Skoči na vsebino

Lev

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 7,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kaj surla again xrolleyesx xrolleyesx ....BTW si v Levih......... x:Dx x:Dx x;)x x;)x

kaj surla...to je samo razpoloženje, duševno stanje, v katerem se trenutno nahajam...

kot vidim na discoveryu in animal planetu levi ponavadi tud samo poležavajo in dolgčas pasejo xrolleyesx x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

kaj surla...to je samo razpoloženje, duševno stanje, v katerem se trenutno nahajam...

kot vidim na discoveryu in animal planetu levi ponavadi tud samo poležavajo in dolgčas pasejo xrolleyesx x:Dx

in se pustijo:

razvajat

crkljat

božat

renčat

zabušavat

čakajo na darilo

.

.

.

.

.

.

so kralji vsega živalskega carstva xsrcx

Ja tud to...sam kadar pa je treba, je pa akcija in pa pri 'osvajanju' je vedno najboljšejši x:Dx x;)x

in se pustijo:

razvajat

crkljat

božat

renčat

zabušavat

čakajo na darilo

.

.

.

.

.

.

x:Dx x:Dx x^x :palec: :palec: :palec:

ti pa si modelka x:Dx se ti toži po časih nesrečne ljubezni :eek:

tako zvezo sta imela, kot sta si jo hotela naredit :vio: a ni tako x:)x

in ne misli da je s tipom se enak dogajalo :vragec:

če bi hotela, bi se vsekakor razvilo več xDDx

ker sta pač želela samo tako x:Ix je bilo tako x:)x

in ko sta bila skupaj so bili noro fajno občutki x:Xx

ne bom rekla da ne poznam ne bom rekla da poznam zadevo x:Ix

si pa točno predstavljam kak zgleda xDDx

mi je fajna ena Trudijeva ali je bila od Scorpiogirl:

Lep spomin je zmaga

takrat, ko te najbolj tišči v buhiju.....se spomni vseh saldki besed, pogledobv, objemov, poljubov in občutkov, ki so povedali več kot na tisoče besed xsrcx

Srce se zrcali v očeh, odsev duše prihaja iz njih :love:

kolk sem jaz dons romantičnaaaaaaaaa x:)x

ma kaj jaz vem ... po moje sva oba hotela več ... ampak smo bili 16, 17 stari in takrat pač moraš zgledat kul .. bože ne daj, da bi tistemu nekomu slučajno rekel, da ga imaš rad. pa to bi v trenutku tvoj jezik postal najmanj zelen in vstran padel. enkrat mi je točno ta tip rekel ... ko sva prišla iz piše se leto .. ki je nekje junija (če ne celo maja) .. kdaj se spet vidiva ... in seveda jaz enostavno MORAM zgledat čisto hladno in kul in ... ma budalo skratka ... in dojavim "ja SEPTEMBRA" (kao v šoli - ker so se glih počitnice začenjale). no, je on rekel, da ne, da me bo prej poklical. yeah right. nikoli doživela tega klica tisto poletje. no, saj ga razumem ... hehe ... se je pa zato jeseni potem toliko bolj kresalo x;)x x:Dx x:px

no, zdaj smo že bolj odrasli (si celo upamo gibanico jest na veselici, ne da bi se s tem ponižali .. hehehe) in se da vse lepo zmenit že takoj. sem enkrat kakšno leto, mogoče dve nazaj celo zbrala toliko poguma, da sem tega tipa poklicala (na stacionarca, ker nisem imela GSM-a!!!) in sva se dobila na pijači, ugotovila, da se najine poti in želje povsem razhajajo, potem sem bila v takšnem bedu, da sta se me najboljša prijatelja odločila napit, ker je baje to bila edina varianta, da se spravim ven, potem sem še kakšnega po leta povsem brezciljno tavala okoli, zdaj sem pa že dobro. x:Dx :palec: *zmaga*

ta s spominom in zmago je pa tudi meni všeč xyesx :palec:

pri osvajanju je car lev........pri akciji pa škorpijon xsuperx xnckrivx :flower:

evo in ravno to sva jaz in moj ... ampak jebela cesta, sem se kar menda kakšen mesec morala trudit. se ni in ni dal. satan. :vragec:

no, za to kombinacijo še sicer v nobenem horoskopu nisem prebrala, da bi naj ne vem kako klapala xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

pri osvajanju je car lev........pri akciji pa škorpijon xsuperx xnckrivx :flower:

evo in ravno to sva jaz in moj ... ampak jebela cesta, sem se kar menda kakšen mesec morala trudit. se ni in ni dal. satan. :vragec:

no, za to kombinacijo še sicer v nobenem horoskopu nisem prebrala, da bi naj ne vem kako klapala xnckrivx

Audente x:Dx x:Dx ...sej lahko ponoviva vajo, zdej k je vse blo zbrisan x:Dx x:Dx , da so ipak Levi tud v akciji najbolšejši x^x ...se še nisi prepričala zgleda x:Dx x:Dx

Jag Girly TRUDIt si se mogla, ampak ni pa vsak TRUDI x:Dx x:Dx

in se pustijo:

razvajat

crkljat

božat

renčat

zabušavat

čakajo na darilo

.

.

.

.

.

.

predvsem to! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx no, mene baje naslednji teden čaka presenečenje. :2src: x^x x:Dx komaj čakam!

Trudi, no, pa povej kaj o sebi, da vidimo, zakaj se zate splača trudit (razen zato, ker si lev in smo že itak po defaultu superiorni).

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Trudi, no, pa povej kaj o sebi, da vidimo, zakaj se zate splača trudit (razen zato, ker si lev in smo že itak po defaultu superiorni).

No in če je že tako in pa je potem tudi jasno, da vse pa ni za javna ušesa....tako, da.....se da prepričat tudi drugače x^x

Ker kdor bi si to želu, se pa itak mora vsaj malo potrudit x:Dx x:Dx da ptide tud do tega x^x x:px x:Dx

hehehe .. no, prav.

grem jaz ajat, dovolj je bilo za danes. že skoraj uro in pol čez moj čas. uh.

se beremo jutri!

lahko noč! x:Xx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Bemti, Trudi, si mu zaj... objavo. :vragec:

Jovo na novo. :o|o: x:Dx

Skoraj vedno vem, kdaj je kaj potrebno x^x x:Dx x:Dx

Moški (lev) pred poroko:

Moški (lev) v zakonu:

Moški (lev) po ločitvi:

Se vid, da tud ti naimaš pravih izkušenj z pravimi Levi xcivx x:Dx x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...