Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Jutrčeeeeeeeeeeeeeeeeeek zverce xflirtx ,

dons je ekšn na sporedu :palec: , grem pokazat svoj svinjsko levji karakter, energijo, znanja, izkušnje in dejstvo, da smo najboljši x8Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOO!

Uh, danes pa sem se kar neke dobre volje zbudila! Pa nisem sanjala nič ekstra (kako se moj pritožuje, da se je zašink preveč posušil), pa vreme je tudi zanič, pa še v službo moram čez 2 uri. Ali sem ipak čudno dobre volje. x:Dx Hm. Mogoče kaj v planetih. Se ne spoznam na to.

Nisem jaz darilo, iščem darilo za njo..

Leeon, naš foter je mamin rojstni dan tako elegantno speljal, da še ga danes častim kot boga. Mati je imela 50 let in se seveda spodobi, da se naredi orink fešta. Ker pa je totalni control freak (kozorog pač) bi ta fešta bila prej teror. Posebej organizacija. No in je foter tuhtal in tuhtal kako se izogniti skrajno neprijetnemu dogodku in dotuhtal, da jo je najboljše poslat na eno hudo potovanje (vsi v familiji radi potujemo). Ker ima mama r. d. ravno za božič, jo je poslal na Norveško. So se vozili s severnimi jeleni, pa Božičkovo vas šli pogledat, pa kaj jaz vem kaj še vse. Je povsem navdušena domov prišla.

In smo se izognili vsesplošnemu kompliciranju glede fešte, še pred katero bi itak bili vsi na smrt skregani.

Po moje bi tudi tvoja bila navdušena nad čem podobnim, kakšnim vikend izletkom (no, vidva se lahko odpravita oba).

Ravno včeraj sem se s fotrom pogovarjala po telefonu in mi je povedal, da sta z mamo šla na kosilo v Varaždin (oz. nekje blizu), ker se mu je ful zaluštala jagnjetina. In sem skapirala, da sem si našla tipa, ki je dvojnik mojega fotra. Pa ne samo glede kuhanja in cenjenja dobre hrane (če se je treba 2 uri voziti do restavracije, so bomo pač vozili), še v vsem ostalem mu je ful podoben. Zdaj pa se sprašujem, koliko je takšen odnos zdrav ... No, naj omenim, da imam hudo kul fotra in nikoli nisem čutila pomanjkanja očetovske ljubezni, tako da se mi ne zdi, da bi si iskala nekoga, ki i ga nadomeščal ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

girly, ti si faca xDDx

to se jaz sprašujem že kr neki časa..............kolk tipi postanejo podobni našim očetom.

pol se vprašam ali je dejansko tako.....ali jih pač tako vidimo x:)x

čeprav moj je še veliko boljši od fotra................. x^x

uživaj.............. x:Xx

hm. ja do zdaj še se mi pri nobenem ni zdelo, da bi bil fotru podoben. samo pri tem. je pa tudi res, da še si prej pri nobenem nisem niti v najbolj divjih sanjah mogla predstavljat, da bi z njim lahko ostala, pri tem pa mi to nekako ne dela problemov (samo glede števila mačk se nikakor ne moreva sporazumeti). no, bomo videli. najprej faks, pa služba, pa malo dlje časa londona, vsaj par mesecev, da vidim, če je to to in tam ostanem, potem pa dalje o resni zvezi razmišljat.

včeraj sem šla zvečer na drink v zlato ladjico in ugotovim, da tam kelnari kolegica, s katero sva se nazadnje videli, ko sem bila v 8., ona pa 7. razredu in sva skupaj hodili fakultativno na nemščino. jebela cesta, je zrasla. čisto prava ženska postala. potem pa še skapirava, da sva skoraj sosedi v LJ. veselje kratkotrajno, jeseni gre na nizozemsko. :C:

se pa moram pohvalit, da imam eno in isto najboljšo kolegico že celih svojih 25 let, poznava se, odkar je 3 mesece za mano prijokala na svet. stanovala tam, kot moja babica, potem pa skupaj jaslice, vrtec, mala šola, OŠ, potem pa vsaka po svoje ampak še zmeraj skupaj. naslednji vikend pride na obisk!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :onfire: :onfire: xsmx xrosex xrosex xflowx :flowerface:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Lepo si tole napisala.

