Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

jutri pa špičake, pa miniko, pa mrežaste nogavice ... x:px

na našem faksu take postavimo na oder, da odigrajo najbolšjo stevko x:px če se le da x;)x

a "kostum" vedno ni dovolj x:Dx

če nimam nč v glavi in se moram za profesorja zrihtat. ziher mi bo dal 10 brez vprašanj. x:Dx x:o)x

na psihologiji je potrebno vse povedat iz glave, ne pomagajo ne bedrca in ne dekolte :inocent:

na kateri faks hodiš? si dobila 10 xrolleyesx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

zdajle bom ene pol ure x:px

sicer pa na pravem biku, ki zna, lahko celo noč x:px x:px x:px x:px x:px

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

A ti sploh razmišljaš še o čem drugem kot o biciklih in bikih? x:Dx x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ko sem na biciklu, ne razmišljam nič x:px samo diham sveži zrak x^x

ko sem na biku, ne razmišljam nič x;)x uživam in lovim zrak x:Xx

:eek: x:Dx x:px

Probaj mal dihat tud vmes... x:Dx x:Dx

Je lažje... x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

mi ne da dihat vmes.....prej ali potem x;)x zato ulovim, kar se uloviti da x:px x:px x:px x:px x:px x:Dx

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx

To se pa lhko razume na več načinov... x:px x:Dx

končno doma ... no, saj vsem sem bila kakšni 2 urci, mi je dragi skuhal kosilo, potem pa šibala dalje. sploh ne vidim konca tej gužvi, še vsaj ves naslednji teden bo trajala ... :switz:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

končno doma ... no, saj vsem sem bila kakšni 2 urci, mi je dragi skuhal kosilo, potem pa šibala dalje. sploh ne vidim konca tej gužvi, še vsaj ves naslednji teden bo trajala ... :switz:

bejba.........helooooooooooo x;)x

samo da si se fajn napapcala dobre hrane, ki je bla pripravljena z ljubeznijo x:px

zdaj pa kalorije nekako porabit x:Ix nočko x^x

bejba.........helooooooooooo x;)x

samo da si se fajn napapcala dobre hrane, ki je bla pripravljena z ljubeznijo x:px

zdaj pa kalorije nekako porabit x:Ix nočko x^x

oj audente!

ma direkt precrknjena sem, da bi zaspala. sem se zleknila v posteljo in bila prepričana, da bom čez 2 minuti že v deželi sanj, pa ništa od tega ... isto kot po enomesečnem backpackanju po španiji in portugalski. najprej sem se šla umit (in od umazanije pustila rjave robove na bani :xx!: ) potem pa spat. seveda spanca od nikoder. no, takrat sem prvič doživela, da je človek lahko dejansko preutrujen, da bi zaspal. in danes spet isto.

rabim en dan morja. obvezno. pravi drek, da za vikend napovedujejo ohladitve. :angry2:

nič, bom pa šla domov, na štajersko, itak že 2 tedna nisem bila. fotra razveselit z burekom, ki ga pri nas ni mogoče kupit (razen v mercatorju - tisti pa je :xx!: )

uh, danes sem dobila v pečici pečen kompirček, paniranega osliča in grahovo omako. jutri pa bo menda skupni kar zajtrk, ker imam potem cel dan eno samo letanje.

kako pa kaj hčerka? kaj pravi o avstraliji? kakšni so odzivi avstralcev na smrt crocodile hunterja?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

oj audente!

ma direkt precrknjena sem, da bi zaspala. sem se zleknila v posteljo in bila prepričana, da bom čez 2 minuti že v deželi sanj, pa ništa od tega ... isto kot po enomesečnem backpackanju po španiji in portugalski. najprej sem se šla umit (in od umazanije pustila rjave robove na bani :xx!: ) potem pa spat. seveda spanca od nikoder. no, takrat sem prvič doživela, da je človek lahko dejansko preutrujen, da bi zaspal. in danes spet isto.

rabim en dan morja. obvezno. pravi drek, da za vikend napovedujejo ohladitve. :angry2:

nič, bom pa šla domov, na štajersko, itak že 2 tedna nisem bila. fotra razveselit z burekom, ki ga pri nas ni mogoče kupit (razen v mercatorju - tisti pa je :xx!: )

uh, danes sem dobila v pečici pečen kompirček, paniranega osliča in grahovo omako. jutri pa bo menda skupni kar zajtrk, ker imam potem cel dan eno samo letanje.

