Trudi 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pametni zmagajo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 brjutr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 brjutr Tudi tebi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 dobro jutro vsem! evo mene po dolgem času. zadnje dni je bilo noro. služba, faks, milijon pijačk, pa še moj je prišel domov ... uh. še dihat sem komaj imela časa. danes pa tudi že ob 8 h sestanek na gospodarski zbornici, potem pa na šiht, potem upam, da me bo doma čakalo kosilo (končno nekaj dobrega, domačega za pojest ). zvečer malo v knjižnico, pa še kakšna pijača verjetno ... lep dan še naprej vsem skupaj, posebej audente in trudiju! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Pametni zmagajo a mora biti na koncu vedno zmaga ali ni dovolj lep spomin brjutr Dobro jutro naj se ti spremeni v lep dan dobro jutro vsem! evo mene po dolgem času. zadnje dni je bilo noro. služba, faks, milijon pijačk, pa še moj je prišel domov ... uh. še dihat sem komaj imela časa. danes pa tudi že ob 8 h sestanek na gospodarski zbornici, potem pa na šiht, potem upam, da me bo doma čakalo kosilo (končno nekaj dobrega, domačega za pojest ). zvečer malo v knjižnico, pa še kakšna pijača verjetno ... lep dan še naprej vsem skupaj, posebej audente in trudiju! Girly...............sem te kar malo pogrešila in tvojo energijo in levjo držo in pogled na stvari Naj se ti naredi en hudo dobr dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 muce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 muce repkaaaaaaaaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Dobro jutro voščim in obenem želim lep dan...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hvala enako ebor xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Dobro jutro voščim in obenem želim lep dan...... kaj ko bi ga danes malo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 kaj ko bi ga danes malo Ja če imaš možnost kar, jaz imam žal delooooo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ja če imaš možnost kar, jaz imam žal delooooo.... ma.......jat tudi dela čez glavo pa sem bolj brez navdiha za delo namreč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 opa, v zverinjaku pa danes zelo pestro.. a kdaj ni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 je je stalno je akcija samo mogoče se naša akcoja ne sklada s tvojim pojmovanjem akcije saj veš..........bikci in levi.........se ujamejo kje drugje kot v pogovoru morda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Še enga v zverinjak a mora biti na koncu vedno zmaga ali ni dovolj lep spomin lep spomin je itak zmaga Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Še enga v zverinjak lep spomin je itak zmaga ja bejbi točno tko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mucke in mucki Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Mucke in mucki vračamo v dvojni meri dobro mi gode svež gorski zrak kar neki km na biku za menoj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 lep spomin je itak zmaga Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bikec.....kako nice........just for you http://www2.arnes.si/~ljlutgled1/jernej/bik.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 vračamo v dvojni meri dobro mi gode svež gorski zrak kar neki km na biku za menoj NA BIKU???Revež... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 pa kje si stari, daj pridi kaj v Vodnarje, tam je danes že ves dan vakuum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 NA BIKU???Revež... zakaj revež se sploh ni bilo časa pogovarjat in zdajle me spet kliče ga spet zajaham in še 15 km čao Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 zakaj revež se sploh ni bilo časa pogovarjat in zdajle me spet kliče ga spet zajaham in še 15 km čao Ampak bi bilo pa zanimivo te res videt na ta pravem BIKU... Kolk časa bi bila gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ampak bi bilo pa zanimivo te res videt na ta pravem BIKU... Kolk časa bi bila gor... zdajle bom ene pol ure sicer pa na pravem biku, ki zna, lahko celo noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.