Sploh mi je všeč to o prijateljici in da že tako dogo traja,

si me spomnila na mojo res dobro prijateljico, sva bili navezani ena na drugo

skoraj 30let, pol je ona zaradi ene banalne stvari pretrgala stike.

Sedaj ne dviga telefona niti ne odgovarja n apošto.

Sem že razmišljala, da bi šla k njej nenapovedano na obisk, a se vprašam,

a se je smiselno v nekoga vtikat in ga vzpodbujat? če sam tega noče?

brezveze, a tega je kriva kriza srednjih let.

Tako se življenje obrne. Imam sedaj ogromno novih prijateljev,

a nikogar ne spustim več toliko blizu.

Razen redke izjeme................. xsrcx

hm. jaz se ne spomnim, da bi se sploh kdaj skregali. pa sva si povsem različni. xnckrivx

drugače pa sem imela par blazno dobrih prijateljev, ki so se mi hudo zamerili zaradi kakšne stvari, ki se tudi njim menda ni zdela nič kaj pomembna, meni pa blazno. včasih niti ne stvar, zaradi katere smo se skregali, pač pa njihov odnos in reakcija na vse skupaj. in ko se jaz enkrat namulim, je to konec. ne glede na zgodovino. mogoče je tvoja kolegica ista.

imela sem ful dobrega kolega. od 6. leta naprej sva bila kot rit in srajca, če že ne videla, pa vsaj slišala po telefonu vsak dan. pa si je našel eno deklico, ki je njegovi starši niso ravno odobravali in sem bila tako prijazna, da sem mu dala ključe našega vikenda, da sta se tam dobivala na črno, skrita od vseh. sta se očitno imela hudo fajn, ker je preproga v moji sobi bila vsa umazana od vina, pa vosek polit po policah in po tleh (tepihu). sem ga parkrat opozorila, pa nič. še kar dalje ista svinjarija. moja mati pa kolerične napade dobivala in kričala na mene ob vsakem novem fleku. in on pozna mojo mater in ve, kakšna je. pa vseeno ni pazil. nazadnje, ko sem mu težila o tem, mi je celo rekel, naj ne težim in pač naj dam eno manjšo okrasno preprogo čez. no, potem je pa bilo fertik. mi je bilo čisto vseeno, če sva bila huda prijatelja tistih 18 let do takrat. kaj je preveč, je pa preveč. saj sem ga pogrešala, ampak še mi zdaj, pa je skoraj pol leta od tega, na kraj pameti ne pade, da bi stopila v kontakt z njim. če se ne zna vživet v moja čustva in v moje trpljenje, ko mati kriči na mene zaradi nečesa, česar sploh nisem naredila (valda nisem povedala, da je on) in se vsaj toliko potrudit, da do tega več ne bi prihajalo (glede na to, da je on odgovoren), si pač ne zasluži mojega prijateljstva. in še manj, da bi mu na roko hodila. in sva zaključila. zaradi bedastih flekov na tepihu.

mogoče se tvoja prijateljica isto počuti. xnckrivx je tisto, kar sta imeli, bolj čustveno in osebno doživela kot ti.

Girly, to si zelo lepo napisala :palec: Hvala za predlog, vendar je organizacija ena od stvari ki mi gredo zelo dobro od rok.. xDDx

Zverine.. x:px

Joooj .. sem se še na to spomnila. Zdaj že bivši mož moje sestre (se ji je uspelo ločit že pred svojim 30. letom - fenomen) ji je na 26. rojstni dan pripravil surprise party. Je rekla, da je 26 res ena bedna številka in da ne misli praznovat. No, on je poklical njene sošolke in srednje šole in faksa, s katerimi se je v času šole ful družila, potem pa so nekako izgubile stike in jih povabil na njen r. d. Seveda se sestri ni sanjalo o ničemer, sošolke so celo parkirale pri sosedih, da sestra ne bi česa posumila. No, ko je prišla domov in zagledala vso tisto množico starih kolegic, je kar jokala od sreče.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mucki... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:Dx x^x

Mal vam moram preluftat zverinjak od cajta do cajta... x:Dx x:Dx xsrcx

Kaj bi brez luftarjev... x;)x x:Dx xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

hehe .. naslednjič, bi cenili, če bi to storil ob lepem vremenu x;)x :palec:

Ja a ne vidiš? :eek:

Pri nas je sonce... :flower:

Pa toplo... x:Dx xsrcx

Dobrdan.... (levinje in ostale...), če niste opazile (seveda, da niste, sem prečekiral nazaj), sem cel dan fulll mulo pasel... Namreč zakaj?