kako pa kaj hčerka? kaj pravi o avstraliji? kakšni so odzivi avstralcev na smrt crocodile hunterja?

joj, jaz sem bila prejšnji vikend na morju, samo v Portorožu..........noro fajn x:Ix ti samo piči dol nekam in uživaj , uživaj x:px jaz ko sem najbolj na psu, grem na morje x:px sem pol ko energijska bomba x:Dx x:Dx x:Dx

hudo dober ta tvoja večerja x:Xx

moja pikica uživa, maximalno x:Dx očitno se kar eni tipi lepjo tam okol x:)x

prvi stavek, ko sva govorili po telefonu previ: Ej, ko doštudiram, se preselim tu dol x:)x sicer je spoznala že full Slovencev.........tko da....enjoy life, ji pravim..in res ji...od srca x:Xx x:Xx x:Xx

no pa še tebi enega x:Xx da lažje zaspiš xsrcx

pa še za vse x:Xx za enega pa posebi x:Xx x:Xx x:Xx

uh, ko gre nazaj, se ji pridružim. če pa še "naši" skrbijo za njo tam doli, pa sploh fajn. verjamem, da ji ni hudega.

jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

še kar nič spanja. satan. bi šla kaj jest ali si kakšen kakav naredit, pa se mi potem ne bo dalo še enkrat zob umit. crap pa ta moja lenoba.

nič, še mojemu sms pošljem za lahko noč, potem pa zapiske za faks v roke, bom ziher v roku 10 min zaspala. hehe.

lepo ajajte vsi skupaj! pa prijetne sanje ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

jutro levčki in ostala družba x:Xx

madonca sem dans fajn spala x:)x bl je neumen film na TV, hitrej zaspim :inocent: pa tolik km na biku se tud pozna x:px x:px zdaj pa delat :vragec:

se še slišmo danes x^x

In vsi si naredite en leeeeeeeeep dan x:Xx

uh, ko gre nazaj, se ji pridružim. če pa še "naši" skrbijo za njo tam doli, pa sploh fajn. verjamem, da ji ni hudega.

jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

zmenjeno...............smo že tri......tudi jaz grem,

če živi pri tipu, ki mu je Robbie Williams dvojnik xsrcx x;)x in ne on njemu x^x :wOOt: w:Iw

dobro jutro vse skupaj!

pozajtrkovala, zdaj pa z vso paro naprej. imam do večera kaj delat. si bom kar red bulle v cekar spakirala, da bo šlo lažje skozi.

hm ... neko grdo je ... verjetno ne bo za cekar :zalostko: bo treba kaj drugega pogruntat ... ali pa na "to do" list dodat "kupi večjo torbico" ... jao ...

letim, čez pol ure sem že zmenjena.

lep dan prav vsem!

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

dobro jutro vse skupaj!

pozajtrkovala, zdaj pa z vso paro naprej. imam do večera kaj delat. si bom kar red bulle v cekar spakirala, da bo šlo lažje skozi.

hm ... neko grdo je ... verjetno ne bo za cekar :zalostko: bo treba kaj drugega pogruntat ... ali pa na "to do" list dodat "kupi večjo torbico" ... jao ...

letim, čez pol ure sem že zmenjena.

lep dan prav vsem!

Dobro jutro vsem, Girly, glede na to, da si odletela (redbultidakrilaaaaaaaa) rajtam, da ni bilo potrebno kupit večje torbice in si kar takoj celo zalogo popila....

No to je pa goodyyy... :palec: (mislem in eno in drugo...)

kdaj ljubezen ni bla x:px x:px x:px x:px pa še kaj zraven x:Xx

Dober dan mucke! :2src: xrosex

Danes ste pa romantične... kak lušno x:)x xsrcx

romantika :vio: ja :inocent: in luna in mrk x:Dx zvečer pa akcija.....ko bo luna sijala se jaz bom smejala in sapo lovila xDDx

Veza...ne bluzi...uživaj x:Xx

kdaj ljubezen ni bla x:px x:px x:px x:px pa še kaj zraven x:Xx

romantika :vio: ja :inocent: in luna in mrk x:Dx zvečer pa akcija.....ko bo luna sijala se jaz bom smejala in sapo lovila xDDx

Veza...ne bluzi...uživaj x:Xx

a misliš, da ne uživam? za kaj takega pa ni bojazni pri meni. x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...