Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 "Tapravih" res ne... Imajo kratek rok trajanja... na te sem tudi ja pomislila a si ti ne Device po horoskopu, morda mislil Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 na te sem tudi ja pomislila a si ti ne Device po horoskopu, morda mislil Ja valjda... Tam konec Decembra pa začetek Januarja se Device delajo...Jao...lajtunga... A si ti Devica?Po horoskopu mislim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 lahko noč vsem levom. lepo ajajte ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 muce bo treba mal začet migat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 brjutr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 brojutro ksenč & co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 jutro! grem na sončka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 nemorešverjameš... v moj lajf se je pa en levček vrnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Oj mucke... Nobene...a se na soncu grejete? Lepo... Uživajte. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 oj, Alef! jaz bi se grela na sončku s kakšnim muckom. ti tut uživaj pod neonskimi lučkami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 oj, Alef! jaz bi se grela na sončku s kakšnim muckom. ti tut uživaj pod neonskimi lučkami. Imam jih sedem, hočeš kakšnega? Saj bi sebe ponudil, pa sem bolj medved kot muc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 iiii, če so taki mali puhasti pa igrivi in grizejo ušesa - z veseljem. medved? jao!!! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 iiii, če so taki mali puhasti pa igrivi in grizejo ušesa - z veseljem. medved? jao!!! :OO!: Pa kaj? Tu pri men jih je polno. Še na vrt mi pridejo jabolka obirat... Mucki bodo pa res na razpolago ko bodo stari pol leta in cepljeni. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 mamiku jim, da kradejo jabolka! a se kej grejo tut fuzbal pol po travniku? pri nas doma pa pridejo srnice na njivo ... k se kar zaljubim v njihovo pojavo. ne vem, kaj nam kradejo, ker ne vem, kaj je na njivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 mamiku jim, da kradejo jabolka! a se kej grejo tut fuzbal pol po travniku? pri nas doma pa pridejo srnice na njivo ... k se kar zaljubim v njihovo pojavo. ne vem, kaj nam kradejo, ker ne vem, kaj je na njivi. Ne vem, raje ne grem gledat... Fuzbal me prav preveč ne zanima, sploh pa ne medvedji... Sem pa srnjaka videl prejle, na kakšnih 50 m.In prav nič se me ni bal! Gledala sva se kakšno minuto, potem je pa počasi odskakljal v gozd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 to bi bil slowball. srnjaka? čak, pa to se tudi meni dogaja, da se kar gledamo s srnami ... ... potem je odskakljal v gozd na čajanko z medvedi in zajci ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 to bi bil slowball. srnjaka? čak, pa to se tudi meni dogaja, da se kar gledamo s srnami ... ... potem je odskakljal v gozd na čajanko z medvedi in zajci ... Ma jaz imam tu pravo živalsko carstvo... Spomladi je bila medvedka s tremi mladiči... Pa srne, divji zajci, siva čaplja tod pride občasno.In par sokolov selcev živi nekje blizu. Hiša je zadnja v vasi, naprej je samo še gozd. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 pozdravljen zverinjak očitno je tudi vas privabil sonček kam na obalo to je bil carsko levji vikend takole nekako http://www.eurekalert.org/features/kids/images/lion020805_1sm.jpg plen je ujet če hočete imeti mlade levčke in levinje........se to dela med 15.nov pa tja do 15.dec. ja ni še čas za mlade levčke delat sedaj je čas, da rečemo adijo poletje in žur do jutranjih ur muce bo treba mal začet migat mucke so migale in migale in se crkljale in ljubile in ene črnolasi tipo je nemorešverjameš... v moj lajf se je pa en levček vrnil vidiš, levčki smo zvesta bitja Oj mucke... Nobene...a se na soncu grejete? Lepo... Uživajte. Hvala ...smo se naužile sonca , morja in vetra v laseh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ma jaz imam tu pravo živalsko carstvo... Spomladi je bila medvedka s tremi mladiči... Pa srne, divji zajci, siva čaplja tod pride občasno.In par sokolov selcev živi nekje blizu. Hiša je zadnja v vasi, naprej je samo še gozd. dbest, ne rabiš nič več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Tigrica v tigru..http://www3.shrani.si/files/window901699.jpg čestitam, lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 dbest, ne rabiš nič več. Vem. Lahko noč mucke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 nočko in lepe sanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Good Mornig my dear Ladies and Gentlemen Da takoj malo zamorim ali popestrim to jutro: "Delamo, kar smo. Smo, kar mislimo. Kar mislimo, je določeno s tistim, kar se učimo. Kar se učimo, določa tisto, kar izkusimo, določa tisto, čemur se izpostavljamo in kar s to izkušnjo naredimo."Jebemo uživaški vikend :xx!: čist preveč badidosov, kavic in ostalega sranja je bilo Sem tako salbo spla, da je kaj Še dobr, da je škorpijon skoz za akcijo Tako, zdaj grem pod tuš, pa frizurca spodi in zgoraj pa make up in v službo ta teden bom leva poslala na počitnice mora kozu ven udarit in pospravit par stvari, v red dat vse kar še ni 100% tako da, miss you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 o prva obiskovalka...kot vedno škorpijonka škorpijoni ste zvesta bitja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.