Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Ona je pa napislala na splošno, ker verjetno ne more vedet, za vajin 'secret' debato....ker zunanjemu bralcu je bilo razumljivo pač MESO in odgovor njen je bil o jedenju mesa xrolleyesx xrolleyesx

Torej.........

trudi - zato sem pa pojasnila anje... mislem... pa ni secret debata... je vse javno na forumu....nemorešverjameš...in nato se je pisalo o tem, tko da če si pozorno prebral si razumel kakšno meso... sej grem, ne bom levčkov motila.... x;)x

Mačona, ni frke - ampak trenutno ne hvala x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

trudi - zato sem pa pojasnila anje... mislem... pa ni secret debata... je vse javno na forumu....nemorešverjameš...in nato se je pisalo o tem, tko da če si pozorno prebral si razumel kakšno meso... sej grem, ne bom levčkov motila.... x;)x

Mačona, ni frke - ampak trenutno ne hvala x:Dx

nikamor ne hodi..kaj se umikaš.........ti veš za kaj gre :vragec:

stoj za svojim stališčem x;)x

jaz res grem....na en kafe s smetano..........se mi kdo pridruži.....častim x:px x:px x:px

res bi rada spoznala takšnega Leva... sori... za Leva je značilno da je on in potem dolgo okrog njega nikogar... razen če to dovoli... ;) mater se igram z življenjem v levjem brlogu...

Ja ampak se res igaš devojka :vragec: x:Dx x:Xx x:Xx

Sicer pa ne dvomim o tem, da bi ti definitivno bila ena izmed redkih izjem, katerih bi te lev spustil blizu x^x , le takoa kot si moraš biti x^x ....preverjeno x:Xx x;)x

ma kaki Levi. Levi so edini pravi moški, ker dajo ženski vedet, da je lepa, dbest, da je vredna, ... x^x x:Xx ne pa uni pusiji, ki ti ne rečejo niti hvala, kadar jim kaj podariš! :xx!:

Ja to Levi znamo x^x x:px x:Xx x;)x

Guest mačona

sam hecno, da bejbike nosimo/jo perilo in kopalke in štumfe z leopardjim in tigrastim vzorcem ... levjega pa ni ... x:px :inocent:

uuuuu, mam doma eno tako majčko oprijeto z leopardjim vzorcem, moram jo poiskat ... je že skor pozabljena. xrolleyesx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...