Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, medium coeli, midheaven, 'sredina' neba je os 10. hise, tako je itak to to. jaz bi ga tud mela, ce ne bi imela 1. in 12. v sco, tko mam pa v devici mc. Mater ti mas res ful podbn chart k jest, sam da mas vse bistveno lih na diametralno nasprotni strani charta.Keri 2 znamenji mas pa ti vrinjeni?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 rak/kozorog.cak sam mal, grem chart poiskat (* http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1733 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 a ti senkam kak planet v levu? Jah, ce ze ponujas... mars z veseljem vzamem oz. zamenjam za mojga v devici. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 nikar. x!x Tko sem jaz v 'zacetku' - rdecih lic, cist zagnana gledala v efemeride, petsto milijonov hieroglifov, in gledam, 'kaj imam se kaj' (to da asc in luna sem vedla).In gledam: merkur, ribi, mars, ribi... :xx!:venera - bik. :xx!:Butast! Cist 'kmechk'. Kje so pa levi pa dvojcki pa to???same ribe... ampak, NE MENJAM x!x mars v ribah za nic!!!!! TKO je s tem. kdo bi pa pol tolk dobr plesal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 luna ,sonce al merkur al jupiter lahk zbirash...he he...ker je pr men mars v dvojckih v 12.kuchi,samson Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...he he...ker je pr men mars v dvojckih v 12.kuchi,samson hehe, evo te, znam ja tebe tico! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>luna ,sonce al merkur al jupiter lahk zbirash...he he...ker je pr men mars v dvojckih v 12.kuchi,samson V dvojckih mam ze zadost guzve. Jah pol bom pa jupiter vzel, tko ostane v 9. hisi-sam ni vec v izgonu!! Aja sam pol tut ni vec v konj. z luno pa MC-ne, ne vzamem, bom poslusu Marso... raj se naprej ostanem nekdo s fantasticno mamo!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 mah pol se ti pa itak skompenzira... men se ogenj skoz konjunkcije (s soncem in marsom).In npr. v dvojckih nimam nic, NIC, a imam pa KUP midpointov.edin v tehtnici res nimam cist nic. tko da niti v 7. hisi niti nobene tocke niti nic.se edino tocko 'pomembnejso' v tehtnici (arabsko) imam na 29:59 tehtnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 v glavnem smo z asc v levu zlo fajn!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 vcasih res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jst pa mars v levu Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v glavnem smo z asc v levu zlo fajn!! to ti mislis Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 matr pa merkurja mam tud v levu sploh nisem vedla Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 evo cela tema o tem - mars v levu ------------jst pa mars v levu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo cela tema o tem - mars v levu ------------hvala free, bom prestudirala Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 levi so vreji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>levi so vreji levi so tanartabulši... ej sem se že ustrašu, da levi nimamo svoje teme, kar bi bilo pa zeloooo slabo za našo reputacijo, kajne..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 a levcek si ebor...?ja logocno potem tole, soncnice pa to Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a levcek si ebor...?ja logocno potem tole, soncnice pa to Hja.. kaj si pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 obcasna ljubiteljica levov hecam, strelkinja, v glavnem...pa mi pase malo vec soncnih znakov, tle je pol foruma pod vodo, ce mene vprasas... ( vkljucno z mano marsasto in ascedentalno) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nikar. x!x ampak, NE MENJAM x!x mars v ribah za nic!!!!! TKO je s tem. kdo bi pa pol tolk dobr plesal! a mislis, da je to to...? bo ze res... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>obcasna ljubiteljica levov hecam, strelkinja, v glavnem...pa mi pase malo vec soncnih znakov, tle je pol foruma pod vodo, ce mene vprasas... ( vkljucno z mano marsasto in ascedentalno) Ooopsala... hmm še dobro, da samo občasna, kajne...Hmm men se zdi, da sem jest strelc v asc... ej kako se to določ?A je to dobro al ne?Hmm se ti zdi, da je pod vodo... men se zdi uredu... mogoče ti pod vodo gledaš, pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> a mislis, da je to to...? bo ze res...jah... mora bit. sam... eno je plesat dobr, drugo pa da te drugi vidijo plesat... ker namrec - moj asc NI rak. ... aja... sam smo v levih...ok, lev tud ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah... mora bit. sam... eno je plesat dobr, drugo pa da te drugi vidijo plesat... ker namrec - moj asc NI rak. ... aja... sam smo v levih...ok, lev tud ni. hmm Marsa ne se ti kle hecat.. če ne misleš o nas levih govort... se ti ne bo dobr pisal.... (kar pomeni, da se ti bo tipkalnica pokvarila....)Čak, da en znak dam zraven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.