Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ja saj.... jaz sem tud zivela s skorpijonom.. pa sem pac druge stvari ugotavljala, seb pa pac ene pripisovala, na recimo drugih podrocjih, v drugih zadevah, zdaj pa ugotavljam tkole sprot, v lajfu pa tko, kok je tega. ja saj sco je na nek nacin najbolj obcutljiv vodni znak... ravno zato....Nou njega nobeden j*. ne ti men pa to. ja ja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ja , tuki te podprem občutljiv znak in tudi osebki tega znaka vsekakor čeprav to zelo neradi priznajo se delajo ene velike mačote saj so v resnici so zelo občutljiva bitja a zvesta zato jih občudujem in zadnje čase so okoli mene samo škorpijoni, naj bo on ali ona rada jih imam čeprav imam tudi veliko frendov levov in ugotavljam, da bi mi en lev hudo dober sedu nama nebi bilo dolgčas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hej a ves Leeeeeeeeeeeeeeeon da res v bikih tud vcas povisim...saj v levu nimam NIC v Biku mam pa venero, to je fuul. pr men kar dela: kolkr sem hitra in prilagodljiva, v enih stvareh recimo sploh nisem. sem cist bikovska. pac... ah biki zadnje cajte niste tok zabavni. čeprav to zelo neradi priznajo se delajo ene velike mačote saj so ja saj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hej a ves Leeeeeeeeeeeeeeeon da res v bikih tud vcas povisim...saj v levu nimam NIC v Biku mam pa venero, to je fuul. pr men kar dela: kolkr sem hitra in prilagodljiva, v enih stvareh recimo sploh nisem. sem cist bikovska. pac... ah biki zadnje cajte niste tok zabavni. nevem kaj jim je.............brez prave energije Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kar je res je res Leeon slikice, ki jih namenjaš, so lepe a še sedaj nevem čemu nasal tistega trnja meni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Kako pa veš če te nič ni tam ? ja saj..... ja nooo, saj pridem no.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ah biki zadnje cajte niste tok zabavni. glede na to, da mam bika tule se popolnomastrinjam s to izjavo.... pri levih okrog sebe imam pa to smolo da imajo nekaj v raku... sej ne vem kaj je slabše rak al lev z rakom sej kot da sem sama popolna ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 glede na to, da mam bika tule se popolnomastrinjam s to izjavo.... pri levih okrog sebe imam pa to smolo da imajo nekaj v raku... sej ne vem kaj je slabše rak al lev z rakom sej kot da sem sama popolna ane Hmm, Ksenč ti si popolna na svoj način.... Levi z rakom.. hmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ja saj..... ja nooo, saj pridem no.... Na pa je šla... pa je rekla, da jo levi hočjo vodet, hohoho.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 audente, pa trudi! včasih glavna, zadnje dni pa kar tiho. trudi a nisi nekaj govoril, da dobiš povezavo? pa si še manj tukaj kot prej. danes je bil pa en fajn dan. fajn v službi, potem fajn kosilo, zdaj pa še sledi ena fajn pijačka ... taki dnevi so mi všeč. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hmm, Ksenč ti si popolna na svoj način.... Levi z rakom.. hmm.... ne gre vsaj kar se tiče prijateljskih navez :xx!: za druge ne vem Zdaj veš ?http://www.adventureswithandrea.com/AWA-media/bak-roses.jpg HVALA bikec sem mislila, da hočeš , da se zbodem......pa si mi verjetno namenil cvetove audente, pa trudi! včasih glavna, zadnje dni pa kar tiho. trudi a nisi nekaj govoril, da dobiš povezavo? pa si še manj tukaj kot prej. danes je bil pa en fajn dan. fajn v službi, potem fajn kosilo, zdaj pa še sledi ena fajn pijačka ... taki dnevi so mi všeč. jao girly, saj ne vem, ali sem se z bikom ali z škorpiom spečala vsak dan ne manj kot 25 km na kolesu kje pa pol še lahko za PC sedim too mač Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 25 km na biciklu? jaz umrem. kolesa sploh nimam. no, mogoče še je kje v kolesarnici tisti poni iz osnovne šole. če si ga ni kdo "sposodil". hehe ... joj, jaz bi tdu morala začet športat. nujno. ampak ne nekaj tako bednega kot je ftines npr. to je preveč dolgcajt. