Antigona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jutri pa špičake, pa miniko, pa mrežaste nogavice ... na našem faksu take postavimo na oder, da odigrajo najbolšjo stevko če se le da a "kostum" vedno ni dovolj če nimam nč v glavi in se moram za profesorja zrihtat. ziher mi bo dal 10 brez vprašanj. na psihologiji je potrebno vse povedat iz glave, ne pomagajo ne bedrca in ne dekolte na kateri faks hodiš? si dobila 10 Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 zdajle bom ene pol ure sicer pa na pravem biku, ki zna, lahko celo noč A ti sploh razmišljaš še o čem drugem kot o biciklih in bikih? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 A ti sploh razmišljaš še o čem drugem kot o biciklih in bikih? ko sem na biciklu, ne razmišljam nič samo diham sveži zrak ko sem na biku, ne razmišljam nič uživam in lovim zrak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ko sem na biciklu, ne razmišljam nič samo diham sveži zrak ko sem na biku, ne razmišljam nič uživam in lovim zrak Probaj mal dihat tud vmes... Je lažje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Probaj mal dihat tud vmes... Je lažje... mi ne da dihat vmes.....prej ali potem zato ulovim, kar se uloviti da Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 mi ne da dihat vmes.....prej ali potem zato ulovim, kar se uloviti da To se pa lhko razume na več načinov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 To se pa lhko razume na več načinov... grem tudi jaz....tja kot ti ............pred tv sladko pančkaj naj še levi tuki mal strašijo...........če hočmo na 100 strani priti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 končno doma ... no, saj vsem sem bila kakšni 2 urci, mi je dragi skuhal kosilo, potem pa šibala dalje. sploh ne vidim konca tej gužvi, še vsaj ves naslednji teden bo trajala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 končno doma ... no, saj vsem sem bila kakšni 2 urci, mi je dragi skuhal kosilo, potem pa šibala dalje. sploh ne vidim konca tej gužvi, še vsaj ves naslednji teden bo trajala ... bejba.........helooooooooooo samo da si se fajn napapcala dobre hrane, ki je bla pripravljena z ljubeznijo zdaj pa kalorije nekako porabit nočko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 bejba.........helooooooooooo samo da si se fajn napapcala dobre hrane, ki je bla pripravljena z ljubeznijo zdaj pa kalorije nekako porabit nočko oj audente! ma direkt precrknjena sem, da bi zaspala. sem se zleknila v posteljo in bila prepričana, da bom čez 2 minuti že v deželi sanj, pa ništa od tega ... isto kot po enomesečnem backpackanju po španiji in portugalski. najprej sem se šla umit (in od umazanije pustila rjave robove na bani :xx!: ) potem pa spat. seveda spanca od nikoder. no, takrat sem prvič doživela, da je človek lahko dejansko preutrujen, da bi zaspal. in danes spet isto. rabim en dan morja. obvezno. pravi drek, da za vikend napovedujejo ohladitve. nič, bom pa šla domov, na štajersko, itak že 2 tedna nisem bila. fotra razveselit z burekom, ki ga pri nas ni mogoče kupit (razen v mercatorju - tisti pa je :xx!: ) uh, danes sem dobila v pečici pečen kompirček, paniranega osliča in grahovo omako. jutri pa bo menda skupni kar zajtrk, ker imam potem cel dan eno samo letanje. kako pa kaj hčerka? kaj pravi o avstraliji? kakšni so odzivi avstralcev na smrt crocodile hunterja? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 oj audente! ma direkt precrknjena sem, da bi zaspala. sem se zleknila v posteljo in bila prepričana, da bom čez 2 minuti že v deželi sanj, pa ništa od tega ... isto kot po enomesečnem backpackanju po španiji in portugalski. najprej sem se šla umit (in od umazanije pustila rjave robove na bani :xx!: ) potem pa spat. seveda spanca od nikoder. no, takrat sem prvič doživela, da je človek lahko dejansko preutrujen, da bi zaspal. in danes spet isto. rabim en dan morja. obvezno. pravi drek, da za vikend napovedujejo ohladitve. nič, bom pa šla domov, na štajersko, itak že 2 tedna nisem bila. fotra razveselit z burekom, ki ga pri nas ni mogoče kupit (razen v mercatorju - tisti pa je :xx!: ) uh, danes sem dobila v pečici pečen kompirček, paniranega osliča in grahovo omako. jutri pa bo menda skupni kar zajtrk, ker imam potem cel dan eno samo letanje. kako pa kaj hčerka? kaj pravi o avstraliji? kakšni so odzivi