Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

še zverinam en x:Xx vidim, da že pridno rjovete x:Dx x:px

uživajte, mačke pa mačkoni x:px xDDx

Zverinice, danes kaj grizete ? x:px

http://www.geoimagery.com/gallery/images/Grcw06A762J-18_lg.jpg

kakšna fajn slikca, bikec x:Xx tale se pomoje samo crklja x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Trudi, čestitke tudi od mene. Zdaj boš lahko poste nabijal tudi čez vikende ... Hehehe ...

Hm ... mraza ne maram, dobim neke izpuščaje srbeče ki niso prav nič simpatični (oz. besede mojega bivšega šefa, ko sem predlani pozimi po tistem nenormalnem mrazu enkrat šla s trolo v službo in sem jo čakala 100 let, da me je pošteno vmes nazeblo: "Kaj pa imaš to grdo po vratu??"). Tako da smučanje, drsanje, sankanje, hokej in kaj je še podobnih zimskih radosti, odpade. Enkrat na leto se 4 kolegi tradicionalno odpravimo na Pohorje sankat, pa še takrat sankamo pol ure, pa v kočico segret, pa naslednje pol ure, pa spet segret ... in tako, dokler se ne naveličamo.

Ko sem bila mala sem hodila k gimnastiki, kar je v našem mestecu bil neke sorte prostovoljni mus. Tako kot v nekaterih selih množično hodijo k verouku ali pevskemu zboru ali kaj vem čemu, smo mi k gimnastiki. Potem so mi pa enkrat prstane ukradli, mati doma znorela (ja kaj pa pričakuje, če 8-letnemu frocu zlate prstane navesi na parkeljce?) in je bilo fertik z mojo gimnastiko.

V OŠ planinci, tisto je bilo kar kul, ampak bolj zaradi družbe kot česarkoli drugega. Potem taborniki, sem celo naredila izpit za voditeljico medvedkov in čebelic (najmlajši), ampak mi nihče ne verjame, ker baje baš ne zgledam, kot da bi se nekje po šotorih kotala in drva nabirala za ogenj zakurit. No, dve leti sem še celo prve in druge razrede učila taborniških veščin, potem pa ugotovila, da jaz pač nisem človek, ki bi imel pretirano veselje z deco. Mater so mi šli na živce ...

Na faksu sem se vpisala ka aerobiki, hodila 3x na teden. Pa ne zaradi lastnega veselja, ampak zato, da se mi ne bi namnožil celulit (je še bil takrat v dokaj začetni fazi). No, potem ugotovim, da hodi od mojega ful dobrega kolega sestra k tej isti aerobiki že kakšno leto in se ji stanje s celulitom ni nič izboljšalo (ona je sicer hodila zaradi kondicije) in sem pametno prišla do sklepa, da pa meni res ni treba tam švicat in se matrat, če ni rezultatov. Pa še meča sem dobila kot en fuzbaler.

Za tenis imam prešibke tačkice, mi roko kar obrne, ko žogica ob lopar udari, za rolanje tudi nisem nek talent, mi bremzanje blazne probleme dela - nimam dovolj moči, da bi me ob pritisku bremze ob tla dejansko ustavilo. Badminton je kul, ampak nihče ni ravno navdušen nad njim, razen ene kolegice, ki pa za moje pojme malo tu mač vmes govori in se niti ne utrudim, če grem z njo.

Eni jadranje smartajo kot šport. Jao. Nikoli več.

Hm. A še kaj ostane? Hehe ...

Glede kuharskega tečaja pa sprašujem zaradi tipa. Bo skoraj imel rojstni dan in mu je treba nekaj za darilo omislit. Obvlada kuhanje v nulo, res naravnost odlično kuha x:px (me je v pol leta poredil 10 kil), ampak bi se rad naučil še česa prav extra kuhat. Kakšno tujo kuhinjo ali pa morsko ali pa kaj podobnega. Sem iskala po internetu - neuspešno.

Kam pa rada potuješ? Kateri so tvoji najljubši placi?

sem obljubila, da pokomentiram in preden se grem crkljat x:px

imaš zelo slabo Levjo grivo, če ti mraz škoduje. Jaz ga obožujem, v kaki puhovki in z kapuco, pa šal okoli in veselo na sprehod x:px vau..........kolk paše x^x

Pohorje sankat x:px x:px to moram letos izkoristit in iti za par dni na Pohorje. Me zadnje čase full vleče tja, sploh Mb mi je pri srcu x:)x prijateljice x:Xx

Planinarjenje, ko zjutraj grem kdaj pa kdaj, do Storžiča mam 3 ure od hiše x:Dx bi rekla, a ti pregriznem vrat :vragec: ampak ko sem pa tam x^x jaoooooo kolk je fajn x:px

Aerobika je samo za fine damice :vragec: x:Ix

Badminton..........če ti je všeč.....se lahka zmeniva in še enga Levčka povabiva z nama, ne bomo pretirano govorili ampak trenirali x:px EBOR ne spreglej tegale x:Xx

Jadranje po Jadranu...............carsko....dol do Mljeta xsrcx

Za kuharski tečaj sem šla v akcijo, samo da najdem mojega frenda, ki se je neki za to zanimal xsrcx to povem. V četrtek se srečam z eno frendico, ki pozna enga mojstar iz MB, da vidimo če oni kaj organizira x:px

POTOVANJA x:px so moja strast..........

Egipt, Turčija, Evropa, Grčija...........in cela juga xsrcx sem sicer začetnik in to grem bolj na izy. Trenutno me mikajo muslimanske države xredx xnckrivx in v planu je Jordanija in Jemen. Vsekakor Kuba, dokler je Castro, in Dominikana.......morda Kanarski otoki.

Problem je v dopustu.......sicer bi jaz že še.........toliko.........in TI ?

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...