Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kaj pa maš zaene opravke?

Jst pa opažam, da so me šele zdejle, pri rosnih 32ih zagrable levje farbe, sem si eno kričečo oranžno majico nabavla ta teden. Drugač mam bolj temno modre zadeve, bele, svetlo roza (pač to od svinjske kožne barve pride), pa če sem res divja, kako bež xDDx .

No zdej imam pa kiričečo oranžno majico, za kaj rdečega pa še nisem redi x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

ma ne res... blazno mam enih levov ze ves lajf okol...

je pa res, da majo vsi pol kaj v ribah al v skorpijonu al pa vsaj v devici. tud enga ni okol, da ne bi mel kej od tega omenjenga zraven. tko da, mal 'pomaga' najbrz to.

sicer pa spet ni tok cudn, ta kombinacija - lev/riba (tud sicer je v partnerstvih precej pogosta).

mam rada leve, ker so velikodusni, zabavni in srcni, najveckrat s smislom za humor.

pa topli so. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x;)x x:Dx

Audente, tule ti bo pa težka, si ne predstavljam bolj rdeče zelenega bitja kot je Marsa, sam jaz se tko čudno počutim v čem rdečem. Čeprav mal že napredujem, sem celo pomerila eno rdečo majjico tudi x:Dx x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

a ne? xokx dbest da tud ti tko vids (in res: 9zki moj je tud v teh farbah xyesx)

tebe si pa jaz tud ne v teh... morda v rdeci... temnordeci. al pa tud v zeleni, sam posebej, ne v kombinaciji...

teb je pa v bistvu kar tezko barvo dolocit, prav v zadregi sem, navadno pa prec izstrelim komu kaj pase...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hec, ko sem najbolj 'aktivna' (pac ce sem v teh cvek astro temah) v skorpijonih in levih. x:)x

in ne recimo... kaj jaz vem, v ribah, dvojckih....

tle je blo en cajt prav zabavno, smo se tok hecal z eborjem, upam da je se okol.

Picasso

Guest mačona

Marsa, sorči da se še jaz štulim, sam me zanima, katere barve povezuješ z mojo energijo? x:)x

jaz tebe predvsem modro (tako srednje modro kot maš na ikonci majčko, ko si z muckom), pa zeleno in oranžno. x:)x

x:Dx pol mi pa prozorna mogoče paše :lol:

najbrz da glih ta, ja. :lol:

x;)x x:Dx

in va kaki barvi potem mene vidiš, Marsa?

rdečo nosim redko......poleti morda..sicer se nekak ne počutim dobro x:Dx

Pujsa, tebe jaz dobro vidim xnckrivx v vojaško zeleni z kombinacijo zlate kdaj pa kdaj in z oranžno x:)x

pa glih v rdeci ali oranzni te vidim. x:)x

pa zlati, tko kot macono, njo tud v rdeci in oranzni...

macono v zemeljskih, poletno jesenskih, brez zelene...

audente je karneol, macona pa jaspis... amis pa je tigrovo oko. x:)x

Picasso

Guest mačona
en kamen pa mam glih za učenje, mislim, da je jaspis ... x:Dx da me mal "prizemlji", ko sem včasih preveč v višavah ... x:px aja, zlata, rdeča, oranžna, jesenske - mi tutu pašejo take barve k polti, lasem in očem. sam blazno pa mi paše tudi živo vijolčna, pink, smaragdna, turkizna, citronasto rumena, ... močne barve, polne življenja. mam pa rada tudi lipovo zeleno, lila, roza, svetlo modro, belo - tudi pastelne maram. x:)x ker mam Venero povezano z Neptunom. x:)x

Guest mačona

zakaj hecna? saj vem da sem, sebi tudi, sam zakaj za vrga sem tebi? a zato? x:Dx x:px

ja, vijolčna prav paše moji osebnosti. morda sem pa nekje vmes med jesenskih in zimskim tipom - vijolčna je ipak hladna barva in pink in vse te podobne in modre - pa vseeno zaživim v njih, čeprav k barvi oči ne pašejo morda najbolj . aja, na soncu imam nekaj zakega kot zlate oči - baje. x:Dx drugače pa lešnikove, pri večerni svetlobi tudi kok rum kokos kroglice. x:Dx

oranžna in zlata .....se strinjam........v kombinaciji z temno rjavo in vojaško zeleno x:px

rdeča samo poleti v kombinaciji z belo x:px

vidim, da si bom morala nabavit karneol, morda mi on pomaga:Vrača veselje do življenja in pripomore k stvarnosti in ozemljitvi.

voljo do lifa mam..noro.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...