free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ha ha .. kr direkt ... premal mas vode pejt v vodovodarno delat. ---------<{POST_SNAPBACK}>premal mas vode. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Vodovodarno delat Ti mas pa tud dobre, me veseli, ko si spet vec okol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ah, to ze itak ---------<{POST_SNAPBACK}>zagotavlja in pomiri... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 aha, en moj frend je tud tak, sam je se asc sco... pa sicer sco... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 hehe se vidi, da smo v ribah, zblojada totalna, drug cez drugega blodimo, kaj, aha, vsi prijazni in kul. Ribe, heeej, kaj smo kul...No tu se zdajle jasno stejem zraven.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja.. sam mam mal slabo vest, kr delo trpi he he, tut se 1 moj frend je sco z asc sco, ce ne celo se luno ---------<{POST_SNAPBACK}> Vodovodarno delat Ti mas pa tud dobre, me veseli, ko si spet vec okol... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 zgleda pa cist nekaj desetega najbrz, mroda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mah, sej je vcasih na tv (band pa to..)zgleda.. ma ja vcasih sva oba z cupami na motorju bejbe lovila.. on blond ravne lase, jst crne skravzlane; oba do riti lase.. cute bejbe face, pa sva bla ..vcasih -------<{POST_SNAPBACK}>zgleda pa cist nekaj desetega najbrz, mroda... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz sem pa se zdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 danes sem spoznal zelo zelo fejst žensko in sem bil presenečen, da je ribica (pa ne da niso sicer lepe), a ta je bila zelo zapeljiva in to me je prav presenetilo......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja Luna poskrbi,da moj pik preveč ne boli! js bi rabu met vsaj dve luni v tehtnici da bi lahko popravil moje redke pike.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Z ribami se kr štekam no...Čeprav znajo dost izkoristit tvojo prijaznost v svoj prid, pol pa ko jih zahaklaš te pa tk milo pogledajo, da rečeš sam: eh, sej ni važn. Brat:Sonce: ribaAsc: vodnarLuna: sco Okol prnašu in mamo in sosede in učitelje- pa nikol fasu zarad tega. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Okol prnašu in mamo in sosede in učitelje- pa nikol fasu zarad tega. nekako mi je znano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Men pa ne - jaz sem vedno vse fasala, sestricna razbila kaj, kriva jaz... :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ja, jest sem najmlajši, pa še fantek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Saj jaz sem tud mlajsa... pa ni nic pomagalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 To je pa bl škorpjonska fora, ne tok ribja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Sam škorpijončki nimate aduta za obrambo miline Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mamo,mamo,bellisima! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jz se spomnem sam unih pogledov pr škorpijonih, ko so mi šle dlake pokonc Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 K te jz pogledam, grejo tud, sam na prjetn način! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, jest sem najmlajši, pa še fantek Ja, ja,...sm jz tud mlajša, pa sm fasala s priložnostnimi izgovori: ALI:Si punca in ti bo kdo kej naredu...bla, bla, bla ALI:Ti si una ta odgovorna...bla, bla, bla Pač glede na situacijo- pa zmer tk, da sm jz takratko potegnla Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>K te jz pogledam, grejo tud, sam na prjetn način! Tega pa ne morm potrdit (niti zanikat) Če si devica v asc, pol hm...mogoč no Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega pa ne morm potrdit (niti zanikat) Če si devica v asc, pol hm...mogoč no Čist zihr banbina Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.