Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 gremmmmmmmmmmmmmm Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Ahoj zverce, en pofočk od svinjske levinje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ciao mucice! Mijav. kok mam z levi opravt zadnje cajte ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ahoj zverce, en pofočk od svinjske levinje bila si pogrešanaaaaaaaaaaa Ciao mucice! Mijav. kok mam z levi opravt zadnje cajte ( ) ti samo tako naprej..levi smo ta bol.levinje pa itak da nadtabol Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Kaj pa maš zaene opravke? Jst pa opažam, da so me šele zdejle, pri rosnih 32ih zagrable levje farbe, sem si eno kričečo oranžno majico nabavla ta teden. Drugač mam bolj temno modre zadeve, bele, svetlo roza (pač to od svinjske kožne barve pride), pa če sem res divja, kako bež . No zdej imam pa kiričečo oranžno majico, za kaj rdečega pa še nisem redi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ma ne res... blazno mam enih levov ze ves lajf okol...je pa res, da majo vsi pol kaj v ribah al v skorpijonu al pa vsaj v devici. tud enga ni okol, da ne bi mel kej od tega omenjenga zraven. tko da, mal 'pomaga' najbrz to. sicer pa spet ni tok cudn, ta kombinacija - lev/riba (tud sicer je v partnerstvih precej pogosta). mam rada leve, ker so velikodusni, zabavni in srcni, najveckrat s smislom za humor.pa topli so. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ne se sekirat.....rdeča je mimo...oranžna z zeleno (vojaško) full ql ali s temno rjavo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 rdeca ni nikol mimo! tko kot zelena, vedno je IN. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Audente, tule ti bo pa težka, si ne predstavljam bolj rdeče zelenega bitja kot je Marsa, sam jaz se tko čudno počutim v čem rdečem. Čeprav mal že napredujem, sem celo pomerila eno rdečo majjico tudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 a ne? dbest da tud ti tko vids (in res: 9zki moj je tud v teh farbah ) tebe si pa jaz tud ne v teh... morda v rdeci... temnordeci. al pa tud v zeleni, sam posebej, ne v kombinaciji...teb je pa v bistvu kar tezko barvo dolocit, prav v zadregi sem, navadno pa prec izstrelim komu kaj pase... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 pol mi pa prozorna mogoče paše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 hec, ko sem najbolj 'aktivna' (pac ce sem v teh cvek astro temah) v skorpijonih in levih. in ne recimo... kaj jaz vem, v ribah, dvojckih.... tle je blo en cajt prav zabavno, smo se tok hecal z eborjem, upam da je se okol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2006 Avtor Prijavi Deli 7. september 2006 Nisem nič na tekočem, kako kaj zgleda inventura zverinjaka , sej upam, da pridem kmal v formo, mogooooooooooooče že v pondeljk preseljen net Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 in va kaki barvi potem mene vidiš, Marsa? rdečo nosim redko......poleti morda..sicer se nekak ne počutim dobro Pujsa, tebe jaz dobro vidim v vojaško zeleni z kombinacijo zlate kdaj pa kdaj in z oranžno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Marsa, sorči da se še jaz štulim, sam me zanima, katere barve povezuješ z mojo energijo? jaz tebe predvsem modro (tako srednje modro kot maš na ikonci majčko, ko si z muckom), pa zeleno in oranžno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 pol mi pa prozorna mogoče paše najbrz da glih ta, ja. in va kaki barvi potem mene vidiš, Marsa? rdečo nosim redko......poleti morda..sicer se nekak ne počutim dobro Pujsa, tebe jaz dobro vidim v vojaško zeleni z kombinacijo zlate kdaj pa kdaj in z oranžno pa glih v rdeci ali oranzni te vidim. pa zlati, tko kot macono, njo tud v rdeci in oranzni... macono v zemeljskih, poletno jesenskih, brez zelene... audente je karneol, macona pa jaspis... amis pa je tigrovo oko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 en kamen pa mam glih za učenje, mislim, da je jaspis ... da me mal "prizemlji", ko sem včasih preveč v višavah ... aja, zlata, rdeča, oranžna, jesenske - mi tutu pašejo take barve k polti, lasem in očem. sam blazno pa mi paše tudi živo vijolčna, pink, smaragdna, turkizna, citronasto rumena, ... močne barve, polne življenja. mam pa rada tudi lipovo zeleno, lila, roza, svetlo modro, belo - tudi pastelne maram. ker mam Venero povezano z Neptunom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 kok s ti hecna macona. Kul. ja, no vidis, ja, vijolicna, pa se cokolada si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zakaj hecna? saj vem da sem, sebi tudi, sam zakaj za vrga sem tebi? a zato? ja, vijolčna prav paše moji osebnosti. morda sem pa nekje vmes med jesenskih in zimskim tipom - vijolčna je ipak hladna barva in pink in vse te podobne in modre - pa vseeno zaživim v njih, čeprav k barvi oči ne pašejo morda najbolj . aja, na soncu imam nekaj zakega kot zlate oči - baje. drugače pa lešnikove, pri večerni svetlobi tudi kok rum kokos kroglice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ja zato. Modelinja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ti tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 oranžna in zlata .....se strinjam........v kombinaciji z temno rjavo in vojaško zeleno rdeča samo poleti v kombinaciji z belo vidim, da si bom morala nabavit karneol, morda mi on pomaga:Vrača veselje do življenja in pripomore k stvarnosti in ozemljitvi. voljo do lifa mam..noro. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 voljo do lifa mam..noro.dbest! prava Levinja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Eni ponočnjaki drugi jutranji levčki JUTROOOOOOOOOOOOOO petek jeeeeeeeeeee pol vikend en sam žur Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 muce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.