girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ma jaz imam ponavadi v omari vse tako natlačeno, da je itak brez pomena likat (hudo dober izgovor .. hehe). tako da zlikam tik preden rabim. bo treba počasi zimske cote od nekod privlečt ... sem bila prej v knjižnici in je prav neprijetno hladno ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 pri men se ne da izognit več... sem si vzela pa dober film za zraven sem bila z najljubšo osebico na kavici, pa v trgovinah... mater je fajn čvekat z njo... zdejle si grem pa špagete s školkami prirpavit, prav zadišalo mi je, potem pa peglezn zakurblat... brrrr brrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Muce... Dajte se že odločit a je dan za peglanje al za zabušavanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hja, jaz sem si kupila prav tisti likalnik, ki v reklami sam od sebe lika, pa ništa iz tega. zavajanje kupcev. film bi tudi meni prav prišel, pa nobenega pametnega nimam. tako me zebe, da si spoloh ne upam izpod odeje. a mislijo počasi začet kurit ali kaj? Muce... Dajte se že odločit a je dan za peglanje al za zabušavanje... alef, ja saj, če se javiš, da boš speglal, bomo me z veseljem zabušavale ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 sovražim peglanje, sploh ne vem, ker kreten si je to zmislil ... peglam pa 5 % cot, ki jih mam in še to na hitro, boli mene ... pač nisem tako pedantna ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tako me zebe, da si spoloh ne upam izpod odeje. a mislijo počasi začet kurit ali kaj?alef, ja saj, če se javiš, da boš speglal, bomo me z veseljem zabušavale ... Ti kar peglaj... Saj ti bo od peglezna toplo ratal. če te zebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 joj, si ti ena hudobija. ma itak moram najprej pospravit, da bo sploh plac kam desko postavit. evo, tukaj sem se na morje odpravljala, pa je bilo super pospravljeno proti trenutnemu stanju .. pa je že med pakiranjem vedno štala ... ma bo do večera kaj delat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 joj, si ti ena hudobija. ma itak moram najprej pospravit, da bo sploh plac kam desko postavit. evo, tukaj sem se na morje odpravljala, pa je bilo super pospravljeno proti trenutnemu stanju .. pa je že med pakiranjem vedno štala ... ma bo do večera kaj delat. Videl že hujše... Tud pri men doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 no pa gremo... brrrrr mimogrede super fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ko se ravno vse spravljate k peglanju... Mam doma en peglezen na žerjavico... Vaga dve-tri kile... Pa še fajn greje. Če katera hoče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ga mam hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 da ti ga ne bomo na rit zalimale (z žerjavico napolnjenega) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 sem zdaj poslušala par komadov moje najljubše skupine iz najstniških let ... uh, da se kar spomini vrnejo. mater smo bili takrat zaljubljeni ... šla malo brat, kaj se s člani banda dogaja .. imajo že skoraj vsi otroke, pa neke druge kariere furajo. kar v nek čuden filing padla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 da ni bil to kak Caught in the act jaoo, veste, kaj je najboljša rešitev, da ne peglaš? Da sploh ne znaš...like me tud pomislit ne morem na to, da bi kdaj peglal Sicer bom pa ta čas, ki bi ga za porabil za likanje, raje preživel bolj koristno, da si bom čez čas lahko lastno gospodinjo omislil, ki bo opravljala vsa gospodinjska dela zame in za ženo...če jo bom kdaj imel... se mi pa zdi žena še bolj nerealna možnost kot lastna gospodinja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 da ni bil to kak Caught in the act jaoo, veste, kaj je najboljša rešitev, da ne peglaš? Da sploh ne znaš...like me tud pomislit ne morem na to, da bi kdaj peglal Sicer bom pa ta čas, ki bi ga za porabil za likanje, raje preživel bolj koristno, da si bom čez čas lahko lastno gospodinjo omislil, ki bo opravljala vsa gospodinjska dela zame in za ženo...