girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma nikogar nikjer, scorpio ... prav brezvezni so. še malo, pa se bom od vsega dolgčasa spravila učit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ma nikogar nikjer, scorpio ... prav brezvezni so. še malo, pa se bom od vsega dolgčasa spravila učit. potem je pa stanje res že katastrofalno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 ja saj ... zdaj me je sicer kolega na pir povabil. baje so pri žmavcu neke dobre bejbe (je včeraj ugotovil) in mu je glupo samemu it tja ... jaz pa že v postelji. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 a boš šla? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 a boš šla? če pravim, da sem že v postelji. pa jutri razgovor na novo službo, pa eno stanovanje pogledat, pa odločit, kaj mi b o dragi pripravil za kosilo .. same hude odločitve ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 uuuu, Girly, držim ti pesti, da ne bilo preveč stresno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Lahko noč, mrcine. Pa kar dobro jutro voščim Audente, ko vem, da bo že pred šesto zjutraj rjovela tukaj gor ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutroooooooooooo, moja ljubica, če bi tukaj bila......le ti ključ imaš od mojega srca.......oprosti je bila beseda pretežka za obbbbbbbbbbbbbba Ufffffff.........kolk sem jz dons utrujen, kolk sm jez dons utrujen Ampak se je splačal.....mega kot vedno.Daj da pozdravim vse zverinice in vse, ki kdajkoli zaidete v naš zverinjak Petek je petek in jutri ena nora sobota Pa zbudte se že, za vraga........... PS: Girly dober dan....in zrihte vse kot se šika...........za leve........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mijav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Hoj! Lep pujsek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Ampak ti pa dolg rabiš da prideš do zverinjaka vsepovsod se prej ustaviš :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Ampak ti pa dolg rabiš da prideš do zverinjaka vsepovsod se prej ustaviš :xx!: Ga pustim za nazadje... Za vsak primer. Če so levi lačni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Prebrisano Veš da smo levinje non-stop lačne grrrrrrrrrrrrrrr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo še mene celo skrmežljano ... če se ne bo počasi za cvetni prah, ali na karkoli pač imam alergijo, spucal, bom znorela. mi je v ponedeljek zdravnica rekla, da absolutno tu mač antialergetikov pojem. no, to mi je tudi sami jasno, ampak kaj čem. nemorem bit pol dneva slepa. če kdo pozna kakšnega domačega zdravilca, ki bi alergije odpravljal, naj kar pove. sicer so mene označili za kritično stopnjo, tako da bo kar nekaj dela ... evo. malo po 8 h letim v knjižnico, bo treba en kup stvari skopirat, ker ne sposojajo na dom. ob 11 h grem gledat neko stanovanje na glavarjevi. čez uro in pol imam razgovor za službo. oz. sem že sprejeta, ampak je še treba glavne stvari dorečt (plačilo npr.). Čeprav ne vem, kako bosta dve službi laufali .. pa še faks. Potem pa moja mrcina pride do mene kosilo skuhat. Njam. In to bo to. Po kosilu počivat, pa Seinfelda pogledat, potem pa menda lenuharit do večera. Zanič vreme, niti ven se mi ne da. Joj, pa še v trgovino moram. En lep deževen dan prav vsem. Deanes je genau dan za cartanje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 meni se tudi carta in traparije me oblegajo KDOR SE ZNOJI, KO JE JUHO - JE ZDRAV KDOR SE ZNOJI, KO POJE TABLETO - JE BOLAN :xx!: KDOR SE ZNOJI PRI SEX-U - JE STAR IN KDO SE ZNOJI V SLUŽBI - JE NOR Moto današnjega petka:"DELO NI KURAC! STOJI LAHKO TUDI DVA DNI..." xrosex xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 Jutrček , najljubši levček je že dobil za dobro jutro, pa masažo, pismu se mu gode Včeraj je pa on mene z večerjo razvajal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ravno jem feferon, ki sploh ni nič hud. v bistvu sploh nima okusa po ničem. včeraj pa tako hudega dobila, da so mi kar solze tekle. svašta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 KDAJ jaz bom ob 15.15 na Brniku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a je že en mesec??? ma ne .... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 KDAJ jaz bom ob 15.15 na Brniku tam nekej pa tud me komi čakam, da te vidim xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mijav! tvoja majhna usteca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jjjjjjjuuuuuuuuuuttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooo Čer Trudi!Stalni dostop, pa te še zmeraj nič ni ...Po skoraj 48 urah ne spanja, sem mogu se mal spočit pa nabrat moči, da sem spet najbolšejši in ready for action Do konc druzga tedna bo še tako-tako...pol pa bo goody Trrrrrruuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, alo, net maš, pa te ni, bemu, tako si se veselil, zdaj si pa mrknil. Skoraj isto k za Girly ti lajku napišem ...s tem, da me dans vse boli pa grlo pa nemrem dihat ...... Mijav! x:Xx Juterček Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a ne macona? :kiss: mijav mijav. ja, ja, levcki.... joj kok je res mackica lev, ne mors verjet.... kao Levi! carji pa to, v resnic so pa muckice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.