Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hehe tipično moško.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 o Audente kakšna čast te je doletela, sam ne vem če se ravno strinjaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 For you always..........nice surprise but yust in your Imagination o Audente kakšna čast te je doletela, sam ne vem če se ravno strinjaš a veš o čem sva govorili in da je to spet podobna zgodba in a ni bolje, da se ogrejem za onega iz slikice in v soboto bom cel dan blizu njegaaaaaaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 uuu spet sem nečemu priča domišljiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 For you always..........nice surprise but yust in your Imagination a veš o čem sva govorili in da je to spet podobna zgodba in a ni bolje, da se ogrejem za onega iz slikice in v soboto bom cel dan blizu njegaaaaaaaaaaa jp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 slabo gre meni angleščina z žensko jaz nikoli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 jp energije se privlačijo pol te vzamem za tajnico kabineta U u, neprikrite skrivnosti.. , pismo nekaj mi oko šteka.. da bi še sliko vidu, pol bi ti oko zaskočilo, ga niti odpret ne bi mogel več Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 seveda, menda so vsi oslepeli, ki so me videli, oddajam naravnost fantastično belo barvo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 kaj je muce..še malo pa bote prilezle čez stotko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zakaj pa v rov? kakšen rov? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 če se res oglašajo z vrov, se mi zdi nekam strahopetno...ko vsi bežijo v kritje v rov....kakršenkoli pač že je... tale gggrrrr.....ima pa zihr še kak tihi mmmmmmmm pridan, ki se ga ne sliši...je pa znak pohote, ko lev in levinja navdušeno skočita za grm tako, da imajo levi besednjak samo za beg in seks Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ne vem, če imam kaj v levu? ne sonca, ne lune in ne ascendenta...mogoče je pa kaj drugega?...sicer pa obvladaš zadevo, in jo lahko sama prečekiraš je bil pa res nizek udarec, ker nima nobene veze s mojim prejšnjim postom... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 fakin' bigamist (leeeeeeeon) v Bikih se pa z mano poroca, capelj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 energije se privlačijo pol te vzamem za tajnico kabineta da bi še sliko vidu, pol bi ti oko zaskočilo, ga niti odpret ne bi mogel več jst pa vidla slikco ob taki slikci pa fejst odpreš oko ... na široko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 saj jest se jo tudi še spomnim...kako sta slikana audente in hči v njihovem Audiju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 saj jest se jo tudi še spomnim...kako sta slikana audente in hči v njihovem Audiju kdo govori o tej sliki jaz govorim o sliki kjer sem jaz in on in je ena noro dobra fotka ki izžareva obilo energije čiste in strastne in o kaki levji pohoti ti danes razpredaš in kdo se skriva v rov levčki in levinje že ne mi smo vedno na čelu stotks stotka se bliža....treba skakat jst pa vidla slikco ob taki slikci pa fejst odpreš oko ... na široko huda a ne bi Leeonu oči ven padle Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 huda a ne bi Leeonu oči ven padle če se skače, sm pa itak zmer zravn za stotko fotka huda ... pomoje bi še kermu oči vn padle sta oba čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 če se skače, sm pa itak zmer zravn za stotko fotka huda ... pomoje bi še kermu oči vn padle sta oba čist sam bigamist ne verjame........on kar neki straši z slepoto doživeti stotu doživeti stotu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 bigamist ma preveč dela s sabo da ne bo njega slepota udarla stotka, stotka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 nočko http://www.shoarns.com/White%20Lioness%20-%20Cincinnati%20Zoo%20-%20D.%20Byrd.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Zgužvan v gužvi ................GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................a je že 100 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 katera te je zgužvala repka bikica devica vodnarka levček Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 o levček levinja spet eno slikco prpopala še mal skakat za stotko pa bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Mah...vsaka po malo Mam nabit vse skupaj in komi čakam, da se umiri mal vse skupi...delam, predavanja...... GGGGgggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaGGGGGGGGGGGGGggggggggrrrrrrrrrrrrr GGGGGGGGggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 šampanjec čaka http://www.gostinskaoprema-bk.si/slike/posoda/Untitled-13.jpg Mah...vsaka po malo Mam nabit vse skupaj in komi čakam, da se umiri mal vse skupi...delam, predavanja...... GGGGgggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaGGGGGGGGGGGGGggggggggrrrrrrrrrrrrr GGGGGGGGggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KAKŠNA PREDAVANJA Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.