Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 O, Coccinelle, dobro si tole povedala, si 'te' cist predstavljam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 http://www.fishbase.org/Photos/ThumbnailsS...ary.cfm?ID=1032 No, to sem pa jaz, nude flying fish - leteča saj res, v Edinburghu v muzeju sem jo videla...mhm Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 O, Stanka, kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Stankaa... leteča ribica p.s.Sebe tut našla manta Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz pa sebe - Scorpio fish. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 To smo pa RIBI... http://www.gifs.ch/Gemischtes/images/fische.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 UAAAAA navdušena!! same neke otkačene extra fiške!taka ful rdeča škorpijaribka in tista manta nekako na skata spominja? Zanimivo!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sam v descendentu, drgač pa mrk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Torej lepo pišeta in lepo plešeta, hja pa res vlada Neptun ribicam in nogam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 neptun v tretji hiši v družbi s soncem in merkurjem...pa vse skup v škorpijonu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tut jaz ,ja... sam Neptuna pa maš tut v 3h tut kt jest, Neptun pa vlada Ribcam Ka bi jz brez tebe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Torej lepo pišeta in lepo plešeta, hja pa res vlada Neptun ribicam in nogam Hm, jaz pa nič od tega... verjetno ker ribice sam v luncah plavajo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jah, v bistvu sta obe inkonjunkciji, na nic se torej ne naveze, ne more bit smooth ritma, recimo to je lohk ze razlog.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Torej lepo pišeta in lepo plešeta, hja pa res vlada Neptun ribicam in nogam Hm, jaz pa nič od tega... verjetno ker ribice sam v luncah plavajo Jah, v bistvu sta obe inkonjunkciji, na nic se torej ne naveze, ne more bit smooth ritma, nic ga ne omogoca, tekocega, recimo to je lohk ze razlog.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 naveze, ne more bit smooth ritma, Marza, kak se Riba izraža, ko je v paniki ...morda odločitve.. (pa pust zdej škorpijona)... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 (pa pust zdej škorpijona)... , ta bo tezka, je prepleten (neptun, vladar, na asc tudi pa tko)...Ampak kako?Seveda intuitivno... vsakic drugace, je pa hec, da riba ze sicer v paniki kar dobro deluje (pa z ali brez skorpijona) - saj, opazuj ribe v vodi, ali je frka, se zaletavajo al kaj tacga?ne, kar svignejo, sve so zmenjene ze, riba spontano deluje in tako ravna tudi v paniki...je pa res, da bi rekla, da z asc ali/in marsom, ki je recimo sibkejsi, da bi pa znala zakrknit, ali pa obratno, z recimo prevec strelca ali vona, da bi postala malo histericna morda, a riba kar dobro prenasa, saj ves - kristusovski aspekt... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Mogoče iz lastne izkušnje... Ko nastopi kriza, bi najprej zbežala... nekam... daleč stran... morda delujem celo malo panično in moteče za okolico (asc. strelec) Ko nastopi RESNIČNA kriza, pa kar delujem... izklopim razum... se prepustim... in navadno naredim pravo stvar Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Seveda intuitivno... vsakic drugace, je pa hec, da riba ze sicer v paniki kar dobro deluje saj, opazuj ribe v vodi, ali je frka, se zaletavajo al kaj tacga?ne, kar svignejo, sve so zmenjene ze, riba spontano deluje in tako ravna tudi v paniki... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ..kaj pa menite za kombinacijo ... znakov horoskopa.....devica + ribak ????? jaz imam v ribah le 8. hišo, ki je prazna... noben planet ni v ribicah..... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...riba spontano deluje in tako ravna tudi v paniki... mi je ravno danes Daša tole razlagala... pred vožnjo jo je blazno strah... meni se vsakič zdi, da bo kar skup sedla... pa mi reče, da je tako samo preden začne, potem pa NIMA ČASA, da bi jo bilo strah, ker takrat MORA DELOVATI... dobra tale ribja logika Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Jaz pa gledam, kaj Mateja pozablja, kateri znak je, al se pa hoce k ribam usunjat, k ma dost rakovskih saturnov. Ja, DELOVANJE - cas za paniko je prej al pa pol, vmes pa ne...Res je - NI CASA.Mah, tedaj sele sploh zivis (no tu je pa ze sco, kaj pa je dasa, ima nekega vodnarja, ce se ne motim, nekje tudi?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aja, Lilija, sory, cist zanimiva kombinacija lahko, je pa to premalo, fajn bi bilo, ce bi Luna in/ali Mars bila v zivahnejsem znaku.Sicer pa blazno dober hkratni uvid v situacijo celostno, iz svojega kota in se hkrati vidi vedno stalisce drugega.Se bolj skrben clovek kot sicer oba posamezna znaka...Sramezljiv, razen ce ni kaj mocnega na asc, mc, ali pa mars kako postavljen pomembno. Kje pa je merkur? V levu, devici ali tehtnici, to je pomembno... Aja, pardon, moja povrsnost... devica + Ribak?sem mislila devica z asc v ribah...Mah, to je pa sploh premalo...Sramezljiv odnos, riba se lahko zacne dolgocasit, ce bo devica 'prehladna'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 hahaha, sej mam res dost tehle rakovskih for... mi prav tamala večkrat pokaže, da se da tud drugač kako živiš?...vodnarja nima nevemkako... mogoče je to ta njen pluton v sco (na MC) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aha, potem pa je to tud sco, se mi je zdel premalo ribe... riba dobro drajva, ne samo v prometu, vodi, tudi v situacijah, to jo v bistvu resuje, zato tudi ni panicna.saj - a se ribe zaletavajo v vodi, ko jih tisoce skupaj plava? Samo ono, tako strastno 'morati delovati' in da 'ni casa', to pa je ze bolj plutonu res podobno. Aha, tudi Pluton na MC, saj res, kot jaz, pa mroda mars tudi v opp?Aha, torej imajo tele vase bejbke nekaj tegale tudi po 'mami marsi'. :D selenina tamala ima tudi asc sco... Tvoja dasa pa tole... Hm. Dobre tamale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aha, torej imajo tele vase bejbke nekaj tegale tudi po 'mami marsi'. :D selenina tamala ima tudi asc sco... Tvoja dasa pa tole... Hm. Dobre tamale. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.