če jo bom kdaj imel... se mi pa zdi žena še bolj nerealna možnost kot lastna gospodinja ideja sama ni slaba , čeprav se jst likanja nič kaj dost ne bojim , no glede kuhe bi lohk kakšno dodal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ma ne ... so bili The Kelly Family ... Ma problem je v tem, da vi tipi sploh niste haklik, če imate zlikano ali ne. Čeprav se mi zdi, da moj to že začel izkoriščat ... Pride k meni takšen, da je joj. Že zjutraj. Potem pa še mi dojavi, da ima kak sestanek v službi. Ja kaj mi pa druga preostane kot likalno desko ven privlečt in ga vsaj malo očlovečit? Čeprav se on cel čas vmes "razburja" da pa zlikane cote ne pašejo k njegovemu imidžu ... sem že enkrat rekla .. mi sploh niso problem gospodinjska opravila (ajd, tudi likanje), dokler tip dobro kuha. ljubezen gre skozi želodec ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hehe, se mi zdi, da je večja umetnost kot kaj skuhat, kako sploh kako dekle pripravit, da pride k tebi jest Kelly family...huh, ja, kakšna evforija je bila na začetku devetdesetih...razprodani koncerti v Ljubljani itd. čeprav pa, ko sedaj slišim njihovo glasbo, me pa vse mine...kvaliteta ni bila ravno njihova vrlina...so imeli pa srce in dušo pri svoji glasbi, to pa ja hehe, se mi zdi, da je večja umetnost kot kaj skuhat, kako sploh kako dekle pripravit, da pride k tebi jest Kelly family...huh, ja, kakšna evforija je bila na začetku devetdesetih...razprodani koncerti v Ljubljani itd. čeprav pa, ko sedaj slišim njihovo glasbo, me pa vse mine...kvaliteta ni bila ravno njihova vrlina...so imeli pa srce in dušo pri svoji glasbi, to pa ja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Zverinjak kolk vi lepo skrbite zanj ko ni nas pravih levčkov Ko se ravno vse spravljate k peglanju... Mam doma en peglezen na žerjavico... Vaga dve-tri kile... Pa še fajn greje. Če katera hoče... madonca.........bi res pasalo nekaj toplega danes......... ma ne ... so bili The Kelly Family ... Ma problem je v tem, da vi tipi sploh niste haklik, če imate zlikano ali ne. Čeprav se mi zdi, da moj to že začel izkoriščat ... Pride k meni takšen, da je joj. Že zjutraj. Potem pa še mi dojavi, da ima kak sestanek v službi. Ja kaj mi pa druga preostane kot likalno desko ven privlečt in ga vsaj malo očlovečit? Čeprav se on cel čas vmes "razburja" da pa zlikane cote ne pašejo k njegovemu imidžu ... sem že enkrat rekla .. mi sploh niso problem gospodinjska opravila (ajd, tudi likanje), dokler tip dobro kuha. ljubezen gre skozi želodec ... hehe Girly, sem mislila da si ti še najstnica a veš da sem bila jaz tudi mladenka ko so gostovali v Lj na štadionu to je bil eden mojih prvih koncertov v živo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 uh, jaz sem stara 25 .. že krepko čez najstniška leta. no, v LJ si jih jaz nisem hodila ogledovat, ker sem jih že pred tem (in po tem) parkat videla na dunaju. kot tudi večino ostalih koncertov ... sem še takrat bila zagrizen antižabar, do dunaja pa tudi s štajerske ni ne vem kako daleč, pa foter je tam delal, pa še shopping mucho boljši kot v LJ. sploh ni bilo vprašanja, kam raje grem. se pa spomnim, da sem šla 2 dni zapored na njihov koncert in je bilo to ravno na tisti datum, ko je princesa diana umrla. so ji posvetili tisti koncert, če se ne motim. zdaj pa komaj čakam na bryana adamsa. sem bila na prejšnjem koncertu v tivoliju in mi je bilo ful dobro (mogoče delno tudi zato, ker sem bila s tipom, ki mi je bil noro všeč). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ooooo, lej no, ženin se je najdu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ooooo, lej no, ženin se je najdu še je živ Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Čerrrrrrrrrrrrr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 uh, jaz sem stara 25 .. že krepko čez najstniška leta. no, v LJ si jih jaz nisem hodila ogledovat, ker sem jih že pred tem (in po tem) parkat videla na dunaju. kot tudi večino ostalih koncertov ... sem še takrat bila zagrizen antižabar, do dunaja pa tudi s štajerske ni ne vem kako daleč, pa foter je tam delal, pa še shopping mucho boljši kot v LJ. sploh ni bilo vprašanja, kam raje grem. se pa spomnim, da sem šla 2 dni zapored na njihov koncert in je bilo to ravno na tisti datum, ko je princesa diana umrla. so ji posvetili tisti koncert, če se ne motim. zdaj pa komaj čakam na bryana adamsa. sem bila na prejšnjem koncertu v tivoliju in mi je bilo ful dobro (mogoče delno tudi zato, ker sem bila s tipom, ki mi je bil noro všeč). si napisala ( tak sem začutla) kot bi jih imela šeenkrat več.........saj si še čist mladenka No na B.Adamsa bom jaz tudi šla.........pa ne zato, ker bi imela take asociacije kot ti zato ker mi sede Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Mucke.. http://www.editionsgallery.com/Pictures/Bang/lioness.jpg Bikec si preživel vse napore in to brez darila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.