furala na barvnem svetovanju sem tudi že bila, a mi nekak ni sedlo. Zadnjič sem se udeležila delavnice Lee Pissani a me je razočarala kr neki zato bom ubodla za jeseni bolj etno stil in full rjave, orenžne in zelen za večerne priložnosti in moje politično delovanje pa vsekakor črno bela v baročnem stilu z pridihom ženskosti ej carica Girly, rada čvekam v tem stilu s tabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hm ... škoda, da se še ti moji avstralci klatijo po evropi, drugače bi ti lahko dala njihov kontakt, pa bi lepo poskrbeli za hčerko. in čisto vsi so tukaj. 2 v franciji, ena v grčiji, dva pa v londonu. crap. pa štirje od teh petih so sydneya. za k maši pa jaz nisem in se nikakor pod nobenim pogojem ne bi tako hudo žrtvovala v zameno za karkoli. no, če bi rekli, da mi bodo drugače mačka oskubili, bi menda šla ... še mraz raje prenašam. drugače pa - kot sem že napisala na eni drugi temi na forumu - www.couchsurfing.com . tukaj gor je ful ljudi, pri katerih lahko spiš ali pa greš samo na kavo, lahko pa ji tudi svetujejo glede česa, če so domačini (iz celega sveta so gor - avstralcev še in še). jaz sem do zdaj imela same ful dobre izkušnje. na barvnem svetovanju tudi mene niso ne vem kako impresionirali. ženska mi je okoli glave in vratu morala rute vseh mogočih barv in mi na koncu dala barvno paleto tistih, ki mi najbolj pašejo (vmes mi je še razlagala - ob vsaki posebej - katera mi sence kje dela itd.). same takšne, ki sem jih že itak imela v omari. ali pa štikle stanovanjske opreme v tej barvi (si nekako ne znam predstavljat, da bi zeleno nosila, me pa zelen kavč nič ne moti). potem pa še glede kozmetike, s kakšno se naj mažem. in me je celo namazala. JOOOJ. me je bilo sram do doma it. pa še peš sem bila. kako pa je zgledala delavnica Lee? jaz še na čem takšnem nisem bila, ali pa se ne spomnim več (kar pomeni, da me očitno ni ne vem kako impresioniralo). in tvoje politično delovanje? oz. udejstvovanje ... hehe .. povej več. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 aha zdele v kopalnico, da bom kot Levinja....blesteča in sveža manj je več, ane da ja po temle se jaz že skoz ravnam. kok lep dan se je naredil, mi ga je škoda preživeti za štirimi stenami... upam, da pobegnem popoldne v gozd... pa sva se neki menili za danes za v hribe pa je vse v vodo padlo... lep dan vam želim jutrček! a ne kok je fantastično sonce, direkt zaljubljena sem v to toploto in bližajočo se jesen. dobro jutro! grem umit lase, potem pa v knjižnico in čakat na telefonske klice, da vidim, kako bo dalje dan potekal. ena xrosex za vse!jutro! uf, jaz sem spala samo 6 ur. sam mam spet preveč energije. ******** malce svetlobe za Levčke in Levinje. seveda na moj skromen način. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s025.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Lea v bistvu hoče določiti najprej tip človeka....mene da sem romantičen v postelji ja ne pa kot oseba in osebnost, ki pač želi imeti poslovno modo na nivoju in za prosti čas športno eleganco in ko sem najbolj ql pa vsekakor etno stil tko mal odbit in potem pove kaj in kako naj bi kombiniral in ostale detajle brez smisla jaz jo poznam že od prej, kot smrkljo, je bila full luškana zdaj preveč visoko cilja enkrat me je "obdelal" Milan Gačanovič.......je bil nor make up zdaj letim..............škoda za Avstralce bo najdla kake nove. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 mačkice http://www3.shrani.si/files/afrika36892726.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 zveriniceeeeeeeeeeeee en božanski vikend vam želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 predvsem nezanimive mucice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 užaljene morda premalo modre kdaj pa kdaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 da te bolje vidim http://www.wildlifeartbylisa.com/images/lioness-home.