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaz full rada kolesarim sploh po gozdu, me malo razbremeni vseh stresov.Fitnes.aerobika...to ni tame..sem rada v naravi.Zato že zjutraj navsezgodaj "letam" in rožice zalivam.........tako, bosa po jutrenji rosi sem opazila, da se zadnje čase veliko ljudi rekreira ( teče, hodi, kolesari) kaj sicer rada počneš? maš kak hobi? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 joj, meni se še pa do službe ne da peš, pa jo imam čez službo. sramota. ampak res še nisem našla športa, ki bi me potegnil. pa sem že vse živo probala. hobiji ... kaj jaz vem .. a kuhanje šteje? hehe ... v bistvu hodim v službo, pa fax dvopredmetno in mi bore malo časa ostane za karkoli drugega. da bi se prav intenzivno s tistim bavila. no, včasih sem sličice životinjsko carstvo zbirala, pa sem napolnila album in zdaj še tega ne več. pijačke pa potovanja ... moja glavna dejavnost v prostem času. ej a slučajno veš za kakšen tečaj kuhanja? (pa ne začetni) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 ne gre vsaj kar se tiče prijateljskih navez :xx!: za druge ne vem sem mislila leve z asc v raku al pa tiste na meji med rakom in levom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sem mislila leve z asc v raku al pa tiste na meji med rakom in levom ne se hecat.bejbi.jaz sem čisto na meji med rakom in levom joj, meni se še pa do službe ne da peš, pa jo imam čez službo. sramota. ampak res še nisem našla športa, ki bi me potegnil. pa sem že vse živo probala. hobiji ... kaj jaz vem .. a kuhanje šteje? hehe ... v bistvu hodim v službo, pa fax dvopredmetno in mi bore malo časa ostane za karkoli drugega. da bi se prav intenzivno s tistim bavila. no, včasih sem sličice životinjsko carstvo zbirala, pa sem napolnila album in zdaj še tega ne več. pijačke pa potovanja ... moja glavna dejavnost v prostem času. ej a slučajno veš za kakšen tečaj kuhanja? (pa ne začetni) levinja.............pa nisi našla športa smučanje..........drsanje.....rolanje...kolesarjenje...objemanje, crkljanje životinjsko carstvo kje je že to....... potovanja so tudi moj hobi kuharski tečaj kaj je to obvladam sceno......tako da lahko kar k meni prideš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 EVO NAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSsssss :o So nas KONČNOOOOOoooooooooooooooooooooooooo prklopl tle doma od doma pišemmmmmm Yessss Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Bravo Trudi.......bravo pa še za tvojo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Jp...jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa končno, smo pršli nekako dokončno proti v civilizacijo Zdej bojo sam še malenkosti za spedenat Pa še angelči bodo verjetno bolj ažurni tud med vikendi.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jutrooooooooo ufffff........kolk je težak dan pred mano.........ampak po levje ga bo treba preživet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Trudi, čestitke tudi od mene. Zdaj boš lahko poste nabijal tudi čez vikende ... Hehehe ... levinja.............pa nisi našla športa smučanje..........drsanje.....rolanje...kolesarjenje...objemanje, crkljanje životinjsko carstvo kje je že to....... potovanja so tudi moj hobi kuharski tečaj kaj je to obvladam sceno......tako da lahko kar k meni prideš Hm ... mraza ne maram, dobim neke izpuščaje srbeče ki niso prav nič simpatični (oz. besede mojega bivšega šefa, ko sem predlani pozimi po tistem nenormalnem mrazu enkrat šla s trolo v službo in sem jo čakala 100 let, da me je pošteno vmes nazeblo: "Kaj pa imaš to grdo po vratu??"). Tako da smučanje, drsanje, sankanje, hokej in kaj je še podobnih zimskih radosti, odpade. Enkrat na leto se 4 kolegi tradicionalno odpravimo na Pohorje sankat, pa še takrat sankamo pol ure, pa v kočico segret, pa naslednje pol ure, pa spet segret ... in tako, dokler se ne naveličamo. Ko sem bila mala sem hodila k gimnastiki, kar je v našem mestecu bil neke sorte prostovoljni mus. Tako kot v nekaterih selih množično hodijo k verouku ali pevskemu zboru ali kaj vem čemu, smo mi k gimnastiki. Potem so mi pa enkrat prstane ukradli, mati doma znorela (ja kaj pa pričakuje, če 8-letnemu frocu zlate prstane navesi na parkeljce?) in je bilo fertik z mojo gimnastiko. V OŠ planinci, tisto je bilo kar kul, ampak bolj zaradi družbe kot česarkoli drugega. Potem taborniki, sem celo naredila izpit za voditeljico medvedkov in čebelic (najmlajši), ampak mi nihče ne verjame, ker baje baš ne zgledam, kot da bi se nekje po šotorih kotala in drva nabirala za ogenj zakurit. No, dve leti sem še celo prve in druge razrede učila taborniških veščin, potem pa ugotovila, da jaz pač nisem človek, ki bi imel pretirano veselje z deco. Mater so mi šli na živce ... Na faksu sem se vpisala ka aerobiki, hodila 3x na teden. Pa ne zaradi lastnega veselja, ampak zato, da se mi ne bi namnožil celulit (je še bil takrat v dokaj začetni fazi). No, potem ugotovim, da hodi od mojega ful dobrega kolega sestra k tej isti aerobiki že kakšno leto in se ji stanje s celulitom ni nič izboljšalo (ona je sicer hodila zaradi kondicije) in sem pametno prišla do sklepa, da pa meni res ni treba tam švicat in se matrat, če ni rezultatov. Pa še meča sem dobila kot en fuzbaler. :xx!: Za tenis imam prešibke tačkice, mi roko kar obrne, ko žogica ob lopar udari, za rolanje tudi nisem nek talent, mi bremzanje blazne probleme dela - nimam dovolj moči, da bi me ob pritisku bremze ob tla dejansko ustavilo. Badminton je kul, ampak nihče ni ravno navdušen nad njim, razen ene kolegice, ki pa za moje pojme malo tu mač vmes govori in se niti ne utrudim, če grem z njo. Eni jadranje smartajo kot šport. Jao. Nikoli več. :xx!: :xx!: :xx!: Hm. A še kaj ostane? Hehe ... Glede kuharskega tečaja pa sprašujem zaradi tipa. Bo skoraj imel rojstni dan in mu je treba nekaj za darilo omislit. Obvlada kuhanje v nulo, res naravnost odlično kuha (me je v pol leta poredil 10 kil), ampak bi se rad naučil še česa prav extra kuhat. Kakšno tujo kuhinjo ali pa morsko ali pa kaj podobnega. Sem iskala po internetu - neuspešno. Kam pa rada potuješ? Kateri so tvoji najljubši placi? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 JUTRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Girly... Včeraj končal 1/3 ubijalskega tempa k me čaka ta teden Zvečer spedenal net , pol pa mrknu in obležal v globokem spancu Zdej pa dalje....grem na predavanja pol pa na šiht, pa pol spet , pa spet, pa spet Mejte se lep dan vsem skupaj Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2006 Avtor Prijavi Deli 12. september 2006 Jutrček zverce Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Girly..........hudo dobr tole vse napišem popoldan kaj več.pa kako fotko prpopam, kje sem že bla see you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!http://www.clicksmilies.com/s0105/natur/nature-smiley-016.gif še en lep sončnen dan. zakaj ni celo leto tako čudovito sonce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.