Tri strani ste popisale, kako morajo moški kuhat, znat dobro kuhat in, da sam na take padate.....

Napisal sem, da dobro kuham (saj ne da bi se hvalu, takšen pač sem...) in kaj se je zgodilo?

Za pričakovati bi bilo, da imam poln OS, enkup ženitnih ponudb notri in tko.... Realnost pa je boleča (kot vedno, kajne) nič osov nič ženitnih ponudb, niti najmanjšega namiga, da bi mogoče katera pršla poskuset specialitete....

Skratka ostal sem brez besed (še dobro, da lahko natipkam...)

Vaš vdani kuhar

Eboree

jaz se nisem oglasila ker že kar nekaj časa čakam na eno tvojo specialiteto,

s kateri si se pohvalil, potica aki nekaj temu podobnega x:)x

in ne bom se vsiljevala x:Ix nima smisla, ane x:Dx

boš kot kavalir že sam povabu x:)x že bikce je treba vabit, kam pridemo, če bomo še leve x:)x

ki so gentelmeni x^x

Ebor, samo poklič xcivx x:Xx

Ja a ne vidiš? :eek:

Pri nas je sonce... :flower:

Pa toplo... x:Dx xsrcx

kje je toplo x:px

in kje je sonce :vio:

vroče bo zvečer :2src: :2src: :2src:

Dobrdan.... (levinje in ostale...), če niste opazile (seveda, da niste, sem prečekiral nazaj), sem cel dan fulll mulo pasel... Namreč zakaj?

Tri strani ste popisale, kako morajo moški kuhat, znat dobro kuhat in, da sam na take padate.....

Napisal sem, da dobro kuham (saj ne da bi se hvalu, takšen pač sem...) in kaj se je zgodilo?

Za pričakovati bi bilo, da imam poln OS, enkup ženitnih ponudb notri in tko.... Realnost pa je boleča (kot vedno, kajne) nič osov nič ženitnih ponudb, niti najmanjšega namiga, da bi mogoče katera pršla poskuset specialitete....

Skratka ostal sem brez besed (še dobro, da lahko natipkam...)

Vaš vdani kuhar

Eboree

če smo imeli pa poroko v bikih nooo... Ebor štrudl bi jst ;)

tole pretrganje prijateljskih vezi zaradi banalnosti je pa men znano in znano mi je tud neodgovarjanje na vsak poskus... mah otročje

jaz se nisem oglasila ker že kar nekaj časa čakam na eno tvojo specialiteto,

s kateri si se pohvalil, potica aki nekaj temu podobnega x:)x

in ne bom se vsiljevala x:Ix nima smisla, ane x:Dx

boš kot kavalir že sam povabu x:)x že bikce je treba vabit, kam pridemo, če bomo še leve x:)x

ki so gentelmeni x^x

Ebor, samo poklič xcivx x:Xx

kje je toplo x:px

in kje je sonce :vio:

vroče bo zvečer :2src: :2src: :2src:

Ma ja sami izgovori...

Za potice še ni cajt, orehe je treba še pobrat pa posušit.. tam okol božiča bo.... kampapridemo, če bi vsak dan potico jedli, kajne....

če smo imeli pa poroko v bikih nooo

tole pretrganje psrijateljskih vezi zaradi banalnosti je pa men znano in znano mi je tud neodgovarjanje na vsak poskus... mah otročje

A bejž bejž Ksenč, šalil sem se no..... :vragec:

hm. no, jaz sem pa to povsem spregledala, priznam.

ker pa sem takšne sorte, da hočem najprej videt (v tem primeru okusit), preden verjamem, se povabim na degustacijo.

in če se z mojim trenutnim ne izide, sem sicer že z enim kolegom zmenjena, da se oženiva, če bova še oba pri 30-ih samska, če pa slučajno on takrat ne bo, te komot lahko dam na seznam hehe x:Dx x:Dx x:Dx seveda v primeru, da dejansko znaš kuhat. bo treba najprej probat.

evo. sva se z audente že povabili, samo še lokacijo in cajt rabimo. pa jaz ne jem mesa, pa rdeče zelenjave tudi ne maram kaj preveč - samo za informacijo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...