Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ja danes pa ste se prav razpisali ...

pravkar fertik s službo, čakam dragega, da greva na kosilo nekam x:px sem že lačna kot zmaj. prepozno zbudila in laufala v službo, pa nisem imela časa za zajtrk :C:

čez vikend domov na štajersko.

lep dan vsem skupaj!

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

hm .. mi je pravkar bilo sporočeno, da še imam 1 uro časa ... :o|o:

greva v Kaval x^x x:px x:Dx upam, da bom tokrat dobila oster nož. hehe

lačna seeeeeeeeeeeeem

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

meni so ga pa takoj. v roku enega dneva. potem pa modem ni nekaj delal in so to tudi v roku odmah porihtali. :palec: si sploh en znam predstavljat življenja brez neta. :C:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

brdan folk... jst grem v osamo... Ebor, če bereš, mesa se ne dotaknem več, definitivno, same probleme pol povzroča - motnje :xx!: razočarana do daske...

Evo Ksenč, te berem.... lej sej te nočem silit z mesom, samo tako je, da se ti v življenju zgodijo lepe in slabe stvari in zaradi nekaj grenkih izkušenj (pokvarjenega mesa) ne moreš kar rečt zdej je pa konc, samo še korenček bom grickala.... mogoče ti to trenutno paše in če ti, pač grickaj korenček, ne zidaj pa zidu okoli sebe brez potrebe ... če pa ga že moraš zidat, pa poskrbi, da bodo vsaj vrata kje, da ne rečem kaka majhna linica...

vse dobro ti želim :palec:

Evo Ksenč, te berem.... lej sej te nočem silit z mesom, samo tako je, da se ti v življenju zgodijo lepe in slabe stvari in zaradi nekaj grenkih izkušenj (pokvarjenega mesa) ne moreš kar rečt zdej je pa konc, samo še korenček bom grickala.... mogoče ti to trenutno paše in če ti, pač grickaj korenček, ne zidaj pa zidu okoli sebe brez potrebe ... če pa ga že moraš zidat, pa poskrbi, da bodo vsaj vrata kje, da ne rečem kaka majhna linica...

vse dobro ti želim :palec:

:palec: :palec: :palec:

Guest mačona
telo samo najbolje ve, kaj mu paše v danem trenutku. če ti ne paše meso, ga ne jej, če ti paše, ga jej! razen, če ga "ne smeš" iz zdravstvenih razlogov, ga pač tudi ne jej! bolj enostavno ne more biti!

ravno zaradi te linice imam probleme... tko da no way - oz. težko dokazovanje bo potrebno - ampak sem vredna... ti pa ne pozabi da rabiš tajnico ;)

Ja sej nisem napisal, da vsakemu, ki pride mimo na stežaj odpreš vrata... nekoč se bo že našel nekdo, ki ti prinese pravi cvet.....

Ja čakam, kako bo s projekti.... zaenkraat ne morem še nič obljubit....

telo samo najbolje ve, kaj mu paše v danem trenutku. če ti ne paše meso, ga ne jej, če ti paše, ga jej! razen, če ga "ne smeš" iz zdravstvenih razlogov, ga pač tudi ne jej! bolj enostavno ne more biti!

Eh Mačona..... kaj nej rečem... v temo si brcnla..... upam, da te taca ne boli preveč....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...