avstralcev na smrt crocodile hunterja? joj, jaz sem bila prejšnji vikend na morju, samo v Portorožu..........noro fajn ti samo piči dol nekam in uživaj , uživaj jaz ko sem najbolj na psu, grem na morje sem pol ko energijska bomba hudo dober ta tvoja večerja moja pikica uživa, maximalno očitno se kar eni tipi lepjo tam okol prvi stavek, ko sva govorili po telefonu previ: Ej, ko doštudiram, se preselim tu dol sicer je spoznala že full Slovencev.........tko da....enjoy life, ji pravim..in res ji...od srca no pa še tebi enega da lažje zaspiš pa še za vse za enega pa posebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 uh, ko gre nazaj, se ji pridružim. če pa še "naši" skrbijo za njo tam doli, pa sploh fajn. verjamem, da ji ni hudega. jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! še kar nič spanja. satan. bi šla kaj jest ali si kakšen kakav naredit, pa se mi potem ne bo dalo še enkrat zob umit. crap pa ta moja lenoba. nič, še mojemu sms pošljem za lahko noč, potem pa zapiske za faks v roke, bom ziher v roku 10 min zaspala. hehe. lepo ajajte vsi skupaj! pa prijetne sanje ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jutro levčki in ostala družba madonca sem dans fajn spala bl je neumen film na TV, hitrej zaspim pa tolik km na biku se tud pozna zdaj pa delat se še slišmo danes In vsi si naredite en leeeeeeeeep dan uh, ko gre nazaj, se ji pridružim. če pa še "naši" skrbijo za njo tam doli, pa sploh fajn. verjamem, da ji ni hudega. jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! zmenjeno...............smo že tri......tudi jaz grem, če živi pri tipu, ki mu je Robbie Williams dvojnik in ne on njemu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 mucice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 dobro jutro vse skupaj! pozajtrkovala, zdaj pa z vso paro naprej. imam do večera kaj delat. si bom kar red bulle v cekar spakirala, da bo šlo lažje skozi. hm ... neko grdo je ... verjetno ne bo za cekar bo treba kaj drugega pogruntat ... ali pa na "to do" list dodat "kupi večjo torbico" ... jao ... letim, čez pol ure sem že zmenjena. lep dan prav vsem! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 dobro jutro vse skupaj!pozajtrkovala, zdaj pa z vso paro naprej. imam do večera kaj delat. si bom kar red bulle v cekar spakirala, da bo šlo lažje skozi. hm ... neko grdo je ... verjetno ne bo za cekar bo treba kaj drugega pogruntat ... ali pa na "to do" list dodat "kupi večjo torbico" ... jao ... letim, čez pol ure sem že zmenjena.lep dan prav vsem! Dobro jutro vsem, Girly, glede na to, da si odletela (redbultidakrilaaaaaaaa) rajtam, da ni bilo potrebno kupit večje torbice in si kar takoj celo zalogo popila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jaz pa kar brez Red bulla imam krilaaaaaaaa že celo jutro letim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 jaz pa kar brez Red bulla imam krilaaaaaaaa že celo jutro letim Frfotaš kot metuljček, ali gre za kakšen drugi tip letenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Frfotaš kot metuljček, ali gre za kakšen drugi tip letenja? letim na krilih ljubezni pa s tamalo sem govorila uživa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 letim na krilih ljubezni pa s tamalo sem govorila uživa No to je pa goodyyy... (mislem in eno in drugo...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Dober dan mucke! xrosex Danes ste pa romantične... kak lušno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 No to je pa goodyyy... (mislem in eno in drugo...) kdaj ljubezen ni bla pa še kaj zraven Dober dan mucke! xrosex Danes ste pa romantične... kak lušno romantika ja in luna in mrk zvečer pa akcija.....ko bo luna sijala se jaz bom smejala in sapo lovila Veza...ne bluzi...uživaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kdaj ljubezen ni bla pa še kaj zraven romantika ja in luna in mrk zvečer pa akcija.....ko bo luna sijala se jaz bom smejala in sapo lovila Veza...ne bluzi...uživaj a misliš, da ne uživam? za kaj takega pa ni bojazni pri meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 a misliš, da ne uživam? za kaj takega pa ni bojazni pri meni. superca jaz tudi maximalno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Levčki levinji pa še posebej enga uživat tooooooooooooooooo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.