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kdo to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kdo to? ali koga ja vse vas, ki hodite med užaljene levinje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 aha torej je misilil na užaljene levinje, potem kozoroginje nismo štete zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 aha torej je misilil na užaljene levinje, potem kozoroginje nismo štete zraven po moje ja....velja za levinje in še to ne vse Vsako prostovoljno dejanje ima nek namen in jasno začrtan cilj. Da malo poživimo to meditativno temo..http://7art-screensavers.com/screenshots/animals/lion-and-the-lamb.jpg bikec za tole fotko pa zaslužiš moja užaljenost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Večerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Vidm, da se ni kej preveč dogajal, razen mode .....sicer pa je to normalno, da se Levi in Levinje znajo zrihtat in opedenat in jasno vse skupaj tudi tako nosit, da se pokaže in da je opaženo Stil, eleganca vse to gre v ta paket in o tem sploh ne more bit dvoma pri Levih Girly....na slikcah Levinja, kot se šika Mačonka....evo mene carja Ksenia.......brez tebe bi te kar pogrešal v brlogcu ScorpioGirl........zakaj zmeri prideš, k mene ni ....da se mal prijetno zbockava in ponagajava Audente....itak carica, prava Levinja Leeon......muck ne bo zmanjkalo , but thanx enivay Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 čer trudi! končno se spet nekaj dogaja v tem brlogu. gledam tomb raiderja in se dolgočasim. in razmišljam, kje naj motivacijo za učenje najdem. nujno potrebno, čimprej. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 čer trudi! končno se spet nekaj dogaja v tem brlogu. gledam tomb raiderja in se dolgočasim. in razmišljam, kje naj motivacijo za učenje najdem. nujno potrebno, čimprej. Hojla Pa smo spet pri motivaciji ....joooooooooooojjjjj pa ti bi res rabla enga, k bi ti pokazal pravo motivacijo....saj napisal sem ti jo že prej enkrat tako na hitro Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 voham fovšijo in užaljenost na kilometre! sem že rekla, vsakmu privoščim VSE dbest, smilijo pa se mi osebki, ki se kr neki vtikujejo, ker očitno se spet tok vredu ne počutijo v svoji koži in niso tok samozavestni kot se šopirijo in sam iščejo pozornost. o modrosti pa ne bi. kdor molči, devetim odgovori. povem svoje kot mislim, sem ipak Strelka. in Strelci ne poznajo fovšije! zato jim tudi ne moreš do živega z nekimi dramatičnimi izbruhi užaljenimi iz ranjenega egota in ponosa .... ooooo, Levček! fajn da si nazaj. Yesss, sm vedno bak, ka mam dostop do PC-ja hm............tole napisano....pa.......ja te v bistvu štekam, samo.....nevem sicer na koga je letelo..... upam, pa da ne name, ker jaz se v svoji koži zelo dobro počutim, samozavesti mi ne manjka, modrost...ta se pa z vsakim dnem samo nadgrajuje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Hojla Pa smo spet pri motivaciji ....joooooooooooojjjjj pa ti bi res rabla enga, k bi ti pokazal pravo motivacijo....saj napisal sem ti jo že prej enkrat tako na hitro tega, kar se zdaj učim, pa res ne bi mogel v svoje vzorce spravit, trudi. sem se danes 6 ur učila in nikamor prišla. in na poti iz knjižnice ugotavljala, če bi šlo kako v tvoje "vzorce" stlačit (asociacije), pa žal ne gre. pride moj v ponedeljek domov. skrajni čas. potem šele ne bo motivacije za učenje. hehehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 tega, kar se zdaj učim, pa res ne bi mogel v svoje vzorce spravit, trudi. sem se danes 6 ur učila in nikamor prišla. in na poti iz knjižnice ugotavljala, če bi šlo kako v tvoje "vzorce" stlačit (asociacije), pa žal ne gre. pride moj v ponedeljek domov. skrajni čas. potem šele ne bo motivacije za učenje. hehehe Try ME nikakor niso te besede letele nate. x!x ker ti si srčen in v svojem bistvu samozavesten in še originalen povrh, ker si tudi Vodnar. Vse je res v bistvu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 joj, saj ne veš, v kaj rineš ... no, da ti uničim večer (se že vnaprej opravičujem): CELOVITE PRETVORBE Kot dopustna pretvorba je omejeno: a) s pretvorbo glagolske sestavine ----> glagolnikizjema so frazemi, t. i. skupi, kjer glagolska sestavina nastopa v slovarski obliki pretvorba nedovršnega glagola v glagolnik. in takega sranja mnogo in još strani. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.