Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Jutrček , najljubši levček je že dobil za dobro jutro, pa masažo, pismu se mu gode Včeraj je pa on mene z večerjo razvajal Ja, če se leve razvaja to tud pol vračajo a ne macona? :kiss: mijav mijav. ja, ja, levcki.... joj kok je res mackica lev, ne mors verjet.... kao Levi! carji pa to, v resnic so pa muckice. Ja sam je pa treba 'znat', da pol prideš do tiste mucke Pa v pravih trenutkih som pravi ....če je treba no problem, ga ni čez nas ...in pa tud za bit mijav nežno bitje That's Us Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 Hm, s tabo ni fajn češenj zobat, ko imaš vse na broju in uočeno , loh oblečeš, kar češ, pa imaš feeling, da si slečen Jah, teorija , sam ko jaz v praksi ne znam..... Jaz moram tko res mislt, pol se pa kak problem pojav Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 problemov ni - so samo izzivi prav naša prjatlca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je ) čista resnica sem porabila kar nekaj časa, da sem se odvadla take manipulacije, ker sem ga obračala k šnicl na žaru ps. bl kot kotlet al pa čevap...samo se mi tolk šnicle zadnje čase je...njami Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je ) a ti misliš, da če meni tip tole "naklada", da bi mu iz roke jedla no way.........me edin lahko pelje v kako fancy restavracijo da me še javno pohvali da me zabava hočem jest z najboljšim priborom, ne pa iz a s z roko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je ) Zlo bliz je tole res, je....samo ta pravi carji (like Me ) ; rabmo še kaj 'drugačnega' enivej for your eyes onlj Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je )če nima asc v raku ojla brlog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pridt do njega pravis?Ihhh, nic lazjega, mal mu na dusco zapihckas. a ves kok si pa ti fajn! kok dobr to pa to reces! joj kok naddobr pa tole delas! in kok si mozhat! in dostojanstven! in kok si sele velikodusen! in kok mas super smisel za humor! in kok naddobr zgledas! ... (*pa ti z roke je )dost mam tega. grem si kupit efemeride. samo še to plus nekajletne izkušnje, nekaj teorije in bom tudi sama na svoj spreten način "slačila" folk. resno mislim. hobi je prerastel v veliko ljubezen in žejo po še več znanju. možnosti za izkušnje pa mi ponuja folk sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mucice mačkoni tud seveda Mačona odločla si se, ti sam v akcijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 se vidi da je dež tudi tukaj je vse tko na izy naj se va dogaja točno tako kot si želite Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sem danes dobila sporočilo - kuga je zdej... pa sem poslala nazaj, dežuje.. mislim pristop še klanjam naj se al kuga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bejbi, ti si vsaj dobila sporočilo jaz sem manj ko zrak in izgubljam se mal pismo..........kaka levinja sem jaz to v službi mam take jajca...........ej ne znam se ven izmotat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bejbi, ti si vsaj dobila sporočilo jaz sem manj ko zrak in izgubljam se mal pismo..........kaka levinja sem jaz to v službi mam take jajca...........ej ne znam se ven izmotat Mucika... Spomni seTudi to bo minilo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pocrkljaj ranjeno deklico v sebi.... resno mislim, dovoli ji solze, potem pa pojdi naprej... ni danes čas za trdnost (se ponavljam, ampak verjemi mi, prosim), razvajaj se, privošči dober vinček, jutri se poglej v ogledalo si reci, da si dobra maška da ni nihče vreden tvoje bolečine in pojdi dalje... mater zakaj sama sebe ne poslušam kdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mucika... Spomni seTudi to bo minilo Vem Alef, vem to si dopovedujem non stop: TUDI TO BO MINILO Hvala ker si tako prijazen pocrkljaj ranjeno deklico v sebi.... resno mislim, dovoli ji solze, potem pa pojdi naprej... ni danes čas za trdnost (se ponavljam, ampak verjemi mi, prosim), razvajaj se, privošči dober vinček, jutri se poglej v ogledalo si reci, da si dobra maška da ni nihče vreden tvoje bolečine in pojdi dalje... mater zakaj sama sebe ne poslušam kdaj Saj sem se pocrkljala, včeraj sem šla na koncert, fajn je blo zdajle sem si privoščila vročo kopel z dodatkom sivke si sploh ne dopovedujem, da mi je hudo ampak se sprašujem, Zakaj tako in da ne znam sprejeti tega, tako kot je Nikoli nisem bila tako ne trdna Drugim vedno "solim"pamet, sama še nisem pripravljena Ampak, saj bo minilo Ej, carja sta............če bi bila tukaj, bi vaju objela in zato za vaju:http://www.nevosoft.com/screenshots/love-screensaver_3.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 evo, audente, še eno in od mene! pa še en objem Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Girly, thanks prav objem sem iskala in full lepga si najdla zato tebi 333 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 grem počasi ajat ... sem nekam utrujena. lahko noč vsem kupaj. in sladke sanje Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Dobro jutro mucke... Nikjer nobenega... A se dežja bojite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 br jutr... jst bi šla v gozd, krščenmatiček :xx!: sicer pa dan kot ustvarjen za likanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 mačke mačkoni pa ostale zverine dons je pa dan za muckanje uživajte, muce, kjerkoli ste Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 br jutr... jst bi šla v gozd, krščenmatiček :xx!: sicer pa dan kot ustvarjen za likanje ja da si me morala spomnit :xx!: že itak imam cel dan kaj za čistit ... sem prej dala brisače prat in ena fali. in to glih njegova, sem že videla, da bo cela štala. jo je že itak cel teden pogrešal, sem sklepala, da je v košari s perilom za pranje. seveda je ni bilo. obrnem celo stanovanje in se sprijaznim, da je očitno pač dobila noge (kot najljubše hlače prejšnji mesec) in bo treba novo kupit. dam prat, minuto za tem pa jo najdem za posteljo. tu mač. za likat pa imam tudi eno goro stvari. joooj ... :xx!: mah. grem raje risanke gledat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ja da si me morala spomnit :xx!: že itak imam cel dan kaj za čistit ... sem prej dala brisače prat in ena fali. in to glih njegova, sem že videla, da bo cela štala. jo je že itak cel teden pogrešal, sem sklepala, da je v košari s perilom za pranje. seveda je ni bilo. obrnem celo stanovanje in se sprijaznim, da je očitno pač dobila noge (kot najljubše hlače prejšnji mesec) in bo treba novo kupit. dam prat, minuto za tem pa jo najdem za posteljo. tu mač. za likat pa imam tudi eno goro stvari. joooj ... :xx!: mah. grem raje risanke gledat. boljš sam, da se je najdla brisača likanju se pa tud jst izogibam, dokler gre Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.